Copy
100. viikkokirjeeni
Sandy Talarmo

Vastauksia elämäsi kysymyksiin


There are years that ask questions and years that answer.
- Zora Neale Hurston

Luin tämän tutun sitaatin Facebookista muutama päivä sitten, ja tällä kertaa se todella avautui minulle. Erityisesti tämä kulunut vuosi on vastannut kysymyksiini, joista joitain olin kysynyt jo vuosien ajan, jopa läpi elämäni. 

Ennen kaikkea koen viimein oppineeni kuuntelemaan, ja luottamaan siihen, että vastaukset kysymyksiini ovat olemassa. Vastauksia ei olekaan tarvinnut etsimällä etsiä, eivätkä ne ole syntyneet tiukan analysoinnin tuloksena, vaan ne ovat tulleet olemalla ja elämällä, olemalla auki, olemalla kuulolla.

Valitsin vuosi sitten tälle vuodelle englanninkielisen sanan open, joka tarkoittaa minulle auki olevaa, avointa. Tietoinen intentioni tälle vuodelle on ollut avautua itseni kuuntelemiselle ja mahdollisuuksille. Aina se ei ole ollut päällimmäisenä mielessäni, mutta vahvana pohjavirtauksena kaikessa, mitä teen.

Olen ollut avoin myös niille vastauksille, joita en ole välttämättä alkuun oikein ymmärtänyt. Kaikki ei avaudu aina yhdeltä istumalta. Samoin olen ollut avoin niille vastauksille, jotka ovat saattaneet aluksi pelottaa. Vastaukset eivät läheskään aina ole vastanneet odotuksiani. Hyvä niin, koska vastaukset ovat usein ylittäneet kaikki aiemmat kuvitelmani.

Elämän kauneus on siinä, ettei se jää paikoilleen. Vastaukset eivät ole lopullisia, vaan ne herättävät jälleen uusia kysymyksiä. Syntyy sisäinen keskustelu, joka opettaa paitsi kuuntelemaan vastauksia, myös kysymään oikeita kysymyksiä.
Haluatko kuulla vastauksesi?

Maanantaina ensimmäistä kertaa alkava Huomioita hetkessä -verkkokurssi on rakentunut edellä kirjoittamistani kokemuksistani. Se on pinnalta yllättävänkin yksinkertainen, mutta rohkene sen tarjoamiin syvyyksiin ja vahvista yhteyttä itseesi.
Uusimmat kirjoitukseni

Vapaana virtaavia: Arjen sujuvuus kohtuullisuuden mittarina
Henkilökohtainen kokemus: Arki ei suju, jos jotain on liikaa -- tai jotain olennaista liian vähän.
Drömmarnas hem

Uutisia
Kalenteri

Unelmien koti | verkkokurssi
Ma 3.11. - la 29.11.2014
FB-ryhmään pääsee heti.

Huomioita hetkessä | verkkokurssi
Ma 3.11. - ma 10.11.2014

Unelmakirjoittamisen kurssi
To 13.11. | 17.00 - 20.00 | HKI

Kuinka paljon on tarpeeksi?
La 10.1.2015 | 11.00 - 15.00 | HKI

Kaikki on mahdollista -valmennnus
Ke 3.6. - pe 5.6.2015 | Lontoo 
At the center of your being you have the answer;
you know who you are and you know what you want.

- Lao Tzu
Lontoossa 25. - 29.11.2014

Olen Lontoossa 25. - 29.11.2014. Tänä aikana tilatut kirjat postitan maanantaina 1.12.2014. Sähköposteihin pyrin vastaamaan mahdollisuuksien mukaan matkan aikana. Kiireellisissä asioissa pyydän lähettämään tekstiviestin.
Copyright © 2014 Sandy Talarmo
All rights reserved


Tilaa viikkokirje sähköpostiisi

Kirjat ja verkkokurssit löydät verkkokaupasta

Email Marketing Powered by Mailchimp
Share
Tweet
Forward to Friend