Copy

Bokmässan 24-27 september

Ser mailet konstigt ut, klicka här
Nu närmar sig årets Bokmässa. Jag kommer att delta på mässan för fjärde året i rad, och i år kommer min första bok Att förebygga livslångt utanförskap få sällskap av min nya bok Att bygga bärande relationer (som kommer att ha sitt formella släpp i samband med mässan). Jag kommer även att ha med mig mitt nya album På riktigt för dig som kommer att ha sitt formella släpp senare i höst. Kom gärna och hälsa på mig i monter C05:43.
 
Längst ner hittar du nyttiga länkar som underlättar ditt besök på Bokmässan.
"En hoppfull bok som förändrar samhället"

Hur kan vi bryta och förebygga utsatthet och utanförskap? Vad är det som avgör resultaten av våra ansträngningar, och vad är det som gör att vi kan förändra en ibland mycket destruktiv livssituation till något positivt? Efter att i över tjugo års tid ha ägnat sitt liv åt arbetet med och för utsatta barn och ungdomar, och att lika länge ha inventerat framgångsfaktorerna i detta arbete, är Lasse Mattilas svar på dessa frågor bärande relationer. Läs mer här.
 
"En bok som sparar både mänskligt lidande och miljontals skattekronor varje år"

Det förs ca 100 000 barn i Sverige varje år. Av dessa hamnar mellan 10 000 och 15 000 i utanförskap i vuxen ålder. Utanförskap bestående av missbruk, kriminalitet, psykisk sjukdom eller långtidssjukskrivningar. Ofta börjar utsattheten redan i barn- och ungdomsåren i form av bristande måluppfyllelse i skolan, skolk och destruktivt och normbrytande beteende. Läs mer här.
 
"Det finns bara ett sätt att bygga tillit - att finnas där. På riktigt."

Ett album sprungen ur Lasse Mattilas möten med barn och unga i utsatta livssituationer. Allt förändringsarbete bygger på relation. Nyckeln till förändringen är ofta tillitsfulla relationer. Läs mer här.
 
Nyttiga länkar till dig som besöker Bokmässan

Författarafton med musik under Bokmässan

Fredagen den 25 september kl. 20.00 kommer jag att medverka på Klubb Aktersalongens författar- och musikafton på S/S Marieholm i Göteborg. Kom gärna förbi om du har möjlighet! För bordsbokning, ring 031-10 59 65.

Share
Tweet
Forward
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
YouTube
YouTube
Copyright © 2015 Lasse Mattila,
All rights reserved.

 
 
Du får detta mail som prenumerant för mitt nyhetsbrev.

 
Mod - Hängivenhet - Kompetens