Copy
Svetilnikove E-NOVICE, marec 2016
View this email in your browser
FREE MARKET ROAD SHOW
Ponovno bomo v sodelovanju z Visio Institutom, in s pomočjo partnerjev Fokus 2031 ter IJEK, gostili Slovensko postojanko ze devete strokovne konference Free Market Road Show, ki bo potekala v ponedeljek 7.3 2016 od 16h do 19h v Best Western Premier hotel Slon na Slovenski cesti 34 v Ljubljani. Več o dogodku na povezavi. Vljudno vabljeni!

 

Tanja Porčnik  v DEBATI o neenakosti in oddaji TARÄŒA: Spopad za bančni prestol

Svetilnikovka in predsednica Visio Instituta Tanja Porčnik je bila gostja v DEBATI o neenakosti na Planet TV in oddaji TARÄŒA: Spopad za bančni prestol na TV Slovenija 1. 

Prispevka Alena Alexandra Klarića v reviji Razpotja in na portalu 4liberty.eu

V aktualni zimski stevilki revije Razpotja, dne 29.1.2016 in na spletnem portalu 4liberty.eu sta bila objavljena članka  predsednika drustva Svetilnik Alena Alexandra Klarića z naslovom ÄŒigav interes je javni interes? in Static Concept of State and the Migration Crisis.

 

Randin dan

Za nami je tudi že tradicionalni Randin dan, ki smo ga  tokrat priredili v soboto 20.2.2016 v Hostlu Tresor v pogovoru z gostom Simonom Mastnakom, izvrÅ¡nim direktorjem skupine Alta, strokovnjakom za finance in kapitalske trge.

 
Copyright © 2016 Svetilnik - društvo za promocijo svobode, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp