LegacyENDO :: Een introductie

LegacyENDO is ontstaan uit een denktank die grote vraagtekens zet bij de rol van de ‘Big Endo’. Hoe vaak hebben we niet gedwongen een keuze moeten maken voor bijvoorbeeld een nieuw vijl-systeem? Het tempo waarmee deze nieuwe systemen op de markt komen, is voor de eindgebruiker niet meer bij te houden. Hebben we hier te maken met intensieve marketing of zijn deze systemen daadwerkelijk beter dan de oude? Goedkoper worden ze in ieder geval niet....

De missie van LegacyENDO is het leveren van hoog-kwalitatieve endodontische producten en oplossingen voor de dagelijkse praktijk, tegen aanzienlijk lagere kosten en daarmee in het voordeel van de behandelaar en uiteindelijk zijn/haar patiënten. LegacyENDO levert uitsluitend producten van gerenommeerde fabrikanten.

Voor de Europese markt start LegacyENDO met de introductie van twee vijl systemen. Wij houden u graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en producten. 
 
'Create your own Legacy!'
Now available: LegacyENDO MT
True Multi Taper! 
LegacyENDO MT-vijlen.
 
LegacyENDO Multi Tapered (MT) vijlen zijn onder andere vergelijkbaar met de bekende progressieve taper systemen. De vijlsequentie, kleurcodering, maatvoering, lengtematen en motorinstellingen zijn identiek aan deze preparatie systemen. U merkt geen verschil (alleen in de prijs). Alle bestaande GuttaPercha, Obturators en Paperpoints voor de progressieve vijltechnieken kunt u blijven gebruiken met de LegacyENDO MT vijlen.

PRIJS PER VERPAKKING VAN 6 VIJLEN: € 28,50 
BESTEL VANDAAG UW LegacyENDO VIJLEN ONLINE! KLIK HIER
LegacyENDO MT-Controlled Memory
 
LegacyENDO MT Controlled Memory (CM) vijlen zijn onder andere vergelijkbaar met de bekende progressieve taper systemen. Deze vijlen hebben een unieke warmtebehandeling gehad waardoor ze meer flexibel zijn en beter bestand tegen cyclische vermoeidheid. Hierdoor minder kans op vijlbreuk en overtollig dentine verwijderen. Door deze warmte behandeling veranderd de eigenschap van de vijl en is het mogelijk om de vijl voor te buigen. De vijlsequentie, kleurcodering, maatvoering, lengtematen en motorinstellingen zijn identiek aan deze preparatie systemen. U merkt geen verschil (alleen in de prijs). Alle bestaande GuttaPercha, Obturators en Paperpoints voor de progressieve vijltechnieken kunt u blijven gebruiken met de LegacyENDO MT vijlen.


PRIJS PER VERPAKKING VAN 6 VIJLEN € 29,95
BESTEL VANDAAG UW LegacyENDO VIJLEN ONLINE! KLIK HIER
Controlled Memory Endodontic File Demonstration - D&S Dental
LegacyENDO :: Wie zit mede achter LegacyENDO 
 
De motor achter de LegacyENDO vijlen is D&S Dental, een afkorting van Derek (Heath) & Steve (Treadway) Dental. Met meer dan 30 jaar ervaring is deze Amerikaanse fabrikant van endodontische vijlen een gerespecteerd producent voor verschillende grote merken in de endodontische markt. Derek Heath, de voormalig eigenaar van Quality Dental, is de geestelijk vader van de Nickel Titanium vijl. Hij bezit een groot aantal patenten op het gebied van vijlen, waarvan het universele, multi-taper systeem nog steeds over de gehele wereld wordt gebruikt. In 1995 is Quality Dental samen gegaan met Tulsa Dental Products en beide zijn in 1996 opgekocht door Dentsply International. Na het aflopen van het concurrentie beding in 2006 zijn de heren Heath & Treadway gestart met D&S Dental. Tot op de dag van vandaag is D&S Dental een grote producent van nickel titanium en roestvrij stalen endodontische vijlen.
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

DISCLAIMER TRADEMARKS-Product names, logos, brands, and other trademarks featured or referred to within De Vos Endo products and services and within Dvendo.nl are the property of their respective trademark holders. These trademark holders are not affiliated with De Vos Endo, our products, or our website.

Copyright © 2017 De Vos Endo, All rights reserved.
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp