Copy
Läs detta mejl i din webbläsare
Missa inte pre-släppet av EM-biljetter, speciellt för er i Pingissverige!  

BILJETTSLÄPP FÖR PINGISSVERIGE!

Onsdag 16 november släpps biljetterna till Bordtennis-EM i Malmö Arena 10-17 september 2023 speciellt för er i Pingissverige! Fram till 21 november, då det stora biljettsläppet sker, har ni möjlighet att köpa biljetter till rabatterade priser. Alla endagsbiljetter säljs under denna period med 10 % rabatt och dessutom kan ni köpa paketbiljetter. Flerdagsbiljetter är kraftigt rabatterade med köp 3 betala för 2 för gruppspelet medan slutspelspaketet (åttondelar, kvartar, semifinaler och finaler) erbjuds som köp 4 betala för 3 (torsdagens åttondelsfinaler är gratis).

 

LANSERING AV EM-HEMSIDAN

Idag lanserar vi den officiella hemsidan för Bordtennis-EM i Malmö! Här kommer ni att kunna hänga med och följa allt som händer kring EM, hela vägen fram till mästerskapet den 10-17 september nästa år.

Här håller du dig uppdaterad kring nyheter som rör EM, men du kan även köpa biljetter, läsa mer om staden och om våra svenska profiler, bli partner, ansöka om att vara med som volontär på mästerskapet med mera. 

 

STIGA SPORTS OFFICIELL PARTNER

Svenska Bordtennisförbundets mångåriga huvudpartner STIGA Sports AB blir officiell bordsleverantör till EM i Malmö.

– Det känns oerhört kul att fördjupa vårt redan långa och framgångsrika samarbete med STIGA med EM på hemmaplan, det första sedan 1990. STIGA är vår mest långvariga partner och nu ser vi fram emot att tillsammans vinna medaljer inför den svenska pingispubliken, säger Svenska Bordtennisförbundets generalsekreterare Thomas Buza.

 
ARRANGÖRER
PARTNERS
Facebook
Instagram
Website
Email
Copyright © 2022 Svenska Bordtennisförbundet, All rights reserved.


Vill du uppdatera dina inställningar?
Du kan uppdatera dina uppgifter eller avprenumerera.

Email Marketing Powered by Mailchimp