Copy
Nya mönster, nya textila produkter
Ny hemsida och härlig höstkatalog
Träffa erika tubbin på FORMEX

Höstens nyheter -
inte bara trassel...

Hösten hos erika tubbin bjuder på många nyheter:

höstens katalog
Katalogen innehåller presentation av nya och gamla produkter men också miniintervjuer med sex olika designprofiler, Erikas story och massor med inspirerande bilder. 

kollektion URBAN JUNGLE

Vackra bladverk på brickor, plattor och prints med färger hämtade från grön marmor, blågrå denim och gråsvart kol.
  • "Inspiration till en höstkollektion kan man även få av vårens frodiga grönska. En pergola galet övervuxen med blåregn, ormbunkar som rullar upp sina stiliga bladverk och en aralia stor som ett träd kickade igång drömmen om en stram stadsdjungel och blev grunden till höstens nya mönster. För färg och djup letade jag i min näromgivning; makens slitna jeansskjorta, marmorgolvet i 60-talshusets gästtoalett och några kolhögar i hamnen fotograferades och processades för att få en akvarellkänsla. När dom kreativa glasögonen är på så är inspirationen inte långt borta."

kollektion DENIM

Enkla, subtilt trassliga textilier, i första hand för köket.
  • "Många av DENIM-produkterna har flera funktioner; en bordstablett blir sittplätt eller en minilöpare dubblerar som grytunderlägg. Alla utom kuddfodralen är fodrade med grytlappsvadd så de tål värme och har en skön, mjuk feeling."

the FAB collection

Roliga, glamorösa disktrasemotiv.
  • "Vem vill inte ha lite mindre disk och städning och lite mer champagne, bling och party i sitt liv liksom?"

bildarkiv
Kontakta erika@erikatubbin.se innan du publicerar några bilder. Och hör gärna av dig om du vill långa produkter till reportage!


tapeter!

I samarbete med Scandiwall.com har erika tubbin tagit fram en kollektion med trassliga tapeter. Storskaligt, djärvt,svartvitt och väldigt mycket erika tubbin. Tapeterna måttbeställs till önskad vägg.


FORMEX
erika tubbin plus ett gäng produktprover finns på plats under onsdag-torsdag. Kl 10-12 samt 14-16 båda dagarna hittar du mig i monter B01:32 hos tapetpartnern Scandiwall.com. Övriga tider ons-tors är jag öppen för möten, slå en pling på 070-6423028 eller maila till erika@erikatubbin.se så bokar vi en tid!

hemsida
Å så har erika tubbins hemsida fått en ny skrud,
 klicka gärna in och kolla!

Vänliga hälsningar
Erika Tubbin
formgivare

om erika tubbin

trasslig design
inredningsdetaljer | smycken

erika tubbin är formgivaren med trassligt hår och trassel på hjärnan. Smycken av silvertrådar har gett inspiration till mönster på alla möjliga produkter, allt från disktrasor till lampor och vykort. Alla smycken tillverkas för hand i ateljén i Norrköping. Övriga produkter tillverkas av kvalitetsföretag runt om i Sverige med så miljösnälla metoder som möjligt. Arbetar heltid som formgivare sedan 2005. 

 

erika tubbin
Plankgatan 46
602 19 Norrköping

070-6423028
erika@erikatubbin.se

 
Copyright © 2014 erika tubbin, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp