Copy

Einde schooljaar:
afscheid groep 8

Voor leerlingen van groep 8 is het afscheid van de basisschool een mijlpaal.

Als leerkracht van groep 8 besteed je daar natuurlijk uitgebreid aandacht aan. Misschien maakt u een fotoboek, heeft u bijzondere lessen gepland en hopelijk kan er weer een eindmusical gehouden worden. Voor leerkrachten een drukke tijd waar we u graag bij helpen!

De Book-Inn heeft alvast een aantal cadeau suggesties voor u verzameld. U kunt op onze website rustig rondkijken voor een mooi afscheidscadeau met waarde. Een mooi dagboek, een leesboek of misschien wel een bijbel.
Bestel op tijd zodat we ervoor kunnen zorgen dat uw bestelling ook op tijd binnen is en indien er iets niet voldoende op voorraad is, we de tijd hebben om naar een alternatief te zoeken.
groep 8 cadeau tips klik hier

NIEUW:
Dagboek voor Bruggers

Dit dagboek voor bruggers bestaat uit overzichtelijke en korte teksten, aangevuld met quotes. Er staat onder elk dagboekstukje een verwijzing, zodat er een bijpassend bijbelgedeelte op te zoeken is in de eigen favoriete bijbel.

Geschreven vanuit de leefwereld van jonge tieners: vanuit herkenbare vragen of thema’s wordt een link gelegd met de Bijbel. 

Veel basisscholen geven hun leerlingen bij het afscheid van groep 8 een bijbel mee. Lang niet alle kinderen weten daar even goed raad mee. Dit dagboek stimuleert kinderen om vanuit voor hen herkenbare invalshoeken de Bijbel te gaan lezen en te begrijpen en is dus heel geschikt om cadeau te geven aan het eind van groep 8, als op zichzelf staand cadeau of juist samen met een bijbel.

TIP!! NBV21 schoolbijbel

Eind mei komt de NBV21 schoolbijbel uit! 
De nieuwste Bijbel voor de 21e eeuw in een hardcover editie speciaal voor jongeren. Deze complete bijbel bevat voorin en achterin extra informatie om de Bijbel beter te begrijpen en te gebruiken. Met toegankelijke achtergrondinformatie over de geschiedenis van de Bijbel en haar relevantie als bron voor geloof en samenleving en handreikingen om te starten met lezen. 

Deze Bijbel is een aanrader als geschenk voor het afscheid van de basisschool en kindernevendienst.
€33,00
NBV21 schoolbijbel met deuterocanonieke boeken €34,50
Naast  de prachtige boeken en bijbels hebben we deze week een leuk cadeau besteld dat u mee kunt geven aan alle kinderen. 

Jo-Jo met city bibles kids app

Deze Interactieve Jo-Jo is een geweldig cadeau voor kinderen. Het is ontwikkeld met een Qr-code die gekoppeld is aan de City Bibles Kids App.      
Er staan video instructies in de App hoe de Jo-Jo te gebruiken en hoe de Jo-Jo kan worden vergeleken met onze persoonlijke relatie met God. Uniek is het 3D filmpje over ‘De Goede Tekenaar’. Door dit filmpje te bekijken worden kinderen meegenomen door de bijbel, aan de hand van een soort parallelverhaal, van de schepping t/m de opname van gelovigen door God. Het is indrukwekkend om te zien en te beluisteren. Het filmpje is vooralsnog in ca. 10 talen te bekijken/beluisteren, maar er wordt nu gewerkt aan een veelvoud van talen. U kunt de QR-code gratis en onbeperkt scannen en er zijn geen kosten voor het scannen van de QR-code. Op een geheel moderne wijze worden kinderen zo ‘eigen gemaakt’ met het Evangelie, waardoor ze hopelijk ook hun ouders op hun beurt weer betrekken in hun enthousiasme.

Jo-Jo met City Bibles Kids App

Deze Interactieve Jo-Jo is een geweldig cadeau voor kinderen. Het is ontwikkeld met een Qr-code die gekoppeld is aan de City Bibles Kids App.

€ 1.50

  • Koop 10 voor € 1,48 per stuk. en bespaar 2%
  • Koop 50 voor € 1,42 per stuk. en bespaar 6%
  • Koop 100 voor € 1,40 per stuk. en bespaar 7%
  • Koop 250 voor € 1,35 per stuk. en bespaar 10%
  • Koop 500 voor € 1,30 per stuk. en bespaar 14%

Sleutelhanger Qr-code Digitale Bijbel App

Een Digitale Bijbel met meer dan 80 talen. Zodra de taal is gekozen, heeft de app een overvloed aan inhoudsopties om uit te kiezen. Ook heel geschikt voor Oekraïense kinderen!!

€ 0,50
  • Koop 50 voor € 0,45 per stuk. 
  • Koop 100 voor € 0,40 per stuk. 
  • Koop 250 voor € 0,35 per stuk. 

 

Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2022 Book-Inn, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp