View this email in your browser 

                     Maig 2015 - Núm. 20 

Dijous 4 de juny:

El nostre grup de sevillanes "Les marismes" actuarà a la festa de fi de curs al  Casal Cívic Sabadell – Arraona-els Merinals 

 

Programa a Ràdio la Mina sobre la pell

El proper dijous dia 4 de juny la Berna Moreira parlarà a  Ràdio la Mina de com tenir  una cura especial de la pell: les mascaretes.

 


 

“Més que guapes amb perruques i mocadors” xerrada de PICAM sobre perruques i mocadora a carrec de Maria Labaronie i Berna Moreira que faran a la 1a. Jornada participativa. Qualitat de vida i càncer de mama. On hem estat invitadas per al Dr.Jaume Masià i membres del Servei d’Oncologia Mamaria de l’Hospital Sant Pau.
Entrada lliure.
Podeu descarragar-vos el programa
Us hi esperem!  

PICAM Badalona organitza amb la col·laboracio de Badalona Serveis Assitencials una xerrada sobre nutrició i càncer a càrrec de la Sra. Imma Romero que ens pot ajudar clarificar y desmitificar conceptes sobre la nostra l’alimentació quotidiana.

Dimecres 17 de juny hi haurà la Jornada de fi de curs al Casal Cívic Magòria. Una Trobada de voluntàries i l’actuació del grup de Musicoteràpia de PICAM. 
 

Llibre del mes: 

TERAPIA COGNITIVA BASADA EN MINDFULNESS PARA EL CÁNCER

Trish Bartley

Teràpia cognitiva basada en mindfulness per al càncer és un manual professional que presenta un curs de vuit setmanes de durada, desenvolupat i provat al llarg de deu anys d'experiència clínica i dirigit especialment a persones que pateixen càncer.

 

Notícies d’interès: en ciència, avenços, etc.:

- Copyright © 2014 Prevenció i Informació Càncer Molins (PICAM)
  Tots els drets reservats.

-  Reps aquest butlletí perquè hi estàs subscrit/a


La nostra adreça postal és:
Prevenció i Informació Càncer Molins
Carrer Ca la Còrdia, 5
08750 Molins de Rei - Barcelona - Catalunya - Spain

Correu electrònic: picam5@hotmail.com


Telèfon de contacte: 672-021-403


unsubscribe from this list    update subscription preferences