Deze digitale nieuwsbrief ontvangt je als relatie.
Afmelden kan onderaan dit bericht. 
 
- HypotheekCompany helpt! Tip Rentemiddeling
- Mortgage Credit Directive komt er aan! 

- Maatschappij in the spotlights! Delta Lloyd
- Mortgage Credit Directive komt er aan! 
- HypotheekCompany: Prijslijst en flyer dienstverlening 2016 en update uitbreiding assortiment
- Learning Center: Opleiding Zakelijk Inkomen Bepalen
- Aegon: Jaaroverzicht, Optimalisatie proces ontslag uit hoofdelijke aansprakelijkheid en Rentemiddeling, 
- ABN AMRO: Taxatie opdracht terwijl geldverstrekker nog niet bepaald is? Let dan op! 
- ICZ; wat kun jij verwachten in 2016?
- Woonfonds zet in op lange rentevaste periodes
- Nationale Nederlanden: Offertegeldigheid Banksparen blijvend verlengd
- ING: Samenwerking met Randstad voor werkzoekende hypotheekklanten
- BLG Wonen benadert kwetsbare hypotheekklanten

 
Inmiddels een vast item in onze nieuwsbrief namelijk HypotheekCompany helpt! In dit item komt elke keer een onderwerp aan de orde waarmee wij jou helpen. Denk aan dingen die wij op het Hypotheek Support Center vaak tegenkomen zoals dossierstukken die niet goed worden aangeleverd of wat beter of anders kan. Het kan van alles zijn. Heb je zelf tips, ideeën of zaken die je graag in dit item wilt laten behandelen? Klik hier en laat het ons weten.

Deze week: Rentemiddeling

Op het Hypotheek Support Center komen steeds meer aanvragen voor rentemiddeling binnen. Helaas moeten we ook constateren dat veel verzoeken teruggestuurd moeten worden omdat benodigde informatie ontbreekt. HypotheekCompany gaat jou daarmee helpen en heeft een formulier ontwikkeld dat jij dient te gebruiken bij aanvragen rentemiddeling. Vul dit formulier volledig in zodat het verzoek goed in behandeling wordt genomen. Klik hier voor het formulier. Uiteraard vind je deze ook op extranet onder downloads. 


Mortgage Credit Directive komt er aan!

Op 21 maart 2016 moet de Europese hypothekenrichtlijn of wel de “Mortgage Credit Directive” (MCD) geïmplementeerd zijn in de Nederlandse regelgeving en moeten banken aan deze nieuwe regels voldoen. Het gaat om Europese regels voor het aanbieden van en bemiddelen in hypothecair krediet aan consumenten. De wijzigingen zijn bedoeld om een goed functionerende Europese markt voor woninghypotheken te creëren met een hoog en gelijkwaardig niveau van consumentenbescherming.

Wat verandert er dan?
Een belangrijke wijziging is de rol van de offerte die geldverstrekkers nu aanbieden. De nieuwe offerte geldt als een definitief aanbod en kan ook pas uitgebracht worden als alle relevante documenten beoordeeld zijn en er een kredietwaardigheidstoets is gedaan. Voorafgaand aan een definitieve offerte kan wel al een indicatief aanbod gedaan worden. Daarnaast wordt een nieuw document geïntroduceerd, de ESIS (European Standardised Information Sheet). Dit is een document dat het (internationaal) vergelijken van bemiddelaars en aanbieders transparant maakt. In het informatieblad ESIS is een zogenaamd Jaarlijks Kosten Percentage (JKP) opgenomen. Hierin zijn, naast de rente van de hypotheek, alle kosten van het verkrijgen van de hypotheek opgenomen, zoals bemiddelingskosten, uw advieskosten, makelaarscourtage en taxatiekosten.

HypotheekCompany Helping People
Een aantal geldverstrekkers hebben al kenbaar gemaakt hoe ze met deze nieuwe wetgeving omgaan. Uiteraard wacht HypotheekCompany deze informatie niet af maar zijn wij achter de schermen al heel druk bezig om onze werkprocessen op de nieuwe wetgeving aan te passen. Zodra hier meer duidelijkheid over is ontvang je hier een aparte nieuwsbrief over. Houd jouw mailbox de komende weken dus goed in de gaten. 
  

Maatschappij in the spotlights! Delta Lloyd

In elke nieuwsbrief zetten wij een maatschappij in the spotlights. Kort en bondig geven wij jou een overzicht van de USP's van deze maatschappij. Deze week: Delta Lloyd.

De USP's van Delta Lloyd
 • 5 sterren rating MoneyView
 • Breed assortiment
 • Scherpe rente op lage loan to value's en lange duren
 • Samenwerking Advieskeuze
5 sterren rating MoneyView

Delta Lloyd scoort als enige 5 sterren op voorwaarden én prijs. Onlangs heeft het onafhankelijke onderzoeksinstituut MoneyView weer een onderzoek uitgevoerd naar lijfrenteproducten. Hun conclusie is helder: bancaire lijfrente levert altijd meer op dan verzekeren. Binnen de verschillende bancaire lijfrenteproducten die je jouw klant kunt adviseren, scoort de bancaire lijfrente Groeirekening van Delta Lloyd 5 sterren op prijs én op voorwaarden.Breed assortiment
Delta Lloyd heeft verschillende leningen om een woning te kopen of te laten verbouwen. Doordat de voorwaarden per lening verschillen, vind je vrijwel altijd een lening die goed bij de klant past.

De Budget Hypotheek
Voor deze lening betaalt je een lage rente. Je betaalt een lage rente, omdat een aantal voorwaarden bij deze lening beperkter zijn dan bij onze andere leningen. De belangrijkste voorwaarden van de Budget Hypotheek zijn:
– Je kunt bij deze lening kiezen uit de volgende rentevastperiodes: 1, 2, 5, 6, 7 en 10 jaar. De rentevastperiode is de periode waarin de rente gelijk blijft.
– De offerte is 4 maanden geldig. Je kunt deze periode niet verlengen.
– Je betaalt altijd de rente die in de offerte staat.
– Heb je de offerte ondertekend? En wil je de lening toch niet? Dan moet je 1% van het bedrag van de lening betalen.
– Ga je verhuizen? Dan kun je de lening meenemen.
– Ga je verhuizen en betaal je de lening terug? En is de marktrente op dat moment lager dan de rente van jouw lening? Dan betaal je 3% van het bedrag van de lening aan kosten aan Delta Lloyd. 

De DrieSterrenHypotheek
Bij de DrieSterrenHypotheek heb je meer vrijheid dan bij de Budget Hypotheek. Wat zijn de kenmerken van een DrieSterrenHypotheek?
– Je kunt kiezen uit een rente die iedere maand verandert of een rente die voor een
afgesproken periode gelijk blijft.
– Is de rente op het moment dat je de hypotheekakte bij de notaris tekent lager dan
in jouw offerte staat? Dan betaal je die lagere rente.
– De offerte is 2 maanden geldig. En als je dat wilt, kun je dit verlengen tot 6 maanden. Is de rente in de tussentijd gestegen? Dan kost je dat 0,25% van het bedrag van jouw lening voor iedere maand waarmee je verlengt. Dit bedrag berekenen ze per dag.
Voor deze gunstige voorwaarden betaal je een hogere rente dan bij de Budget Hypotheek. 

De Nieuwbouw Hypotheek
Koop je een nieuwbouwwoning of ga je verbouwen? Dan is de Nieuwbouw Hypotheek
geschikt voor jouw klant. Wat zijn de kenmerken van de Nieuwbouw Hypotheek?
– De offerte is 7 maanden geldig. En als je dat wilt, kun je dit verlengen tot 11 maanden. Is de rente in de tussentijd gestegen? Dan kost je dat 0,25% van het bedrag van jouw lening voor iedere maand waarmee je verlengt. Dit bedrag berekenen ze per dag.
– Als je een nieuwbouwwoning koopt, heb je een bouwdepot nodig. Je krijgt over het geld in het bouwdepot een rente die net zo hoog is als de rente die je betaalt over de lening.
– Heb je de offerte ondertekend? En gaat de lening toch niet door? Dan moet je Delta Lloyd 1% van het bedrag van de lening betalen. 

Scherpe rente op lage loan to value's en lange duren
Bijvoorbeeld 30 jaar verstrekking 50% marktwaarde Delta Lloyd Driesterren Hypotheek
3,20%.

Samenwerking Advieskeuze
Op de website van Delta Lloyd is een adviseurzoeker geplaatst. Consumenten kunnen hier op zoek naar een adviseur bij hun in de buurt. Sinds kort heeft Delta Lloyd hiervoor een samenwerking met Advieskeuze. Alle HypotheekCompany kantoren zijn derhalve opgenomen in de adviseurzoeker op de website van Delta Lloyd. 
 
Prijslijst en flyer dienstverlening 2016

HypotheekCompany is Helping People. Wat doen wij dan precies voor jou en jouw klant vanuit het Hypotheek Support Center? Al die informatie vind je in de flyer over onze dienstverlening. Klik hier en download nu de versie 2016. Daarnaast is ook de prijslijst aangepast.

Op het Hypotheek Support Center komen regelmatig aanvragen binnen waarbij achteraf de offerte gewijzigd dient te worden. Dit betekent dat wij alle handelingen opnieuw dienen uit te voeren. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om extra kosten in rekening te brengen indien er een wijziging plaatsvindt op een offerte. Klik hier om de prijslijst 2016 te downloaden.
 
Uiteraard vind je deze bestanden ook op extranet.


Update assortiment

Op korte termijn wordt ons assortiment uitgebreid met Venn Hypotheken en Dazure. Even een korte update.

Venn Hypotheken: Op dit moment is Venn Hypotheken in samenwerking met Stater bezig met een testfase. De lanceringsdatum is nog niet bekend maar zodra hier meer duidelijkheid over is lees je dat in deze nieuwsbrief.

Dazure: De samenwerking met Dazure is afgerond. Op dit moment hebben wij overleg met Dazure over het inregelen van jullie aanstellingen. Op korte termijn ontvang je hierover meer informatie. 
 Opleiding Zakelijk Inkomen Bepalen

Graag brengen wij deze informatie nogmaals bij je onder de aandacht. 

Ook de ondernemer wil graag in een mooie (koop)woning wonen en goed geadviseerd worden over risico’s als arbeidsongeschiktheid. Om ondernemers te adviseren heb je wel voldoende kennis nodig om het ondernemersinkomen te kunnen bepalen. Deze opleiding gaat je daarbij helpen!

Voor wie?
Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die een bestendig inkomen moet onderbouwen in het adviestraject. Bijvoorbeeld het bestendig inkomen voor een hypotheekadvies, het adviseren van een consumptief krediet of AOV.

Inhoud
Tijdens deze opleiding leer je om:
 • Cijfers van de onderneming te analyseren;
 • Jaarrekeningen te lezen en te beoordelen;
 • Financiële risico’s in kaart te brengen;
 • Financiële ratio’s te berekenen en te beoordelen;
 • Knelpunten van de onderneming op te sporen;
 • Bedrijfseconomische onderwerpen te begrijpen en te beoordelen.
De e-Learning wordt je digitaal aangeboden. Naast te bestuderen hoofdstukken, krijg je een e-Masterclass, veel casuïstiek en oefeningen. Tijdens twee klassikale trainingsdagen gaan we de kennis verder uitdiepen aan de hand van uitdagende casuïstiek. Na het deelnemen aan de tweede trainingsdag ontvang je het bewijs van deelname. Om het officiële certificaat te ontvangen, dien je het examen af te leggen.

Behaal het officiële certificaat!
Toets je kennis en laat ook aan anderen zien dat je je vak verstaat. Voor € 124,- leg je een examen af. Na het succesvol afronden van het examen ontvang je het officiële certificaat 'Zakelijk Inkomen Bepalen'. 

In de adviespraktijk
Na het volgen en succesvol afronden van de opleiding ben je in staat om met een kwalitatief goede onderbouwing aan te geven welk bestendig inkomen de ondernemer heeft. Je bewijst je toegevoegde waarde met een gedegen rapportage en analyse. Daar waar nodig ben je in staat om toelichting te geven op afwijkende zaken en te onderbouwen waarom jij vindt dat deze afwijking op een bepaalde manier moet worden beoordeeld. Zo zorg je ervoor dat het traject meer kans van slagen heeft, korter duurt en volledig in jouw grip blijft.

De docent
Vincent Laan begeleidt je door de gehele opleiding. Hij is gespecialiseerd in het beoordelen van de financiële positie van de ondernemer en onderneming en heeft jarenlange ervaring op dit gebied.

De kosten:
De kosten voor deze opleiding bedragen normaliter € 795,= maar kunnen wij aanbieden voor € 715,= vrij van BTW. Bij voldoende belangstelling willen wij uiteraard kijken of we de opleiding InCompany kunnen aanbieden. 
Dus heb jij interesse? Klik hier en laat het ons weten! 
 
Jaaroverzicht 


Tussen 8 en 28 februari 2016 ontvangt jouw klant zijn jaaroverzicht levensverzekering en/of hypotheek over 2015. Jouw klant kan eenvoudig zijn jaaroverzicht digitaal inzien in Mijn Aegon. Klanten die toegang tot Mijn Aegon hebben, krijgen een mail zodra de jaaroverzichten klaar staan in Mijn Aegon.

Heeft jouw klant nog geen Mijn Aegon?
Eerder vertelden we dat het fiscaal jaaroverzicht vanaf nu alleen nog via internet beschikbaar is in 'Mijn Aegon'. Dit overzicht heeft de klant nodig voor het controleren van de vooringevulde belastingaangifte. Heeft jouw klant nog geen toegang tot Mijn Aegon? Dan regelt jouw klant dat eenvoudig via www.aegon.nl/aanvragen.Optimalisatie proces ontslag uit hoofdelijke aansprakelijkheid

Aegon verbetert haar processen doorlopend. Dit heeft geleid tot een nieuw Aanvraagformulier ontslag uit de hoofdelijke aansprakelijkheid en een nieuw Processchema Hoofdelijk Ontslag.

Waarom een nieuw aanvraagformulier?

Op dit moment moet je een aantal documenten aanleveren, voordat we het verzoek tot ontslag uit de hoofdelijke aansprakelijkheid in behandeling nemen. Pas wanneer we alle benodigde stukken compleet hebben, doet Aegon een toetsing en brengen ze bij een positieve toetsing een offerte uit. Ze merken dat het proces hierdoor soms wordt vertraagd. Daarom heeft Aegon besloten om op basis van het nieuwe aanvraagformulier een offerte uit te brengen, zonder eerst aanvullende documenten af te wachten. Op het nieuwe aanvraagformulier kan je alles aangeven wat relevant is bij een verzoek tot ontslag uit de hoofdelijke aansprakelijkheid. In de offerte vragen ze vervolgens de benodigde voorbehouden op om te controleren of die overeenkomen met de ingediende aanvraag. Ze denken dat deze wijziging de doorlooptijd van een ontslag uit de hoofdelijke aansprakelijkheid aanzienlijk verkort en jou helpt in het adviestraject.

Wat verandert er in het proces?

Per heden brengt Aegon een offerte uit op basis van alleen het aanvraagformulier, mits het aanvraagformulier volledig is ingevuld. Alle relevante gegevens voor het doen van een toetsing moeten ingevuld zijn. Onvolledige aanvragen nemen ze niet meer in behandeling. De eis dat je eerst inkomensgegevens, een omzettingsformulier en een verklaring over wederzijdse verplichtingen aanlevert komt hiermee te vervallen.
De beoordelingsfase wordt uitgebreider. Voorheen waren de inkomensstukken al beoordeeld als we de offerte uitbrachten. Nu zullen we in de beoordelingsfase op basis van het 4-ogenprincipe de stukken beoordelen. Aegon verwacht dat jij de stukken ook controleert voordat je deze instuurt. Jij bent verantwoordelijk voor de aanlevering van de juiste stukken. Het verzoek tot ontslag wordt definitief beoordeeld na ontvangst van de getekende omzettingsofferte en alle gevraagde voorbehouden (dossier compleet). Dit is overeenkomstig met de werkwijze zoals die geldt voor acceptatie van nieuwe hypotheken.

Wat blijft?

Een aanvraag voor een verhoging in verband met uitkoop van de ex-partner dient nog steeds via HDN ingediend te worden. Je ontvangt dan gelijktijdig de offerte voor het hoofdelijk ontslag en de offerte voor de verhoging (mits positieve toetsing uiteraard).
Bij zelfstandigen geldt dat er eerst een quickscan aangeleverd moet worden, voordat ze offreren.Rentemiddeling


Klanten met een Aegon-hypotheek kunnen vanaf 1 oktober 2016 een verzoek om rentemiddeling doen. Uiterlijk 1 september 2016 laat Aegon weten wat de precieze voorwaarden zijn en wat de werkwijze is. Aegon wijst erop dat rentemiddeling niet voor iedere klant voordelig is. Omdat rentemiddeling een ingrijpende wijziging van de voorwaarden van een hypotheek betreft, is het van belang dat de klant zich hierover goed laat informeren.

