Copy
Aan: <<Last Name>>
 

Tandartsen kunnen vanaf heden een cursus aanbevelen bij een collega 

Als tandartsen een cursus gevolgd hebben die bij het KRT is erkend, kunnen zij daar vanaf heden een waardering aan toekennen. Daarmee kan de tandarts uw cursus aanbevelen bij een collega. Op vijf onderdelen kan de tandarts aan een cursus 1 tot 5 sterren geven. In de KRT-scholingsagenda wordt per cursus en per opleider het aantal behaalde sterren getoond.
 

Hoe werkt het?

Nadat u als opleider de presentie van uw cursisten heeft ingevoerd, ontvangt de cursist via PE-online per email een uitnodiging om een gebruikerswaardering te geven. Op vijf onderdelen, waaronder het niveau en de actualiteit van de geboden kennis, kan 1 tot 5 sterren gegeven worden. Bij online scholing zijn de parameters voor spreker en locatie aangepast. In de kalender van de KRT-scholingsagenda wordt het gemiddelde getoond. Als u hierop klikt, ziet u de waarderingen per parameter. Zo wordt in één oogopslag zichtbaar wat de sterke punten van een cursus zijn.

Bij cursussen die vaker worden gegeven, verschijnt de waardering ook bij de toekomstige uitvoeringsdata. Bij u als opleider wordt het gemiddelde van de laatste 20 cursussen getoond. Het is voor tandartsen niet mogelijk om een recensie te schrijven. Om dat goed te organiseren, is het voeren van een redactie onmisbaar. Dat zou een te grote administratieve belasting worden, de gebruikerswaardering is bedoeld als ‘quick scan’.
 

Uitgebreid zoeken in de scholingsagenda

In de KRT-scholingsagenda zijn verschillende filters ingebouwd voor het vinden van een gewenste cursus. Onder ‘uitgebreid zoeken’ kunnen tandartsen o.a. filteren op het aantal behaalde sterren, zowel per cursus als per opleider. Zo kunnen zij gebruik maken van aanbevelingen die collega’s hebben gedaan. Het systeem is net geïntroduceerd, waardoor het nog even kan duren voordat aan al het scholingsaanbod een waardering is toegekend.

We wensen u en uw collega’s alvast veel gebruikersgemak. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons altijd bellen of mailen. We helpen u graag! 

Met vriendelijke groet,
Kwaliteitsregister Tandartsen
Tel 030 6076360 bereikbaar op werkdagen van 8.30 - 14.00 uur m.u.v. woensdag
Bekijk het complete aanbod van tandheelkundige bij- en nascholing in de KRT scholingsagenda
Website
Email
Twitter
LinkedIn
Kwaliteitsregister Tandartsen
Orteliuslaan 750
Utrecht, 3528 BB
Netherlands

Add us to your address book
unsubscribe from this list   update subscription preferences