Copy
Läs detta mejl i din webbläsare
VINNARE I #KLUBBKAMPEN FEBRUARI 
Klubbkampen för februari månad är nu avslutad och pristagare i respektive kategori är utsedda. Totalt deltog 22 föreningar med 476 deltagare, varav 94 var tjejer. Oskarshamns BTK tog storslam med inte mindre än tre vinster. 

Vi vill tacka alla deltagande föreningar och uppmanar er att delta även i mars månad. Mer info och vilka priser ni kan vinna finns längre ner i nyhetsbrevet.

Bilden ovan är från Oskarshamns BTK – vinnarna i kategorin bästa foto.
BORDTENNISTRÄNARE BAS
 I januari lanserade SBTF "Bordtennistränare bas", den första delen i den nya utbildningsstrukturen. Många har redan gått utbildningen och en uppmaning till Pingissverige är att göra detsamma.
FÖRBUNDSMÖTE 2021
Svenska Bordtennisförbundets Förbundsmöte 2021 kommer att hållas i Köping, Västmanland, den 23-25 april 2021. Planering görs för att möjliggöra digitalt alternativ. Kallelse kommer att skickas ut senast sex veckor före mötet.
PRO SERIES ÄR HÄR – 300 TIMMAR LIVE I TV
I början av februari lanserades Pro Series, en helt ny typ av tävling där alla möter alla samtidigt som samtliga matcher visas live i TV – C More och Sportkanalen. Herrarna spelar sina matcher i Blomsterbergshallen, Eslöv medan damerna håller till i Halmstad Arena. 
SM-ARRANGÖRER 2022 UTSEDDA
Svenska Bordtennisförbundets styrelse har vid sitt senaste styrelsemöte med glädje tagit del av de ansökningar som inkommit från potentiella mästerskapsarrangörer under 2022 samt beslutat om vilka dessa blir.

Tilldelade mästerskap 2022
Bordtennis-SM, Lyckeby BTK, Karlskrona, 3-6 mars 2022
Lag-SM, Söderhamns UIF, Söderhamn, 19-20 mars 2022
Veteran-SM, Halmstad BTK, Halmstad, 27-30 januari 2022

Sedan tidigare har Uppsala BTK tilldelats Riks-10:an 18-20 december 2021 och Ungdoms-SM 26-29 maj 2022.
#KLUBBKAMPEN MARS MÅNAD
KLUBBKAMPEN i februari blev en succé och rullar nu vidare i mars månad med nya fina priser för din förening att vinna. Tänk på att KLUBBKAMPEN ska ses som en träningstävling som med fördel genomförs på ordinarie träningar, i befintlig träningsgrupp och utan nya kontakter.
WORLD TABLE TENNIS – WTT – ÄR HÄR!
Den nya världstouren, WTT, är nu här med buller och bång. Den första deltävlingen, WTT Doha Contender pågår just nu och på lördag drar nästa, WTT Doha Star Contender, igång. Fyra svenska herrar ställde upp i WTT Doha Contender och till nästa tävling, WTT Doha Star Condenter, får dessa fyra sällskap av även Linda Bergström och Stina Källberg. 
 
PINGISLIGORNA ÄR IGÅNG!
Pingisligan by STIGA för damer och herrar har dragit igång med full fart. Just nu toppas damernas tabell av Eslövs PK och herrarnas av Spårvägens BTK.


Som vanligt, kan du för endast 49 kronor per månad, följa alla matcher live via Pingiskanalen.

Aktuella tabeller för damerna och herrarna hittar du här. 
DUBBLA KARRIÄRER – KOMBINERA DIN ELITSATSNING MED STUDIER
Sedan 2018 har koncepten Riksidrottsuniversitet, RIU, och Elitidrottsvänliga lärosäten, EVL, funnits som har som främsta syfte att möjliggöra en kombination av elitidrott och högre utbildning. 

Många av RIU/EVL har ett utbud av fristående kurser på distans vilket är en perfekt väg att gå om man vill testa på hur det fungerar att studera under sin elitsatsning. Det är inget krav att påbörja ett helt program. Sista ansökan till höstterminen är 15:e april. 
HÅLL I,  HÅLL UT OCH HÅLL AVSTÅND!
Smittspridningen är hög i stora delar av landet och det är nu viktigt att vi håller i och håller ut och följer myndigheternas direktiv och rekommendationer. Tänk på att det även kan finnas lokala föreskrifter som även de måste följas. 
  • Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten!
  • Håll avstånd!
  • Använd handsprit!
  • Stanna hemma om du är sjuk – även vid minsta symptom! 
Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Copyright © 2021 Svenska Bordtennisförbundet, All rights reserved.


Vill du uppdatera dina inställningar?
Du kan uppdatera dina uppgifter eller avprenumerera.

Email Marketing Powered by Mailchimp