Deze digitale nieuwsbrief ontvangt je als relatie.
Afmelden kan onderaan dit bericht. 

 


- HypotheekCompany: MUNT Hypotheken
- Het is tijd voor een kaartje
- HypotheekCompany: Bank of Scotland
- ASR: De Andere Spelen 
- HypotheekCompany Adviesmap; Hét visitekaartje voor jouw klant
- Adviesbox: Verdiepingstraining
- Doorlooptijden bij verzekeraars 
- HypotheekCompany; Schrijfblokken voorzien van nieuwe lay-out
- Nationale Nederlanden: Renteherzieningen online
- Erasmus Leven via Calas

 
Onlangs heb je vanuit MUNT Hypotheken een nieuwsbrief ontvangen met algemene informatie. Daarnaast zie je MUNT Hypotheken ook terug in de software Adviesbox en ontvang je renteberichten. Graag willen wij je er op attenderen dat op dit moment een selecte groep kantoren een aanstelling heeft bij MUNT Hypotheken. Uiteraard doen wij er alles aan om dit aantal op korte termijn uit te breiden.

Heb jij een aanvraag voor MUNT? Neem dan eerst contact op met het Hypotheek Support Center! 
Zoals in een eerdere nieuwsbrief aangekondigd is Bank of Scotland weer terug.
In deze nieuwsbrief alvast de eerste ontwikkelingen:
- Nieuwe naam: Op 10 november 2014 vervangt Bank of Scotland de naam voor nieuwe klanten door Lloyds Bank. 
- Nieuw product: Op deze datum is tevens de introductie van de Lloyds Bank Hypotheek. 

Op dit moment worden achter de schermen de laatste handelingen verricht om de aanvragen goed te verwerken. Heb jij echter nu al een aanvraag voor Bank of Scotland? Bel één van de Helping People van het Hypotheek Support Center. Ze zullen jou dan aangeven hoe jij nu de aanvraag al kunt indienen zodat deze al in behandeling wordt genomen. 

En let op: Bank of Scotland heeft ook nog eens een mooie renteactie. Vraag een hypotheekofferte aan voor 30 november 2014 en profiteer van 0,50% korting. De korting geldt voor hypotheken die volledig annuïtair worden afgelost en een rentevastperiode hebben van 5 of 10 jaar.
Bank of Scotland Hypotheek: Nu 5 jaar NHG 2,30 % en 10 jaar NHG 2,95%
Budget Hypotheek: Nu 5 jaar NHG 2,15% en 10 jaar NHG 2,80% 
 

De Andere Spelen

Bewegen is goed voor kinderen. En in Nederland hebben we heel veel coole sporten die vrij onbekend zijn. ASR gunt die sporten een mooi podium. Daarom organiseert ASR de Andere Spelen, een publieksevenement op zondag 9 november waar gezinnen uit heel Nederland kunnen kennismaken met sporten zoals bossaball, frisbee, fierljeppen of onderwater hockey.

Op zaterdag 8 november 2014 is de exclusieve première van de Andere Spelen. Er zijn demonstraties van alle sporten en kinderen mogen de sporten zelf uitproberen. 

Wat:     De Andere Spelen
Waar:   Jaarbeurs Utrecht
Datum:  8 november 2014
Tijd:      14.00 - 17.00 uur 

Voor deze exclusieve dag heeft ASR een aantal kaarten beschikbaar gesteld voor HypotheekCompany kantoren. 

Heb jij interesse om hier met jouw gezin naartoe te gaan? Klik hier en laat ons weten hoeveel kaarten je wilt. 
 

Inmiddels is de hele overgang van Figlo naar Adviesbox afgerond en kunnen wij concluderen dat Adviesbox niet voor niets gekozen is tot beste software. Bij de overgang hebben velen van jullie gebruik gemaakt van de gratis kennismakingstraining. Nu jullie inmiddels de nodige ervaring met Adviesbox hebben opgedaan merken wij dat diverse HC'ers graag een verdiepingstraining zouden willen volgen om zo nog beter gebruik te kunnen van de mogelijkheden van het programma. Uiteraard willen wij dit aanbieden. Klik hier om te laten weten dat jij interesse hebt. Op basis van het aantal aanmeldingen zoeken wij dan een geschikte centrale locatie en ontvang jij nadere informatie. 

