Copy

PRIVATIZACIJA
Izkušnje in pogled v prihodnost

Spoštovani novinarji,

ta teden se na Bledu odvijata dva mednarodna dogodka, katerih se bodo udeležila svetovno uveljavljena imena.

Prvi dogodek so Liberty Seminars, ki bodo potekali od 26. do 31. avgusta 2013 v Hotelu Kompas. Seminarje, katere društvo Svetilnik organizira že 6 leto zapored, je do letos obiskalo že več kot 300 udeležencev in predavateljev iz 46 držav. Več informacij o seminarjih tukaj.

Drugi dogodek je profesionalna konferenca na temo New Frontiers in Privatisation, ki bo pod okriljem Institute of Economic Affairs iz Velike Britanije potekala med 26. in 28. avgustom 2013 v Hotelu Lovec. Povabljeni strokovnjaki bodo na konferenci razpravljali o izkušnjah s privatizacijo in deregulacijo v svojih državah ter na podlagi le-teh iskali rešitve za izhod iz gospodarske krize.

Danes in jutri bodo izbrani gostje obeh dogodkov dosegljivi za medije. Njihovi življenjepisi se nahajajo tukaj. Navedeni strokovnjaki bi veseljem delili svoje znanje, izkušnje in poglede s slovenskimi mediji.

Lep pozdrav!
Kontaktna oseba: Tanja Štumberger Porčnik 
predsednica društva Svetilnik, 
tanja@svetilnik-slovenija.org, 040-898-626

SVETILNIK

SVETILNIK - Društvo za promocijo svobode je nepridobitna, nevladna in nepolitična organizacija. Poslanstvo društva Svetilnik je osvetljevanje Slovenije z idejami svobode. www.svetilnik-slovenija.org/

IEA

The Institute of Economic Affairs is a free market think tank from United Kingdom. Founded in 1955, its mission is to improve understanding of the fundamental institutions of a free society by analysing and expounding the role of markets in solving economic and social problems. http://www.iea.org.uk/
Follow on Twitter    Friend on Facebook    Forward to Friend  
Copyright © 2013 Svetilnik - društvo za promocijo svobode, All rights reserved.
unsubscribe from this list    update subscription preferences 
Email Marketing Powered by Mailchimp