Uiterlijk 1 september 2016 maakt Aegon de precieze voorwaarden en werkwijze bekend. Adviseurs kunnen vanaf dat moment hun klanten met een Aegon-hypotheek adviseren over eventuele rentemiddeling. De tijd tot 1 september heeft Aegon nodig om tot specifieke voorwaarden te komen die voor alle betrokken partijen acceptabel zijn. Ook moet rentemiddeling vervolgens worden opgenomen in de berekeningssoftware van Aegon en haar adviseurs, wat gezien de grote belangen die ermee gemoeid zijn uiterste zorgvuldigheid vereist.

Zodra er meer over bekend is lees je het uiteraard in de nieuwsbrief. 

 


Taxatie opdracht terwijl geldverstrekker nog niet bepaald is? Let dan op!

Voert het NWWI voor jou/jouw klant een taxatie uit en is bij de opdracht aangegeven "geldverstrekker nog nader te bepalen"?  Vanwege een verandering in de wetgeving kan het NWWI geldverstrekkers alleen van het taxatierapport voorzien via een zogenoemde gereedmeldingsmail als de geldverstrekker bekend is.

Dus is de taxatieopdracht gegeven terwijl de keuze voor een geldverstrekker nog open was, en kiest jouw klant later alsnog ABN AMRO als geldverstrekker - geef deze keuze dan z.s.m. door aan het NWWI. Vanaf dat moment kan het NWWI de originele gereedmeldingsmail naar ABN AMRO sturen en ontvangt ABN AMRO het benodigde taxatierapport voor het dossier. Hiermee voorkom jij vertraging van de beoordeling van jouw dossier. 
 


ICZ; Wat kun jij verwachten in 2016?

Wat mag je van ICZ verwachten in 2016? 2015 was een mooi jaar voor ICZ. Steeds meer financieel adviseurs weten ICZ te vinden wanneer zij een klant treffen die een ORV nodig heeft maar door een ziekte of aandoening mogelijk op problemen stuit bij de aanvraag van een ORV.

Er is een samenwerking gestart met een nieuwe, extra verzekeraar waardoor we in nog meer gevallen een goede aanbieding kunnen doen. Naar verwachting kunnen wij nu, zelfs nadat iemand is afgewezen in 99% van de gevallen een voorstel doen en dit tegen een acceptabele premie.

Zodra de exacte cijfers bekend zijn, brengen wij je hier direct van op de hoogte.

Online test & spoed procedure

Voor 2016 staan een aantal nieuwe, inventieve oplossingen op het programma. Een paar voorbeelden van deze oplossingen zijn:
 • Online test - Aan de hand van deze test weet je binnen enkele minuten of er mogelijkheden zijn en of het zinvol is een aanvraag bij ons te doen.
 • Spoed procedure - Op zeer korte termijn introduceren ze een spoedprocedure, dit kan uitkomst bieden wanneer bijvoorbeeld ontbindende voorwaarden verlopen.
Meer over de dienstverlening kunt je terugvinden op de website: icz.nu. Woonfonds zet in op lange rentevaste periodes

Door gebruik te maken van fundingpartners binnen de Achmea-groep kan Woonfonds nu ook concurrerende tarieven aanbieden op lange rentevaste periodes. Het 15-, 20- en 30-jaars tarief voor hypotheken met NHG is onlangs fors verlaagd. Het 30-jaars NHG tarief binnen de Woonfonds Voordeel Lijn komt uit op 2,95%. Woonfonds duikt hiermee als eerste onder de 3% voor het 30-jaars tarief. Ook bij deze lange periodes moeten flexibiliteit en proactieve informatievoorziening het onderscheidende karakter vormen. Woonfonds: "In 30 jaar tijd kan er behoorlijk wat veranderen in iemands persoonlijke situatie en dan wil je niet voor verrassingen komen te staan. Ook bij de lange rentevast periodes kan de klant rentecondities meeverhuizen naar een eventuele nieuwe woning in de toekomst of gebruik maken van de doorgeefregeling (in het geval van de Comfort Lijn). Ook brengen ze de klant geen administratiekosten in rekening bij wijzigingen. 


Offertegeldigheid Banksparen blijvend verlengd
 
In oktober vorig jaar kondigde Nationale Nederlanden een tijdelijke verlenging van de offertegeldigheid van de bankspaarproducten aan. Ze hebben de offertegeldigheid toen verlengd van de gebruikelijke 20 dagen naar 42 dagen voor Aanvullend PensioenSparen, Aanvullende PensioenUitkering en Banksparen OntslagVergoeding.
 
Offertegeldigheid blijvend verlengd!
Inmiddels is gebleken dat alle betrokkenen deze langere geldigheid als zeer prettig ervaren. Daarom heeft Nationale Nederlanden besloten om de offertegeldigheid voor Aanvullend PensioenSparen, Aanvullende PensioenUitkering en Banksparen OntslagVergoeding blijvend op 42 dagen te houden!Samenwerking met Randstad voor werkzoekende hypotheekklanten

Als klanten hun baan verliezen of als zelfstandigen zonder opdrachten zitten hebben zij daardoor, vaak onverwacht, minder inkomen. Dit heeft impact op de financiële situatie van klanten en in sommige gevallen op de betaling van de vaste lasten voor hun huis. ING heeft als ambitie dat al haar klanten financieel fit zijn en is daarom in 2015 een pilot gestart waarbij het mogelijk was om aan ING Hypotheekklanten een loopbaangesprek aan te bieden via Randstad HR Solutions. Hier werden de klanten geholpen door middel van loopbaanadviesgesprekken en sollicitatietips. De pilot was zeer succesvol. In totaal zijn er 300 klanten door ING doorverwezen naar Randstad voor een loopbaangesprek. Klanten waarderen de loopbaangesprekken gemiddeld met een 8,3.
 
Op ING.nl/loopbaangesprek vind je meer informatie over wat deze samenwerking precies inhoudt voor de klanten. Ook vind je hier een film van klanten die ING geholpen heeft met het loopbaanadviestraject. De samenwerking met Randstad HR Solutions wordt in 2016 voortgezet. 

Heb je een klant met dreigende betalingsproblemen van de hypotheek en denk je dat deze klant geholpen is met een loopbaanadviesgesprek, meld de klant dan aan. 


BLG Wonen benadert kwetsbare hypotheekklanten

Bij BLG Wonen willen ze graag dat klanten zich thuis voelen in hun huis. Betaalbaar en zorgeloos wonen is daarbij het uitgangspunt, ook wanneer het financieel even wat minder gaat. Dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. BLG Wonen besteedt daarom extra aandacht aan twee klantgroepen:
 1. Klanten die vaak onder Bijzonder Beheer vallen. Deze klanten worden al binnen Bijzonder Beheer geholpen, maar ze lopen toch regelmatig een achterstand op. Om de kans op herhaling te voorkomen neemt BLG met deze klanten contact op.
 2. Klanten met een achterstand op een verpande polis die aan een hypotheek verbonden is. Om te voorkomen dat de achterstand overslaat naar de hypotheek treden ze vroegtijdig met deze klanten in gesprek.
Wat doet BLG?
Bovenstaande twee klantgroepen gaan ze telefonisch benaderen. Ze bespreken hun financiële situatie en helpen de kans op regelmatige achterstanden te voorkomen. Samen kijken ze naar mogelijkheden om de hypotheek betaalbaar te houden of te maken. Als het nodig is maken ze een afspraak bij de klant thuis. Kan financieel advies de klant verder helpen? Dan verwijzen ze de klant door naar jou. Je kunt de klant dan met jouw reguliere adviestraject helpen.
 


Hypotrust OK
10 jaar NHG 1,95%

(argenta ORV verplicht)
 
ING
10 jaar NHG 2,04%

annuitair/lineair incl. betaalrekeningskorting


ABN AMRO
10 jaar NHG 2,05%
(rente per 19 februari)
 

Hypotrust OK
20 jaar NHG 2,60%

(argenta ORV verplicht)Munt Hypotheken
20 jaar NHG 2,64%

 
 

Lloyds Bank
20 jaar NHG 2,65%


 

Woonfonds
Voordeel Lijn

30 jaar NHG 2,95%


Hypotrust
Woon Bewust Hypotheek
30 jaar NHG 3,04%


Aegon
30 jaar NHG 3,05%
24-uurs service


 follow on Twitter | forward to a friend

Copyright © 2016 HypotheekCompany, All rights reserved.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je aangesloten bent bij HypotheekCompany.
Bij vragen kun je contact opnemen met:
HypotheekCompany
Lasondersingel 105
7514 BN Enschede
Tel. 053-4802400 

Email Marketing Powered by Mailchimp