Copy

Update #3 KNMV 2020 - 18 november 2016

Bekijk deze e-mail in uw browser

Update #3: Projectgroepen aan de slag


Vanaf september buigen drie projectgroepen zich over de toekomst van de KNMV. Hierbij ontvangt u de derde update over het verandertraject KNMV 2020. 

In de afgelopen weken zijn de leden van de drie projectgroepen weer een aantal keer bijeen gekomen om de contouren te schetsen voor hun plan van aanpak. Door het vertrek van de projectmanager heeft het project een iets andere structuur gekregen. Er is nu per projectgroep iemand aangesteld die de kar gaat trekken.

Voor de KNMV Community neemt Ed van Dijk deze rol op zich; voor de Academie is dat Patrice Assendelft en voor Sport ondergetekende, Diederick van Haselen.

Deze wijziging geeft meer richting en duidelijkheid. De wijzigingen hebben niet tot vertraging geleid, waardoor alle processen nog steeds goed op schema liggen.
 
De projectgroep KNMV Community is onlangs versterkt met een aantal nieuwe projectleden. Hierdoor was een extra bijeenkomst nodig om een team te vormen en de juiste dynamiek op gang te brengen. Deze bijeenkomst, die werd gefaciliteerd door Fresh Forward, was een groot succes. Door deze extra bijeenkomst begint ook deze projectgroep goed op stoom te komen.

Bij de eerstvolgende vergadering van de Ledenraad op 10 december vertellen we u meer over de voortgang van de drie projectgroepen.
 
Diederick van Haselen
KNMV bestuur - Portefeuillehouder 2020

Copyright © 2016 KNMV, Alle rechten voorbehouden.

Uitschrijven    Update uw gegevens

Copyright © 2016 KNMV, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list