Copy

Bokmässan 22-25 september

Ser mailet konstigt ut, klicka här
Häng med oss till Bokmässan i Göteborg

Nu närmar sig åter Bokmässan i Göteborg. Den 22-25 september fylls svenska mässan av utställare och besökare, och för mig kommer deltagande på mässan vara det femte i ordningen. Med mig i år kommer jag bl.a. att ha mina böcker Att förebygga livslångt utanförskap och  Att bygga bärande relationer samt mitt album På riktigt för dig. Kom gärna och hälsa på oss i monter C05:08. Längst ner i detta mail hittar du nyttiga länkar som underlättar ditt besök på Bokmässan. Väl mött! /LM
Var med i utlottningen av 2 st. inträdesbiljetter

Dela med dig av ett barndomsminne eller nämn en för dig viktig person under din uppväxt, och var med i utlottningen av 2 st. inträdesbiljetter till Bokmässan (värde 480 kr). Skicka barndomsminnet eller vem som var den viktiga vuxna för dig till mig på lasse@lassemattila.com så är du med i utlottningen. Vinnarna dras söndagen den 11/9, och biljetterna distribueras under vecka 37.
"En hoppfull bok som förändrar samhället"

Hur kan vi bryta och förebygga utsatthet och utanförskap? Vad är det som avgör resultaten av våra ansträngningar, och vad är det som gör att vi kan förändra en ibland mycket destruktiv livssituation till något positivt? Efter att i över tjugo års tid ha ägnat sitt liv åt arbetet med och för utsatta barn och ungdomar, och att lika länge ha inventerat framgångsfaktorerna i detta arbete, är Lasse Mattilas svar på dessa frågor bärande relationer. Läs mer här.
 
"En bok som sparar både mänskligt lidande och miljontals skattekronor varje år"

Det förs ca 100 000 barn i Sverige varje år. Av dessa hamnar mellan 10 000 och 15 000 i utanförskap i vuxen ålder. Utanförskap bestående av missbruk, kriminalitet, psykisk sjukdom eller långtidssjukskrivningar. Ofta börjar utsattheten redan i barn- och ungdomsåren i form av bristande måluppfyllelse i skolan, skolk och destruktivt och normbrytande beteende. Läs mer här.
 
"Det finns bara ett sätt att bygga tillit - att finnas där. På riktigt."

Ett album sprungen ur Lasse Mattilas möten med barn och unga i utsatta livssituationer. Allt förändringsarbete bygger på relation. Nyckeln till förändringen är ofta tillitsfulla relationer. Läs mer här.
 
Nyttiga länkar till dig som besöker Bokmässan
Verkar någon av länkarna bruten? Uppdatera skärmvyn så länkas du rätt.
Share
Tweet
Forward
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
YouTube
YouTube
Copyright © 2016 Lasse Mattila,
All rights reserved.

 
 
Du får detta mail som prenumerant för mitt nyhetsbrev.

 
Mod - Hängivenhet - Kompetens