Copy
6. februar 2015

Vabljeni, da se pridružite več kot 11.000 podpisnikom peticije ZA privatizacijo, ZA depolitizacijo gospodarstva! Podpis lahko oddate na za-privatizacijo.org ali na stojnici na Grajskem trgu v Mariboru od petka, 6.2. do nedelje 8.2.2015.

PRIHAJAJOÄŒA DOGODKA

Zakaj menimo, da je privatizacija in depolitizacija gospodarstva prava odločitev, bomo predstavili na javnem dogodku v soboto, 7. februarja 2015 ob 15h, ko se bomo zbrali v dvorani Triglav na Gospodarski zbornici Slovenije (Dimičeva 13, Ljubljana). Med gosti Igor Akrapovič, Egon ZakrajÅ¡ek, Andrej Mertelj, Gertrud Rantzen in Tanja Porčnik. Vabljeni! 
V ponedeljek, 8. februarja 2015 ob 17h bomo v Svetovni kavarni Sputnik v Ljubljani organizirali delavnico "Randin dan", kjer se bosta v razpravo vključila tako gosta dr. Rok Svetlič in dr. Žiga Turk, kot vsi prisotni v občinstvu. Na delavnici bomo razglabljali o vseh petih vejah filozofije in petih principih, ki jih v tem okviru predstavlja objektivizem. Tako se bomo najbolje spoznali z avtorico Ayn Rand in njeno filozofijo. Delavnico bo povezoval Svetilnikov mladi raziskovalec Alen Alexander Klarić. Vabljeni!

VIDEO

26. januarja 2015 smo podpornilki podporniki peticije "ZA privatizacijo, ZA depolitizacijo gospodarstva" v državnem zboru Republike Slovenije predstavili svoje poglede Odboru za finance in monetarno politiko. Svetilnik je zastopal Marko Čuš. Video posnetek je na voljo TUKAJ.

Share
Tweet

PRISPEVKI

 
4. februar 2015
Tanja Porčnik: Peticija, ki daje upanje
 
27. januar 2015
 
16. januar 2015  
13. januar 2015

Društvo Svetilnik | Glavarjeva 49 | 1000 Ljubljana | Slovenija | www.svetilnik-slovenija.org
Svetilnik je nevladno in nepolitično društvo, ki osvetljuje Slovenijo z idejami svobode.
Sledi na Twitter-ju | Sledi na Facebook-u | Sledi na Picasi | Sledi na YouTube-u