Let op: Heb jij je bij de vorige melding in de nieuwsbrief al aangemeld? Dan is opnieuw aanmelden niet nodig. We proberen echter voor iedereen de reistijd te beperken en zo in een aantal regio's een training te geven. Daarom brengen wij deze training nogmaals onder de aandacht.


Doorlooptijden verzekeraars

De woningmarkt komt weer in beweging en dat is goed nieuws. Hierdoor moeten wij helaas ook concluderen dat de werkvoorraden bij de diverse maatschappijen oplopen.  Dit in combinatie met het einde van het jaar dat alweer in zicht is alle reden om de verwerkingstermijnen even onder de aandacht te brengen. 

De maatschappijen die een snelle verwerking hebben zijn Aegon en ASR. 
Zowel ABN AMRO als Florius hebben een kleine werkvoorraad. 

Helaas is de werkvoorraad bij Woonfonds, Delta Lloyd, ING, Hypotrust en Nationale Nederlanden momenteel groot.
Let op: voor zelfstandigen gelden andere verwerkingstermijnen.

Heb jij dossiers die spoed hebben? Bel dan eerst met het Hypotheek Support Center. Zo kunnen ze samen met jou bekijken wat de mogelijkheden zijn en of er eventueel alternatieven zijn. 
 


 

Renteherzieningen online 


Afgelopen juli heeft Nationale Nederlanden je geinformeerd over de livegang van mijn.nn voor klanten met een hypotheek. Dit is de online persoonlijke en beveiligde omgeving voor klanten waarin zij hun producten bij Nationale-Nederlanden kunnen inzien en beheren. Nieuw in deze omgeving is dat klanten vanaf heden een renteherziening online kunnen doen. 

Kenmerken van online renteherziening
- Alle rentevastperioden worden getoond
- Direct inzichtelijk welke maandlast hoort bij de actuele rentes
- De klant ontvangt direct per e-mail een bevestiging van zijn keuze

Gefaseerde uitrol
Klanten worden gefaseerd aangesloten op mijn.nn. Dit betekent dat nog niet alle klanten meteen een uitnodiging krijgen om hun renteherzieningsvoorstel online te bekijken en daar hun keuze te maken. Het kan dus zijn dat jouw klant de renteherziening nog per post moet doen. De verwachting is dat in 2015 alle klanten voor de renteherziening terecht kunnen op mijn.nn.
Erasmus Leven via Callas

Heb jij een portefeuille overlijdensrisicoverzekeringen van Erasmus Leven via Callas afgesloten (100% puur advies)? Dan ontvang jij eind deze week een brief van Erasmus Leven. 

De reden van deze berichtgeving is omdat Erasmus Leven vanaf 17 november het beheer en de administratie van deze verzekeringen zelf gaat verzorgen. Via deze brief word jij geïnformeerd over wat deze wijziging voor jou en jouw klanten betekent. 
Hypotrust
10 jaar NHG Annuiteiten met ORV 3,00%NN
tot 90% marktwaarde, zonder NHG 
10 jaar 3,35% 


 

Delta Lloyd
15 jaar NHG 3,50%*


* 3 sterren annuiteit 

Aegon
20 jaar NHG 3,70%*
* i.c.m. KNAB-betaalrekening.  


 follow on Twitter | forward to a friend

Copyright © 2014 HypotheekCompany, All rights reserved.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je aangesloten bent bij HypotheekCompany.
Bij vragen kun je contact opnemen met:
HypotheekCompany
Lasondersingel 105
7514 BN Enschede
Tel. 053-4802400 

Email Marketing Powered by Mailchimp