KNMV Nieuwsbrief - 16 december 2016
Bekijk nieuwsbrief in browser

Motorrijden in de mist

Gedurende het jaar hebben we er regelmatig mee te maken: mist. Zeker in het najaar, gecombineerd met een ochtend- en avondspits in het donker, is de mist ontzettend lastig en gevaarlijk.

Van verschillende leden kregen we afgelopen week dezelfde vraag: waar doe je als motorrijder nou verstandig aan als je in de mist rijdt?

We hebben een aantal tips voor je op een rij gezet.

Korting op MotorExpo Assen


Van 13 tot en met 15 januari 2017 vindt de MotorExpo in Assen plaats. Drie dagen lang staat de TT Hall vol met motoren en alles wat daarmee te maken heeft. We nemen alvast een voorproefje op de Motorbeurs Utrecht en zijn aanwezig op de MotorExpo in Assen. Houd de KNMV-website en KNMV-Facebook in de gaten voor al het nieuws over de MotorExpo.
 
Als KNMV-lid krijg je €2,- korting op de entreeprijs op vertoon van je KNMV-lidmaatschapskaart. Tickets kosten normaal gesproken €10,- en voor KNMV-leden slechts €8,-.
Crowdfunding MotoShare
MotoShare is een platform waar motorrijders onderling motoren kunnen delen binnen een hechte community. MotoShare is vandaag een crowdfunding begonnen om het platform meer bekendheid te geven in Nederland. Lees hier hoe je kunt investeren en mede-eigenaar wordt van MotoShare.

Positieve stemming bij ALV 

Tijdens de tweede Algemene Ledenvergadering van 2016 kon de KNMV in Sport- en Congrescentrum Papendal mooie cijfers presenteren. Met een gestegen ledenaantal en meer licentiehouders wordt nog intensiever aan het toekomstbeleid gewerkt. Lees hier een uitgebreid verslag van de ALV.

Kerstnummer Grip onderweg

Rond 20 december wordt de laatste Grip van 2016 bezorgd. In dit fraaie magazine passeren diverse hoogtepunten uit het afgelopen seizoen de revue, maar kijken we ook vooruit naar het nieuwe jaar.

Zo wordt het KNMV-reizenprogramma voor 2017 gepresenteerd, lees je deel twee van de USA-toer van Rick Nieman en Sacha de Boer en kijken we achter de schermen bij baansporter Henry van der Steen.

Op de actiepagina vind je weer mooie prijzen, exclusief voor KNMV-leden, met daarbij het oranje TeamNL-shirt van Glenn Coldenhoff.

Binnenkort krijgen KNMV-leden die het ledenmagazine Grip ontvangen een enquête via de mail. We zijn benieuwd naar jouw mening! Daarom hebben we een enquête opgesteld over het magazine Grip en jouw interesses. Door het beantwoorden van de vragen maak je kans op een VRO-cursus naar keuze, ter waarde van €225

MXGP Rookies op Instagram en Facebook


De MXGP Rookies zijn alweer een maand actief op Sportcentrum Papendal. Je kunt dit unieke project nu van dichtbij meemaken op Facebook en Instagram.

Volg de MXGP Rookies via:

Instagram.com/mxgprookies/
of
Facebook.com/MXGPRookies/
 

Cadeautip met korting!

‘Tijd om te schakelen’, een boek van motoravonturier en KNMV-lid Max Wohlgemuth Kitslaar (33) uit Amsterdam. Toen Max genoeg kreeg van zijn baan in online advertising wilde hij iets anders doen en besloot hij een oude droom na te jagen. Hij vertrok op zijn 40 jaar oude Moto Guzzi van Chili naar New York City, zonder enige kennis van sleutelen.

Onderweg interviewde hij 32 ondernemers van succesvolle bedrijven die – elk op hun eigen manier – werken aan een betere wereld. In ‘Tijd om te schakelen’ beleef je zijn motoravonturen mee én die inspirerende gesprekken

Met de kortingscode KNMV2016 ontvang je 20% korting in de webshop van Max. Een leuk cadeau voor de aanstaande kerstdagen!

Vacature: stage Multimedia & Content

We zoeken per 6 februari een stagiair Multimedia & Content voor 38 uur in de week. Ben jij dé proactieve en enthousiaste stagiair multimedia- en content met talent en passie voor fotografie, filmen en editen? Neem dan snel een kijkje op onze website.

Share
Tweet
Forward to Friend
Copyright © 2016 KNMV, Alle rechten voorbehouden.
Uitschrijven voor deze nieuwsbrief    Voorkeuren aanpassen