Deze digitale nieuwsbrief ontvangt je als relatie.
Afmelden kan onderaan dit bericht. 

 


- Profiteer deze week van de WK actie en maak kans op de enige echte HypotheekCompany Samba Suitcase
- Aegon actie verlengd
- De zonnetjes van de week! Nieuw op social media.
- HypotheekCompany: We proudly present
- Nationale Nederlanden: Quickscan voor ondernemersaanvragen
- Marketingtip: Voor alle sportieve HC'ers
- ASR: Uitbreiding risicoklassen
- Toetsrente 3e kwartaal
- NHG: Per 1 juli grens verlaagd


 


 


Profiteer van de HypotheekCompany WK Actie. Dien jij deze week een aanvraag in en voorspel jij de uitslag van Nederland - Costa Rica? Dan maak jij kans op een Samba Suitcase. Klik hier om alle informatie en de voorwaarden te lezen. 


Verlenging Knab actie 0,1% rentekorting! 

De Aegon-Knab actie is wederom verlengd en derhalve nu geldig tot 1 september 2014!!!!!!

Wat krijgt een klant bij Knab?
Knab is een bank zonder bankiers. Je kunt er betalen, sparen en beleggen. Maar Knab gaat een stapje verder en biedt innovatieve oplossingen om slim met je geld om te gaan. Een Financiële Startpagina bijvoorbeeld waardoor je precies ziet hoe je er financieel voor staat. Of een automatische aanvulservice als je rood staat en persoonlijke financiële tips om geld te verdienen of besparen. 

Wanneer kan de klant profiteren van deze korting?
De actie geldt voor een nieuwe hypotheek of een verlenging. De korting bedraagt 0,1% van de vaste rente gedurende de rentevaste periode. Deze actie is alleen geldig voor nieuwe hypotheken van Aegon wanneer de passeerdatum binnen 12 maanden na het uitbrengen van de offerte is. De korting kan verstrekt worden als de ondertekende hypotheekaanvraag van de Aegon-hypotheek en de ondertekende flyer vóór 1 september 2014 bij Aegon binnen zijn. De korting kan verstrekt worden als het ondertekende verlengingsvoorstel van de Aegon-hypotheek en de ondertekende flyer voor de renteherzieningsdatum bij Aegon binnen zijn. De korting wordt verwerkt zodra de akte na passering bij de notaris bij Aegon binnen en verwerkt is in het administratiesysteem. De klant ontvangt een bevestiging van de hypotheek met hierin de korting verwerkt. Zie voor alle actievoorwaarden: www.knab.nl/aegonhypotheek

Hoe krijgt de klant 0,1% korting?
 • Kies voor Knab Plus of Knab Premium en open volledig online de Knab rekening via: www.knab.nl/aegonhypotheek 
 • Proces nieuwe offerte van Aegon: 
  • Voeg het bankrekeningnummer toe aan de offerte voor automatische incasso van de Knab rekening 
  • Onderteken de flyer 
  • Stuur de getekende offerte en de flyer digitaal retour. Scan de flyer en offerte als 1 document waarvan de flyer als eerste gescand wordt
 • Proces verlengingsvoorstel (alleen bestaande klanten):
  • Onderteken de flyer 
  • Vul op het verlengingsvoorstel het Knab rekeningnummer in 
  • Stuur het verlengingsvoorstel en flyer per postretour aan het Support Center. 
 • Profiteer van 0,1% korting! 
Downloads:
- Klik hier voor de handleiding
- Klik hier voor de flyer
- Klik hier voor de actievoorwaarden 
 Nieuw op Social Media

De afgelopen week heeft de marketingafdeling voor een HC'er een Facebook pagina opgemaakt. Daarom deze week een social media zonnetje, te weten:
1. HypotheekCompany De Ronde Venen, klik hier en bekijk nu de Facebookpagina

Ben jij ook klaar voor Social Media? Klik hier en mail ons vandaag nog voor een voorstel op maat. 
 


Nieuwe medewerksters op het Hypotheek Support Center.

Door de hoeveelheid werk, vele aanvragen en het vertrek van Tom zijn wij op zoek gegaan naar versterking voor het Hypotheek Support Center. 

Met zeer veel trots kunnen wij dan ook melden dat per 1 juli 2014 het Hypotheek Support Center is uitgebreid met 2 nieuwe Helping People, te weten:
- Sharon Zonnebeld; terug van weggeweest. Onze administratieve duizendpoot en geweldige ondersteuning voor de Helping People op het Support Center. 
- Karin Rupert; nieuw op het Hypotheek Support Center, maar met reeds vele jaren ervaring met het afhandelen van hypotheek dossiers. 

Wij heten ze van harte welkom en wellicht spreek je een van deze dames binnenkort dus al wel aan de telefoon. 
 Quickscan voor ondernemeraanvragen

Vanaf nu start de Ondernemersdesk met een quickscan voor hypotheekaanvragen van ondernemers. De quickscan berekent het toetsinkomen conform het Nationale-Nederlanden beleid. Hiermee wordt de haalbaarheid van de gevraagde hypotheek berekend en ontstaat een beeld van de balansratio's voor de liquiditeit en solvabiliteit. De uitkomsten hiervan laten direct zien of deze voldoende zijn om de hypotheekaanvraag bij ons in te dienen. De quickscan wordt een verplicht onderdeel van de hypotheekaanvraag voor zelfstandig ondernemers. Jouw aanvraag wordt dus alleen in behandeling genomen als de quickscan wordt ingevuld. 
Klik hier om de quickscan te downloaden. Je mailt deze samen met de andere benodigde stukken op de gebruikelijke manier naar het Hypotheek Support Center. 

Conform de prijslijst producten geldt voor zelfstandigen standaard module 2 tenzij jij als adviseur complete invulling geeft aan de casus (volledige cijfers laatste 3 jaar + IB aangiften en een inhoudelijke toelichting op het dossier per mail). Voor bepaling inkomen zelfstandigen wordt € 149,95 berekend. Voor verder informatie verwijzen wij je graag naar de prijslijst producten op extranet. 

Heb je vragen? Bel gerust met een van de Helping People van het Support Center.
 Wil jij jouw naam onder de aandacht brengen bij de plaatselijke sportvereniging? Of wellicht bij een plaatselijke wielerclub? Heb jij veel sportieve klanten? Of ben jij zelf heel sportief? Grijp dan nu de kans en laat ons weten of jij interesse hebt in de HypotheekCompany bidon. 

Deze mooie bidon heeft een inhoud van 750 ml, is wit en heeft een blauwe dop (in tegenstelling tot de afbeelding). 

En wil jij het bijvoorbeeld gebruiken voor de plaatselijke sportclub en er een bijbehorend kratje bij? Ook dat kan. 

Uiteraard willen wij graag een scherpe prijs bieden en daarom willen wij graag weten hoeveel bidons jij wilt en of je er ook een kratje (inhoud 10 stuks) bij wenst. 

Klik hier en laat het ons vandaag nog weten dan ontvang je op korte termijn een persoonlijk voorstel. 
 


Uitbreiding risicoklassen

ASR heeft onlangs het aantal risicoklassen uitgebreid van 5 naar 6. ASR is een van de weinige partijen in de markt die dit aanbiedt. Het stelt ASR in staat om gerichter te pricen. 

Klik hier voor meer informatie.
Klik hier voor een filmpje met meer informatie
 


 

Toetsrente 3e kwartaal

De AFM heeft de toetsrente voor het derde kwartaal vastgesteld op 5 procent. Dit percentage geldt voor hypotheken met een rentevastperiode korter dan tien jaar. Voor hypotheken met een rentevastperiode korter dan tien jaar moet worden gerekend met deze toetsrente om te bepalen of een hypotheek verantwoord is. De AFM publiceert de toetsrente elk kwartaal en voert daarmee een wettelijke regeling uit.
 

NHG: per 1 juli grens verlaagd


Per 1 juli 2014 is de NHG-grens verlaagd. Dit betekent dat jouw klanten bij aankoop van een woning of oversluiten van de hypotheek met NHG minder kunnen lenen. Voor 1 juli was de maximale NHG-hypotheek € 290.000,= en vanaf 1 juli is de grens verlaagd naar € 265.000,=. Houd hier dus bij nieuwe aanvragen rekening mee. De verwachting is dat de nieuwe sneltoets spoedig op de website van NHG zal staan. 
 
ASR
10 jaar
NHG 3,45%

Fastpass


 

Argenta Woonlife
  5 jaar NHG 2,55%*
10 jaar NHG 3,35%*


* annuitair en lineair i.c.m. ORV Argenta Life 


Aegon
20 jaar NHG 4,00%*
* i.c.m. KNAB-betaalrekening. Skydookorting. 


 follow on Twitter | forward to a friend

Copyright © 2014 HypotheekCompany, All rights reserved.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je aangesloten bent bij HypotheekCompany.
Bij vragen kun je contact opnemen met:
HypotheekCompany
Lasondersingel 105
7514 BN Enschede
Tel. 053-4802400 

Email Marketing Powered by Mailchimp