Copy
Beste lezer,
 
Hierbij ontvangt u een speciale ZonDag editie van de maandelijkse nieuwsbrief van De Groene Grachten.
Voor meer informatie, zie onze website.

Speciale nieuwsbrief editie - ZonDag 15 september 2013

De Groene Grachten presenteert op 15 september 2013, in samenwerking met de Gemeente Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam, met trots haar tweede festival: de ZonDag 2013.
Op de ZonDag 2013 vieren wij met zijn allen '400 jaar Amsterdamse grachten'. Hierbij blikken we niet alleen terug, maar juist vooruit naar een duurzame toekomst voor Amsterdam.


We nodigen je van harte uit om een kijkje te komen nemen! Lees in deze nieuwsbrief wat er allemaal staat te gebeuren. Download hier de timetabel.


Gloednieuw
windenergie-concept


Wek je eigen windstroom op met De Groene Grachten en Raedthuys! Wij lanceren op 15 september een gloednieuw windenergie-concept; dé manier om geen last van stijgende energieprijzen te hebben door je eigen energie op te wekken. Benieuwd geworden? We vertellen je meer op 15 september. Wat we wel al kunnen zeggen: het is écht groen, voordelig en vooral, van jezelf!

Programma ZonDag 2013


1 Hectare DakNatuur doet ook mee


Ook het project 1 Hectare DakNatuur is aanwezig op de ZonDag. Samen met De Dakdokters en De Gezonde Stad laten wij zien hoe wij een nieuw Amsterdams natuurgebied willen aanleggen! De koplopers zijn geselecteerd, met wie we nog voor eind 2013 de eerste groene daken willen aanleggen. Kom dus vooral langs bij onze groene stand en kijk hoe jij je steentje kunt bijdragen!

 


Copyright © 2013 De Groene Grachten, All rights reserved.