Copy

a.s. zaterdag 25 juni van 10.30-11.30

Adriaan Volk komt signeren!!

Wellicht ken je Adriaan, als klasgenootje, buurtgenoot, sportvriend of kerkgenoot…
Lees in zijn boek ‘Als ik later vliegen kan’ over de worstelingen van een jongere die homo is. Wat doet het met hem? Wat kom je tegen en hoe ga je daarmee om?
Adriaan hoopt met dit boek de geestelijke gesteldheid van jongeren beter bespreekbaar te maken, en het taboe rond mentale problemen te doorbreken.
Zwijg het niet weg, maar praat erover!

Wat Adriaan er zelf over zegt:

“..Toen ik ontdekte dat ik homo was kon ik daar met niemand in mijn omgeving over praten, dacht ik. Uiteindelijk ontwikkelde ik een paniekstoornis. Ook daar praatte ik met niemand over, want ik dacht dat het (net als het homo zijn #praythegayaway) vanzelf wel weer over zou gaan. 

Het gaat niet vanzelf over, en je angsten overwinnen kost veel energie, moed en geduld. En het homo zijn, dat blijkt helemaal niet zo erg te zijn als wordt verteld. 

Deze zomer verschijnt mijn debuut. Ik heb mijn eigen ervaringen in een fictief verhaal verwerkt om zelf een hoofdstuk af te sluiten, en hopelijk een betere toekomst te creëren voor iemand anders. 

Dat is het hele verhaal achter mijn foto, en dát is wat ik wilde delen. Het zijn tenslotte die momenten, die het leven de moeite waard maken…”

Adriaan signeert 25 juni van 10.30-11.30 de koffie staat klaar!!

Het boek alvast reserveren kan hier

De Wonderwolk Peuterbijbel GRATIS* t/m 30 juni!!!

God houdt onbeschrijfelijk veel van ieder kind. Het is Zijn verlangen dat ieder kind Hem leert kennen. God leren kennen begint bij Zijn Woord. In De Wonderwolk Peuterbijbel brengen Adriëlle en Aisha 20 grote verhalen uit de Bijbel naar de beleefwereld van kinderen. Van de schepping tot de nieuwe aarde. De prachtige illustraties van Aisha in deze Bijbel zijn extra groot, zodat voorlezen nog fijner wordt.

De verhalen

In De Wonderwolk Peuterbijbel staan 20 verhalen: 10 uit het Oude Testament en 10 uit het Nieuwe Testament. Ieder verhaal bestaat uit 8 pagina grote afbeeldingen met 1 tot 4 regels tekst per pagina.

De Peuterbijbel gratis t/m 30 juni 2022

We hebben het verlangen om Gods Woord en liefde met zoveel mogelijk kinderen te delen. Daarom hebben we een hele bijzondere campagne. Een jaar lang gaven we de Wonderwolk Peuterbijbels weg aan gezinnen waarbij een kindje geboren wordt. Krijg jij een kindje dan kan je in de periode van 1 juli 2021 tot 30 juni 2022 met het geboortekaartje of inschrijfbewijs van jouw kindje tot drie maanden na de geboorte de Wonderwolk Peuterbijbel ophalen bij één van de deelnemende boekhandels. Je kunt de bijbel ook op laten halen door de kersverse opa of oma of een vriendin vragen met het geboortekaartje langs te komen. Dan kan ze meteen even shoppen onze leuke baby corner met o.a. de echte BIBS speentjes, superleuke MUSHIE of BIJTJES Creatief cadeautjes. Meer informatie over de weggeef-actie vind je op hier.

Einde schooljaar
Bedankt Juffen en Meesters!!

Ook voor de leukste, grappigste, liefste en gezelligste bedankcadeautjes slaag je natuurlijk in de Book-Inn! Een armbandje met een mooie wens, een button, kaars of badschuim.... er is voor ieder wat wils!
Tip: weet je niet wat je wilt geven? Haal dan een Book-Inn cadeaubon en laat juf of meester zelf kiezen. Met een paar kleine cadeau- of boekenbonnen kan juf zelf bijvoorbeeld een heerlijk zomerboek kiezen! 
We pakken het leuk voor je in!
Welkom! 
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2022 Book-Inn, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp