Copy
Svetilnikove e-NOVICE, 28.7.2015
View this email in your browser

Friedmanov dan 2015

Ob 103. obletnici rojstva enega največjih borcev za svobodo in nobelovca za ekonomijo dr. Miltona Friedmana vabljeni na sproščeno druženje v petek, 31.7.2015 od 18h-22h na obrobju Celja. Za poletne dni primerno bomo zaigrali tenis in nato se družili ob odlični hrani z žara in mrzli pijači. PRIJAVE

Liberty Seminars 2015

Enotedenski seminarji udeležencem iz celega sveta (do sedaj iz 44 držav!) nudijo interdisciplinarno raziskovanje tematik in priložnost za izpopolnjevanje javnega nastopanja. 8. letni Liberty Seminars bodo potekali med 23.-28. septembrom 2015 na Bohinjskem jezeru. Prijave na seminarje & za Å¡tipendije so odprte do 1. avgusta na www.liberty-seminars.com/.

Javno pismo o TTIP

6. maja 2015 smo na politične odločevalce v Evropski uniji naslovili javno pismo o čezatlantskem partnerstvu med EU in ZDA (TTIP), ki ga je podpisalo 14 neodvisnih organizacij iz Vzhodne Evrope. Med njimi je bil tudi Svetilnik.

Evropska komisarka za trgovino Cecilia Malmström je 30. junija 2015 v svojem imenu in imenu predsednika Evropske komisije Jean-Clauda Junckerja odgovorila na naše javno pismo o TTIP.

Video: Studio City & Omizje

Liberty café

27. junija 2015 smo na Nebotičniku v Ljubljani ob skodelici kave prisluhnili gostu Andreasu Paulsenu, ki je z nami spregovoril o Skandinavskem modelu države.

 
DruÅ¡tvo Svetilnik | Glavarjeva 49 | 1000 Ljubljana | Slovenija | www.svetilnik-slovenija.org
Svetilnik je nevladno in nepolitično društvo, ki osvetljuje Slovenijo z idejami svobode.
Sledi na Twitter-ju | Sledi na Facebook-u | Sledi na Picasi | Sledi na YouTube-u
Prijavljeni ste na Svetilnikove e-NOVICE.  Odjava od Svetilnikovih e-NOVIC.    Posodobitev email kontakta . 

Copyright © 2015 Svetilnik - društvo za promocijo svobode, All rights reserved.