Copy
Look forward with hope, not backwards with regret.
Sandy Talarmo

Mihin suuntaan kannattaa katsoa?


Ajatellaanpa niin, että käsillä on jonkinlainen elämänmuutos. Se voi olla esimerkiksi kodin keventäminen tai muutos ruokavaliossa. Jostain syystä tässä kohtaa tulee helposti katsottua suuntaan, josta ei juuri tukea löydy. Annan pari esimerkkiä.

Kotona on liikaa tavaraa. Sitä ihmettelee kertyneitä kasoja ja miettii, miksi ei ole tehnyt asialle aikaisemmin mitään. Kamalasti tavaraa, tämä on ihan älytön urakka. Tämä ei etene. Kuinka kannustavilta ajatuksilta nämä tuntuvat?

Sokeriton tammikuu. En saa enää syödä sitä, enkä myöskään tätä. Ajatukset pyörivät kaikessa siinä, mistä olen nyt luopumassa. Kuinka helppoa on vastustaa jotain, mikä on mielessä koko ajan?

Jos nyt kääntäisikin katseensa siihen suuntaan, mihin haluaa olla menossa. Mitä saan, kun kotiini vapautuu lisää tilaa? Miltä minusta tuntuu, kun kotini on kevyempi? Huomaisinko asioita, joita olen jo tehnyt tavoitteeni eteen?

Entä mitä saan, kun opettelen syömään terveellisemmin kuukauden ajan? Mitä terveellisempiä herkkuja olisi hauska kokeilla? Mitä muuta mielenkiintoista keksin tilalle? Tuntuu mukavalta pitää itsestään hyvää huolta. Tästä voisi omaksua jotain pysyvääkin hyvää omaan elämään.

Jos katse alkaa kääntyä vanhaan suuntaan, käännä se lempeästi takaisin sinne, minne oikeasti haluat katsoa. Voimia kuluttava vastustaminenkin jää pois, kun pidät ajatukset siinä, mitä haluat ja mitä olet jo saanut aikaan.
Kuinka paljon on tarpeeksi?
 
Lämmin kiitos ilahduttavista kohtaamisista viime lauantain Kuinka paljon on tarpeeksi? -tapahtumassa Lasipalatsin Bio Rexissä. Jos emme ehtineet jutella tai mieleesi tuli myöhemmin kysyttävää, otathan yhteyttä!

Kiitos myös yleisölle todella hyvistä kysymyksistä ja omien kokemusten jakamisesta! Olisin viihtynyt lavalla vaikka koko päivän, oli mukava tunnelma.

Ehdin napata pari kuvaa ennen tapahtuman alkua.
 


Miltä kotisi tuntuu?

Tälle rennolle, lämminhenkiselle kurssille on vielä kaksi paikkaa vapaana:
Oman elämäsi koti | la 31.1.2015 | 11.00 - 16.00 | Tampere

Kurssi on minun ja sisustussuunnittelija Noora Bergroth-Rantasen yhteinen kurssi, jolla syvennät itsetuntemustasi ja teet löytöretken oman kotisi tunnelmiin. Oivallat, millainen koti tukee parhaiten nykyistä elämääsi ja unelmiasi. Opit, kuinka voit alkaa toteuttaa omalta tuntuvaa kotia askel askeleelta. Tervetuloa!
Lontoo

Lähden tapaamaan jälleen Lontoon kollegoitani. Olen 17.-20.1.15 puhelimen ja satunnaisen wi-fin varassa. Laitathan mahdolliset kiireelliset asiat tekstiviestillä. Matkan aikana tilatut korttipakat ja tehtäväkirjat postitan ke 21.1.

Jos Lontoo kiinnostaa myös sinua, voit tutustua Lontoossa pitämiini ryhmä- ja yksilövalmennuksiin täällä. Olen Lontoossa kevään mittaan useampaan otteeseen.
Kalenteri

Kuvakulmia arkeen | verkkokurssi
26.1. - 8.2.2015

Unelmien koti | verkkokurssi
26.1. - 24.2.2015
FB-ryhmään pääset heti.


Oman elämäsi koti | Tampere
La 31.1.2015 | 11.00 - 16.00

Yrityksesi punainen lanka | Lontoo
Su 8.3. - 9.3.2015, Hampstead

Kaikki on mahdollista | Lontoo
Ke 3.6. - pe 5.6.2015, Highgate

Täysii | seminaari
La 21.11.2015 | TRE
Viikon vinkki

Pöydille jää helposti pieniä tavaroita. Uusia tavaroita, joille ei ole selkeää paikkaa. Tällainen voisi olla esimerkiksi matkalaukkuvaaka, joka olisi hukassa sitten, kun sitä tarvittaisiin.

Vinkki Unelmien koti -kurssin ryhmästä:

"Minulla on kaapissa laatikko matkustukseen liittyvälle oheistavaralle. Siellä on nimilappuja, hihnoja laukun ympärille, niskatyynyjä ja sen semmoista. Ja kohta siellä on myöskin tämä uusi mittarivekotin."
Copyright © 2015 Sandy Talarmo
All rights reserved


Tilaa viikkokirje sähköpostiisi

Email Marketing Powered by Mailchimp
Share
Tweet
Forward to Friend