Copy
You are doing the best you can.
Sandy Talarmo

Hallinnasta sallimiseen


Hyvinvoinnillemme on tärkeää tuntea, että meillä on ainakin jollain tavalla homma hanskassa oman elämämme suhteen. Erityisen tärkeää on, että koemme voivamme vaikuttaa oman elämämme kulkuun ja meitä koskeviin asioihin. Usein tässä yhteydessä puhutaan elämänhallinnasta.

Joskus hallinnasta tulee kuitenkin vankila. Minusta siitä tulee vankila silloin, kun hallinta ajautuu suorittamisen puolelle ja alamme vaatia itseltämme liikaa. Kun toistuvasti työnnämme tunteitamme ja todellisia tarpeitamme syrjään hallitaksemme sellaisiakin asioita, joihin emme ehkä todellisuudessa voi edes vaikuttaa.

Tämä tapahtuu yleensä huomaamatta. Ehkä unohdamme, ettemme voikaan hallita kaikkea. Petymme ja tunnemme riittämättömyyttä, vaikka teemme kaikkemme. Näkökenttämme kaventuu, katsomme elämäämme ikään kuin putken läpi. On vaikea nähdä vaihtoehtoja tai mahdollisuuksia.

Sallimisella tarkoitan lupaa pysähtyä ja uskallusta katsoa kaikessa rauhassa, mistä oikein on kysymys. Annan itselleni luvan hengittää syvään ja kuunnella itseäni. Mikä on tärkeää juuri nyt, mihin voin vaikuttaa, mihin haluan keskittyä? Mistä haluankin päästää irti sen sijaan, että kuluttaisin kaiken energiani taistelemalla vastaan?

Salliminen on sen ymmärtämistä ja hyväksymistä, että kaikkea ei voi hallita. Salliminen on kuulolla olemista itselleen ja elämälleen. Kun yhteys itseen on luotu, on helpompi luottaa siihen, että asiat järjestyvät. Pystyn tekemään omaa hyvinvointiani tukevia valintoja elämässäni. Niinäkin hetkinä, kun elämä ympärillä vaikuttaa epävarmalta tai hallitsemattomalta.

Salliva mieli on vastaanottavainen uusille ideoille ja oivalluksille. On helpompi nähdä sellaisiakin ratkaisuja, joilta aiemmin ummisti silmänsä.
 
Kirjoitus on julkaistu ensimmäisen kerran 31.3.2014.

Itselle tai kevään juhliin

  • Oman olemisen luonnoskirja ohjaa lempeästi ottamaan omaa aikaa ja tilaa.
  • Suositut Selkeyttävät korttipakat ohjaavat oman minän, tunteiden, kokemusten, elämän ja ilmiöiden luovaan tarkasteluun.
  • 10 kysymystä -paketin pääosassa ovat kortin sisältämät 10 valmentavaa kirjoitustehtävää, joihin voi palata aina uudelleen vaikkapa kerran kuukaudessa koko vuoden ajan. Paketti sisältää myös laadukkaan vihkon vastauksille.
  • Toukokuun aikana julkaistaan myös uusi tehtäväkirja, Lomalla!
  • Toukokuussa ilmestyy myös aiemmin verkkokurssina toteutettu Huomioita hetkessä vihkon muodossa. Kurssivihko myydään yhdessä Studio Oh! -muistikirjan kanssa.

Kirjoituksiani


Jos en uskalla sijoittaa itseeni
Kolme vuotta sitten 7.5.2012 kirjoitin blogini ensimmäisen kirjoituksen. Aloitin blogin hyvin pian sen jälkeen, kun unelma nykyisestä elämästäni syntyi.

Vapauta sisäinen käsijarrusi
Vuosi sitten Kollegaan kirjoittamani artikkeli sopii sekin hyvin tämän viikkokirjeen teemaan.

Verkkokauppa


Olen laajentanut ja selkeyttänyt verkkokauppaani. Tuotteet, tapahtumat ja palvelut ovat nyt helposti selattavissa omissa tuoteryhmissään.

Verkkokaupasta tilaat haluamasi tuotteet turvallisesti ja vaivattomasti. Tilauksen voi halutessaan tehdä rekisteröitymättä tai kirjautumatta kauppaan. Postitse toimitettavat tilaukset saan postiin usein jo saman päivän aikana.

Toimitusmaksu koskee koko tilausta, joten voit tilata kerralla niin paljon kuin haluat ja toimitusmaksu on aina sama. Toimitusmaksu on toukokuun loppuun saakka 2,70 €, ja kesäkuun alusta alkaen 2,90 €.

Käy tutustumassa uudistuneeseen verkkokauppaan!

Verkkokurssit


Ihanat aamut | Ma 18.5. - su 24.5.2015

Unelmien koti | Ma 18.5. - ti 16.6.2015

Sisusta sydämellä - Oman elämäsi koti | Ma 25.5. - la 13.6.2015

Kuvakulmia arkeen | Ma 25.5. - su 7.6.2015
 

Livenä


Unelmatyöpaja | Ke 6.5.2015, klo 18.00 - 20.30, Tampere

Yrittäjien kahvihuone | Ti 26.5.2015, klo 18.00 - 20.00, Tampere

Kaikki on mahdollista 7/2015 | Ma 6.7. - ti 7.7.2015, Lontoo

Täysii | seminaari | La 21.11.2015, Tampere 

Toiveita kesälle?


Onko jotain tiettyä kurssia, jota toivoisit tulevalle kesälle? Oletko kaivannut jotain aiemmin ohjelmistooni kuuluvaa? Tai onko mielessäsi jokin teema kurssille, tehtäväkirjalle tai korttipakoille, jonka toivoisit minun toteuttavan? 

Olen kesällä Lontoossa 2.6. - 6.6. ja 27.6. - 11.7. väliset ajat, mutta muuten olen kotimaassa, ja toteutan toiveita mielelläni mahdollisuuksien mukaan.

Kerro toiveistasi!


peruuta viikkokirjeen tilaus    päivitä tietosi Tilaa viikkokirje sähköpostiisi
Tilaajalahjana Koko perhe mukaan -opas.

Verkkokauppa
Verkkokurssit, tehtäväkirjat ja korttipakat.

Copyright © 2015 Sandy Talarmo
All rights reserved.

 
Share
Tweet
Forward