Copy

PneumokokkenvaccinatieBescherm je longen tegen de pneumokokken!

Tijdens het herfstseizoen doen er verschillende kwalen de ronde. Een tijdje geleden deden we al een oproep om je griepvaccin op te halen in de apotheek. De griep valt bij de ene persoon al wat kwalijker dan bij de andere, en kwetsbare personen (chronisch zieken en ouderen) zijn sowieso gebaat bij de bescherming die een griepvaccin hen biedt. Een ander vaccin dat rond deze tijd van het jaar wordt geplaatst, soms samen met de griepspuit, is het pneumokokkenvaccin. Dit vaccin biedt bescherming aan 60-plussers, chronisch zieken, mensen met kwetsbare luchtwegen of een zwakke immuniteit. Pneumokokken kunnen longontstekingen en andere ernstige aandoeningen van de luchtwegen veroorzaken. 

Er bestaan verschillende soorten pneumokokkenvaccins. Afhankelijk van je persoonlijke situatie, kunnen er verschillende vaccinatieschema's gehanteerd worden. Bespreek met je huisarts of een pneumokokkenvaccin jouw gezondheid kan helpen ondersteunen, en welk vaccinatieschema dan voor jou de beste optie is. Ook in de apotheek helpen we je graag verder met info en advies! Aarzel niet om ons te contacteren.  Lees in uw favoriete browser »
Twitter
Twitter
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
RSS
RSS
LinkedIn
LinkedIn
Pinterest
Pinterest
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube

Recent Articles:

Rouw of depressie: echt wel een verschil
Goedaardige prostaathyperplasie
Hoestsiroop met folcodine: stopzetting verkoop
Griepvaccinatie: behoor je tot de risicogroepen?
De zorgvolmacht
U heeft in het verleden contact gehad met Apotheek Hendrickx of u heeft zich aangemeld via de website. Als je deze niet meer wilt ontvangen e-mails kunt u zich afmelden via de daarvoor bestemde link.

Uitshrijven uit onze maillist.
Ons adres:
Apotheek Hendrickx
Landen
Hannuitsesteenweg 78 3400
Landen 3400
Belgium

Voeg ons toe aan je adresboek
Copyright © 2022 Apotheek Hendrickx, All rights reserved.


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Apotheek Hendrickx · Landen · Hannuitsesteenweg 78 3400 · Landen 3400 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp