Copy
Läs detta mejl i din webbläsare
SUCCÉ FÖR MATTIAS FALCK I KINA
Mattias Falck har tillsammans med herrarnas förbundskapten Jörgen Persson befunnit sig i Kina i över fem veckor och där deltagit i toppturneringarna World Cup, ITTF Finals och WTT Macao. I de två förstnämnda tävlingarna tog sig Mattias till kvartsfinal och i WTT Macao kröntes Kinaäventyret med en semifinalplats. Störst eko i Pingisvärlden gav 3-1-vinsten över världstvåan Xu Xin från Kina. Bra jobbat Mattias och Jörgen och välkomna hem till Sverige igen!
VIKTIG INFORMATION
En tid för möjligheter – Svenska Bordtennisförbundet har som viktigaste uppgift att främja och utveckla bordtennissporten i Sverige, där vi ska erbjuda alla möjligheten att spela och verka utifrån egna förutsättningar.
MATILDA FÖR FLER TJEJER
Matilda Ekholm är en av svensk pingis största profiler genom tiderna. Nu stärker hon upp förutsättningarna för arbetet med ökad jämställdhet inom svensk pingis genom att arbeta proaktivt med tjejer i olika roller på olika nivåer.
NY HEMSIDA PÅ GÅNG – VAR MED OCH PÅVERKA!
Svenska Bordtennisförbundet arbetar med att ta fram en ny hemsida och skulle nu vilja höra vad du tycker. Vad är viktigast för dig som besökare? I vilken egenskap besöker du oftast hemsidan? Vad anser du om befintlig hemsida? Hjälp oss att skapa en ny, modern och lättnavigerad hemsida genom att svara på en rad frågor här. Tack på förhand!
PETRA OCH THOMAS SAMMANFATTAR 2020 – LIVE
Onsdag 9 december klockan 13:30 sammanfattar Svenska Bordtennisförbundets ordförande Petra Sörling tillsammans med förbundschef Thomas Buza året – live på Facebook. Allt du behöver göra för att ta del av sändningen är att klicka dig in på SBTF:s Facebooksida. Du kommer även ha möjlighet att ställa frågor till Petra och Thomas – skicka gärna in dessa på förhand. 
VILL DU UTVECKLA SVENSK BORDTENNIS? – SE HIT!
Vill du vara med och utveckla svensk bordtennis med just din speciella kompetens. SBTF:s sportsliga team vill spetsa till verksamheten genom att engagera personer på frilansbasis som kan bidra med sin egen kompetens för att lösa specifika insatser. Vi tänker på framtiden och vill utvecklas, gör du detsamma? Tveka i så fall inte att anmäla ditt intresse.
CAMP NEW LEVEL 3.0 – I NY VARIANT
Tanken var att Camp New Level för tredje året i rad skulle arrangeras i Örebro under mellandagarna. På grund av rådande omständigheter och restriktioner kommer så inte bli fallet men förhoppningen är att delar av innehållet i stället kommer att presenteras digitalt – håll utkik! 
Ny utbildningsplattform
Svenska Bordtennisförbundet kommer inom kort att lansera sin nya utbildningsplattform tillsammans med SISU Idrottsböcker. Första steget, Bordtennistränare bas, är klart!
Veteran-SM 2021
Årets höjdpunkt för alla veteraner skulle ha ägt rum i Eskilstuna 21-24 januari 2021 men flyttas nu framåt i tiden. Nytt datum för mästerskapet meddelas inom kort.
Förbundsmöte 2021
Våren 2021 är det återigen dags för Svenska Bordtennisförbundet att hålla årsmöte. Tid och plats kommer inom kort att kungöras – håll utkik! 
RIKSIDROTTSFÖRBUNDETS VERKSAMHETSSTÖD FÖR ÄLDRE
Vi vill påminna om att ansökningsperioden för verksamhetsstödet, Idrott för äldre, har förlängts till den 31 januari 2021. Läs mer här.
 
Stödet ska ge förutsättningar för föreningar och förbund att utveckla verksamheten så att fler äldre kan leva ett aktivt liv och få ökad hälsa. Idrottsföreningen söker stödet direkt i IdrottOnline och grundbeloppet är 3 000 kr för alla föreningar som beviljas stöd. Utöver detta kan det bli aktuellt med ytterligare stöd.
 
SBTF:s VERKSAMHETSSTÖD FÖR ÄLDRE
Svenska Bordtennisförbundet, SBTF, har gjort en enkät i syfte att kartlägga och analysera bordtennisspel för äldre, 65+. Analysen har gjorts inom RF:s projekt Idrott för äldre.
 
Enkätanalysen, som lämnats in till RF, visar på hinder som lokalbrist, ledarbrist samt svag ekonomi. Framgångsnycklar i verksamheten visar sig vara sociala aktiviteter, tränings- och tävlingsutbyte samt rehabiliteringsträning i samband med bordtennisträning. Rekrytera ledare till lediga lokaler dagtid, motionskoncept med speciell inriktning för kvinnor och spelare med funktionsnedsättning och att samarbeta med andra specialidrottsförbund, SF, och pensionärsorganisationer är exempel på aktiviteter för SBTF att arbeta vidare med enligt enkätsvaren.
Ta del av de bästa bollarna från SVT:s utmanarmöte mellan Linda Bergström och Stina Källberg. Matchen spelades i Oskarström 17 maj 2020.
HÅLL I,  HÅLL UT OCH HÅLL AVSTÅND!
Smittspridningen är hög i stora delar av landet och det är nu viktigt att vi håller i och håller ut och följer myndigheternas direktiv och rekommendationer. Tänk på att det även kan finnas lokala föreskrifter som då även de måste efterföljas. 
  • Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten!
  • Håll avstånd!
  • Använd handsprit!
  • Stanna hemma om du är sjuk – även vid minsta symptom! 
Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Copyright © 2020 Svenska Bordtennisförbundet, All rights reserved.


Vill du uppdatera dina inställningar?
Du kan uppdatera dina uppgifter eller avprenumerera.

Email Marketing Powered by Mailchimp