Copy
Deze digitale nieuwsbrief ontvangt je als relatie.
Afmelden kan onderaan dit bericht. 

HC'ers opgelet! In deze extra nieuwsbrief belangrijke informatie met betrekking tot MUNT Hypotheken en de tijdelijke aanpassing van het assortiment.


MUNT Hypotheken verstrekt hypotheken voor Nederlandse pensioenfondsen. Zij bepalen in welke rente-categorieën ze willen beleggen. Soms kan het zo zijn dat een bepaalde rente-categorie bijzonder gewild is. MUNT Hypotheken werkt niet met ontmoedigingstarieven, dat vinden zij niet in het belang van de klant. Ze kiezen er dan voor om bepaalde tarieven tijdelijk niet aan te bieden.

Wegens groot succes zijn op dit moment hypotheken boven 90% marktwaarde tijdelijk uitverkocht. MUNT Hypotheken is op dit moment concreet in gesprek met diverse pensioenfondsen om nog dit jaar weer tophypotheken aan te kunnen bieden. De verwachting is dat dat weer snel kan.

De tarieven met NHG en zonder NHG tot en met 90% marktwaarde zijn uiteraard beschikbaar en zeer concurrerend. 
 
Offertes van aanvragen die door ons zijn ontvangen vóór 31 augustus 2015 15:00, worden door MUNT Hypotheken uitgebracht tegen de huidige rentecondities.

Heb je een wijzigingsverzoek op een uitgebrachte offerte? Dan kan MUNT Hypotheken die eveneens uiterlijk tot 31 augustus 2015 15:00 tegen de huidige condities verwerken.
 
Klik hier om het rentebericht als pdf downloaden.

En voor al jouw vragen bel je uiteraard met een van onze Helping People van het Hypotheek Support Center. 
 follow on Twitter | forward to a friend

Copyright © 2015 HypotheekCompany, All rights reserved.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je aangesloten bent bij HypotheekCompany.
Bij vragen kun je contact opnemen met:
HypotheekCompany
Lasondersingel 105
7514 BN Enschede
Tel. 053-4802400 

Email Marketing Powered by Mailchimp