Copy

De allerbeste wensen voor 2021 !

Ik maak meestal geen voornemens. Ik maak wel een balans en doelen op. Welk goeds wil ik behouden in het nieuwe jaar? Waar wil ik minder van? En waar wil ik méér van. Ik maak doelen, en stel scherp op 'hoe ziet mijn ideale week eruit'. Ik deel enkele tips met je.

Focus

Focus op wat je wél wil. Wat je aandacht geeft, groeit. Het is zoals dat spelletje met gele auto's. Stel scherp op wat je wél wil. 

Waar wil je méér van

Als je terugdenkt aan 2020, welke momenten waren fijn. Voor mij is dat in ieder geval : meer weg met de tent en hond. En 't lief mag ook mee :-)

Je bent niet alleen

Vele handen maken het werk licht. Het is ok om ondersteuning en hulp te zoeken. Stel je eigen dream-team samen: vrienden, kennissen en/of professionals.

Benieuwd naar wat equicoaching voor je kan betekenen?

Hou je (tussen)doelen klein

Deel grote doelen op in kleine stukjes. Maak het voor jezelf realistisch en haalbaar. Maak het concreet. Wil je meer lezen? Ga dan niet voor een boek per week, maar begin met 1u per week in te plannen in je agenda. En dit vrij te houden.

Ik wens je dus 'het beste' toe in dit jaar. En wat 'het beste' is, mag je zelf ontdekken! Kom je er zelf niet uit, of kan je wat paardenkracht gebruiken om je doel helder te krijgen? Of om 'onderweg'  te timmeren aan je plan, dan staat mijn kudde en ik voor je klaar om te ondersteunen!
Gratis infosessie equicoaching
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2021 Equi-Libra, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp