Copy
Läs detta mejl i din webbläsare
MATTIAS ÅKER TILL KINA FÖR ITTF:s "BUBBLA"
Den internationella bordtennisen har länge varit pausad men nu i november är det återigen dags för tävlingar på yttersta nivå då det internationella bordtennisförbundet arrangerar en "bubbla" i Kina med fyra tävlingar under lika många veckor. Mattias Falck kommer att försvara de blågula färgerna under Men's World Cup 13-15 november och ITTF Finals 19-20 november. Med på resan finns även herrarnas förbundskapten Jörgen Persson och du kommer kunna följa Falcks framfart via vår hemsida och ITTF:s olika kanaler. Vi önskar Mattias och Jörgen ett stort lycka till. #RESTART
NY PARTNER FÖR SBTF
Ett samarbete där win-win är nyckelordet. Så kan det nya samarbetsavtal som Svenska Bordtennisförbundet skrivit med företaget Karuu AB sammanfattas.
VÄLKOMMEN KAPTEN PERSSON
1 oktober tillträdde Jörgen Persson som ny förbundskapten för herrlandslaget och efterträdde därmed Peter Blomquist som tidigare haft rollen. Persson har sedan våren 2019 varit assisterade kapten. 
Swedish International
30 november – 5 december skulle 2020 ITTF Swedish International Open ha genom-förts i Helsingborg men nu är det klart att tävlingen ställs in. 
Läs mer
Lokalt skärpta råd
Flera regioner har skärpt sina råd och rekommendationer och detta får konsekvenser för såväl tävlingsverksamhet som seriespel och träning. 
Läs mer
Konvent 2020 i Köping
10-11 oktober arrangerade Svenska Bordtennisförbundet Konvent i Köping där flera av huvudpunkterna sändes digitalt via Pingiskanalen. 
Läs mer
Truls knäopereras
Truls Möregårdh har under en längre tid besvärats av en knäskada och den 22/10 opererades han. Nu väntar tre månaders återhämtning. 
Läs mer
Coronainfo
Håll koll på SBTF:s Coronainformation som innehåller exempelvis protokoll för hur tävling och träning ska genomföras.
Läs mer
Idrott och destination
Petra Sörling, ordförande i Svenska Bordtennisförbundet och vice ordförande i ITTF deltog som talare i RF:s möte Idrott och destination 2020. 
Läs mer
Ta del av de bästa bollarna från SVT:s utmanarmöte mellan Mattias Falck och Truls Möregårdh. Matchen spelades i Oskarström 17 maj 2020.
HÅLL I,  HÅLL UT OCH HÅLL AVSTÅND!

Smittspridningen har ökat på flera håll i landet och det är nu viktigt att vi håller i och håller ut och följer myndigheternas direktiv och rekommendationer. Tänk på att det även kan finnas lokala föreskrifter som då även måste efterföljas. 
  • Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten!
  • Håll avstånd!
  • Använd handsprit!
  • Stanna hemma om du är sjuk – även vid minsta symptom! 
Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Copyright © 2020 Svenska Bordtennisförbundet, All rights reserved.


Vill du uppdatera dina inställningar?
Du kan uppdatera dina uppgifter eller avprenumerera.

Email Marketing Powered by Mailchimp