Copy
Wijk aan Zee - Bas van Duijn

Hugo Robben NKSV kampioen 2016

De finale van het Nederlands Kampioenschap Schermvliegen Vlakland (NKSV) zou plaatsvinden in het weekend van 25-26 juni of 2-3 juli. Helaas was in beide weekenden het weer zodanig dat geen finale gevlogen kon worden.

Dat betekent dat de stand blijft zoals hij was en dat de top-3 er als volgt uit ziet:

  1. Hugo Robben 3466 punten

  2. Jan Meerbeek 2712 punten

  3. Ed Revenberg 2579 punten

Hugo heeft wederom een fantastische score neergezet door drie keer als snelste een taak te vliegen. Van harte gefeliciteerd met deze prestatie!

Voor meer informatie over de NKSV, lees verder 

Precisie stand-up uitgesteld naar 27 augustus

Het NK\Precisie stand-up is in het weekend van 18-19 juni niet doorgegaan vanwege de weersvoorspellingen. Gekozen is de wedstrijd op een alternatieve datum te organiseren: 27 augustus met als uitwijkdatum 28 augustus.

Bij Precisie Stand-up wedstrijden gaat het erom dat de deelnemers zo dicht mogelijk bij het goal-punt landen, maar dat ze wel blijven staan. Dit jaar is vereniging Sky Rebels bereid gevonden de organisatie van het NK Precisie Stand-up op zich te nemen. Iedere piloot met een lier-2 brevet mag meedoen. Piloten met een lier-1 brevet mogen meedoen onder begeleiding van een instructeur. Alle regels zijn opgenomen in het wedstrijdreglement

Je kunt je hier inschrijven en het inschrijfbedrag van €30 voldoen.

Inlichtingen over deze wedstrijden kun je opvragen bij Huub Coumans, wedstrijdcommissie Precisie.
Telefoonnummer 0411-673376 of e-mail huub.coumans@planet.nl.

Derde theorie-examen 2016

 

Het derde en laatste theorie-examen van 2016 zal zijn 's avonds 18 november in Utrecht. Dan worden weer de landelijke examens brevet 2 en 3 afgenomen.
In eerdere communicatie gaven we aan dat het streven was dit in oktober te doen, maar in verband met de vele agenda's waar we rekening mee moeten houden, was dit een logischere keuze.

Je kunt je deze keer langer van tevoren inschrijven dan voorheen, namelijk vanaf ongeveer september. De inschrijving zal echter ook eerder sluiten. Het gebeurt helaas namelijk regelmatig dat kandidaten hun zaken niet helemaal op orde hebben (geen brevet 1, of zelfs helemaal geen lid). Dit leidt ertoe dat het secretariaat vlak voor het examen nog een enorme bult werk te verstouwen heeft om te zorgen dat toch iedereen examen kan doen. Dat is natuurlijk een beetje de wereld op zijn kop. Een bekende quote uit de luchtvaartsector, 'Your lack of planning is not my emergency' dient hier als onze inspiratie.

Meer details over hoe het inschrijfproces zal verlopen (hier spelen wat ontwikkelingen) zullen worden gedeeld in een nieuwsbrief die enkele weken voor de inschrijving zal worden verspreid.

We wensen iedereen een fantastisch vliegseizoen en hopen diegenen die er aan toe zijn op te gaan voor hun theoriecertificaat in november te zien!

www.knvvl.nl VOLG ONS OP  Twitter Facebook Vimeo ISSUU

 Wil je geen e-mails meer ontvangen, klik dan op afmelden.

Profiel aanpassen
Copyright © 2016 KNVvL, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp