Copy
Kolme vinkkiä unelmien toteuttamiseen ja niistä nauttimiseen
Sandy Talarmo
Regent Street London


Nauti toteutuneista unelmistasi


Olen puhunut viime aikoina paljon unelmien toteuttamisesta. Tähän liittyy yksi tärkeä asia, jonka haluan nostaa esille. Unelmia toteuttaessaan on oleellista pitää huoli myös siitä, että sinulla on tilaa, aikaa ja energiaa todella nauttia toteutuneista unelmistasi.

Huomasin äskettäin, että omalla kohdallani tässä on jälleen hieman parantamisen varaa, joten laadin itselleni listan tarvittavista toimenpiteistä. Kolmen kohdan listani on vapaasti sovellettavissa. Nämä kolme seikkaa tukevat myös unelmien toteuttamisessa.

Mitä alla olevat otsikot voisivat tarkoittaa omassa elämässäsi?

Vaali terveyttäsi

Annoin juuri itselleni joululahjaksi jäsenyyden kuntosalille, jossa pidetään lempituntejani, ja jonne on riittävän helppo mennä. Tavoitteena on lisätä energiaa pitämällä keho liikkeessä ja lihakset hyvässä kunnossa. 

Selkeytä kotisi

Olen ollut niin paljon menossa, että kotimme kaipaa jälleen selkeyttämistä. On leluja ja vaatteita, joita voi laittaa jo kiertoon. On tavaroita, jotka ovat nykyisessä elämäntilanteessa turhaan parhailla paikoilla, ja vastaavasti tärkeitä tavaroita, jotka eivät ole. Tavoitteena on selkeys, jota jokaisen perheenjäsenen on helpompi pitää yllä.

Valitse työsi painopisteet

Rakastan työtäni, joka elää ja kasvaa mukanani. Kasvu tarkoittaa myös sitä, että minun on tunnistettava ne asiat, joille haluan antaa enemmän tilaa. Valitsen asiat, joihin haluan työssäni keskittyä. Tämä tarkoittaa sitä, että joistain muista asioista on tällä hetkellä luovuttava. Tavoitteena on pitää työn määrä mielekkäänä ja sisältö laadukkaana.
Mikä olisi parasta, mitä voisit antaa itsellesi tulevana vuotena?

Kuntosalijäsenyys oli joululahja itselleni. Minulla on muutama lahjaidea sinulle.

Unelmien koti -verkkokurssi
Pian vuoden täyttävä kodin järjestämisen verkkokurssi kasvaa ja uudistuu. Uudistunut verkkokurssi alkaa ensimmäisen kerran 29.12.2014, mutta kurssin saa vanhaan hintaan (78 €) vielä tämän viikon ajan. Kurssin maineikkaaseen Facebook-ryhmään pääsee heti.

Valmennus Lontoossa
Pidän yrittäjille ja yrittäjyyttä harkitseville Yrityksen punainen lanka -valmennuksen Lontoossa 8.-9.3.2015. Kesäkuun Kaikki on mahdollista -valmennus on täynnä, mutta seuraava valmennus on suunnitteilla loppukesälle. Myös yksilövalmennukset Lontoossa ovat mahdollisia.

Vuodelle 2015
Mikä on teemasi vuodelle 2015? Saat ohjeet tunnelmakarttaan, jonka avulla löydät teemasi vuodelle. Kolmetoista kuukauden välein lähetettävää sähköpostia auttavat sinua kuljettamaan teemaa elämässäsi läpi vuoden juuri niin kuin se on sinulle tarkoituksenmukaisinta.
Joulukalenterin luukut tai viikkokirjeet hukassa?

Ilmeisesti tilaajamääräni ovat nyt ylittäneet jonkin kriittisen rajan, jolloin isoina erinä lähetetyt sähköpostit menevät herkemmin roskapostikansioihin. Lähetän nämä sähköpostit jatkossa pienempinä erinä.

Jos posteja on hukassa, kurkkaa roskapostikansioon. Siirrä mahdolliset roskapostiksi joutuneet postit postilaatikkoosi ja lisää sähköpostiosoitteeni sandy.talarmo@gmail.com sähköpostisi yhteystietoihin. Tämä voi osaltaan ohjata postit oikeaan paikkaan jatkossa.
 
Kalenteri

Vuodelle 2015
Itsenäiset tehtävät tilattavissa nyt

Huomioita Hetkessä | verkkokurssi
25.12.2014 - 1.1.2015

Unelmien koti | verkkokurssi
Uudistunut kurssi alkaa 29.12.2014
FB-ryhmään pääset heti.

Kuinka paljon on tarpeeksi?
La 10.1.2015 | 11.00 - 15.00 | HKI

Korttivalmennus | Tampere
Ti 13.1.2015 | 17.00 - 20.00

Oman elämäsi koti | Tampere
La 31.1.2015 | 11.00 - 16.00

Yrityksesi punainen lanka | Lontoo
Su 8.3. - 9.3.2015

Kaikki on mahdollista | Lontoo
Ke 3.6. - pe 5.6.2015 

Täysii | seminaari
La 21.11.2015 | TRE
Viikon vinkki

Keep what is worth keeping, and with a breath of kindness, blow the rest away.
- Geroge Eliot

Pidä se, mikä on pitämisen arvoista, ja puhalla lempeällä henkäyksellä loput pois.
Selkeyttävä korttipakka

Arjen huomioista syntyi korttipakka
Lontoossa 17. - 20.1.2015

Käyn tammikuussa tapaamassa jälleen kollegoitani Lontoossa.

Tänä aikana olen satunnaisen nettiyhteyden ja puhelimen varassa. Pyydän laittamaan tärkeät asiat tekstiviestillä.

Tänä aikana tilatut korttipakat ja tehtäväkirjat postitan ke 21.1.2015.
Copyright © 2014 Sandy Talarmo
All rights reserved


Tilaa viikkokirje sähköpostiisi

Email Marketing Powered by Mailchimp
Share
Tweet
Forward to Friend