This newsletter is in Dutch. To view it in English please click here.

Welkom aan boord

Amsterdam Boats verzorgt exclusieve vaararrangementen in Amsterdam voor zowel zakelijke als privé gelegenheden. Huur snel, gemakkelijk én voordelig de mooiste boten.

51 boten, 700+ gastenbeoordelingen, deskundig advies en geen reserveringskosten. Kijk snel op: www.boothurenamsterdam.com


TV Commercial AT5

Op de vaartour? Neem alvast een voorproefje. Onze nieuwe TV commercial is vanaf 19 september jl. elke dag te zien op de Amsterdamse televisiezender AT5. Van hier tot de horizon!


Nieuw: Salonboot Marie Zurlohe

Nu eens écht met grandeur over de grachten? Met trots presenteren wij u de Marie Zurlohe. Een juweel van een salonboot en vanaf medio oktober exclusief bij ons te huur. Klik hier voor meer informatie.


Overname: Rederij Classic Canal Charters

Per juni 2012 is Classic Canal Charters onderdeel geworden van Amsterdam Boats. De luxueuze salontjalk Bota Fogo (75 pers.) en oer gezellige Anna Maria (60 pers.) zijn nu exclusief bij ons te huur. Door deze overname zijn wij beter in staat voor elke gelegenheid een passende boot te bieden.

Herfst-actie: 10% korting op de boothuur

Profiteer nu van nóg meer voordeel. Reserveer voor 31 oktober een boot en ontvang 10% korting*. Vermeld bij uw aanvraag het woord 'herfst-actie' en geniet voor het allerscherpste tarief van een vaartocht door Amsterdam! Klik hier voor een vrijblijvende offerte. *Vraag naar de voorwaarden


Kaasfondue op de gracht

Zin in échte najaars gezelligheid? Vaar dan op onze klassieke salonboot met Zwitserse kaasfondue! In intieme sfeer met uniek uitzicht en een goed glas wijn. Klik hier voor meer informatie.


Haute cuisine dineren

Uw gasten zullen zich vereerd voelen tijdens deze overgetelijke ervaring. Kies a la carte voor een 3, 4 of 5 gangen diner. In samenwerking met verschillende restaurants bezorgen wij u een memorabele avond. Klik hier voor meer informatie.


Wijnproeverij op het water

Een 2 uur durende wijnproeverij onder leiding van een professionele vinoloog. Kies uw eigen thema. Lekker, leerzaam en gezellig. Klik hier voor meer informatie.
Copyright © 2012 Amsterdam Boats B.V., Alle rechten voorbehouden.