Copy
Deze digitale nieuwsbrief ontvangt je als relatie.
Afmelden kan onderaan dit bericht. 

 


Zo voorkom jij vakantiestress


In deze nieuwsbrief alles wat jij moet weten voor de aankomende vakantieperiode met de volgende onderwerpen:
- De zomervakantie
- Geldverstrekkers en hun werkvoorraad
- Wat kun jij doen
- Geef je vakantie door
- Bereikbaarheid
- Fijne vakantie
Nog ruim één week en de eerste regio in Nederland heeft vakantie. Uiteraard gaan onze Helping People ook genieten van een welverdiende vakantie. Wij doen er echter ook in de zomerperiode alles aan om jouw aanvragen en dossiers spoedig te verwerken. Wij zijn echter ook afhankelijk van de werkvoorraad bij geldverstrekkers, maar ook jij kunt helpen. Daarom deze nieuwsbrief met alle informatie over deze drukke periode.En uiteraard gaat ook het personeel bij de geldverstrekkers op vakantie. Onze ervaring is dan ook dat vanaf nu de werkvoorraad bij de geldverstrekkers zal oplopen. Hieronder de actuele verwerkingstermijnen. 

Uitbrengen rentevoorstel:
Tot en met 2 werkdagen
Aegon
ABN AMRO
Attens Hypotheken
Delta Lloyd
Hypotrust
Woonfonds
Lloyds Bank
Florius
MUNT Hypotheken
NIBC Direct
Nationale Nederlanden
Venn Hypotheken
Syntrus Achmea
Tellius Hypotheken
BLG

3-4 werkdagen:
BijBouwe
ING
ASR

Beoordelen compleet dossier:
Tot en met 3 werkdagen:
Aegon
Lloyds Bank
MUNT Hypotheken
NIBC Direct
Syntrus Achmea
Tellius
ABN AMRO

Tot en met 5 werkdagen:
Hypotrust
ING
Florius
BLG Wonen
Delta Lloyd
Venn Hypotheken
Attens Hypotheken
Woonfonds

Langer dan 5 werkdagen:
ASR
Nationale Nederlanden

Langer dan 10 werkdagen:
bijBouwe (momenteel 14 werkdagen!!)

Let op: voor zelfstandigen zijn de verwerkingstermijnen langer. Informeer bij het Hypotheek Support Center.

Op extranet tref je altijd een overzicht van actuele verwerkingstermijnen aan. Klik hier om de pagina op extranet te bekijken. 


  

Wil jij vakantiestress voorkomen? Dan hebben we de volgende tips.

Tip 1:
Lopende dossiers? Lever zo spoedig mogelijk de dossierstukken aan. Hoe eerder een dossier compleet is des te eerder wordt deze beoordeeld.

Tip 2:
Houd met lopende dossiers rekening met de ontbindende voorwaarden en verleng ze tijdig en ruim. Het verlopen van ontbindende voorwaarden is voor geldverstrekkers namelijk geen reden om een dossier met voorrang op te pakken. 

Tip 3:
Controleer je stukken goed. Voordat jij stukken mailt controleer dan nog even goed of je alle stukken correct zijn en of er geen stukken ontbreken. Dit voorkomt vertraging van jouw dossiers. 

Tip 4:
Nieuwe aanvragen? Controleer de actuele verwerkingstermijnen. En misschien is het juist een reden om even niet te kiezen voor een geldverstrekker waarbij de werkvoorraad momenteel heel groot is. 

Tip 5: 
Communiceer duidelijk met je klant. Houd in jouw adviesgesprekken met de klant rekening met de vakantieperiode en communiceer duidelijk. Geef aan wat de actuele verwerkingstermijnen zijn en wellicht is het raadzaam om juist nu een andere geldverstrekker te kiezen. En maak kenbaar wie wij zijn en wat wij doen. 

Tip 6:
Spoedverzoeken kunnen alleen ingediend worden als het passeren binnen enkele dagen zal plaatsvinden en kan alleen gehonoreerd worden als de werkvoorraad bij de geldverstrekker dit toelaat. Voorkom dat wij jou tijdens de vakantie lastig vallen en klik hier om jouw vakantie door te geven. Zo kunnen wij je nog beter helpen en jij heerlijk genieten van je welverdiende vakantie. 
Omdat wij er tijdens de vakantieperiode alles aan willen doen om jouw aanvragen en dossiers tijdig te verwerken hebben we een moeilijke beslissing genomen. Gedurende de 6 weken zomervakantie van Regio Noord (maandag 18 juli tot en met vrijdag 26 augustus) zal de telefonische bereikbaarheid van het Hypotheek Support Center afwijken. Tijdens deze weken zijn wij dagelijks vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar. Op overige tijden zal het antwoordapparaat worden ingeschakeld waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met consumenten die kunnen bellen en aangegeven wordt wanneer we bereikbaar zijn en dat ze eventueel een mail kunnen sturen. Communiceer dit ook met jouw klant. 
 
Bedankt voor je begrip. Laten we samen zorgen dat we de vakantieperiode op een goede wijze doorkomen zodat iedereen heerlijk kan genieten van zijn of haar welverdiende vakantie. 

 follow on Twitter | forward to a friend

Copyright © 2016 HypotheekCompany, All rights reserved.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je aangesloten bent bij HypotheekCompany.
Bij vragen kun je contact opnemen met:
HypotheekCompany
Lasondersingel 105
7514 BN Enschede
Tel. 053-4802400 

Email Marketing Powered by Mailchimp