Veure on line 

                      Abril 2015 - Núm. 19 

27 de març de 2015
VAREM CELEBRA EL NOSTRE ANIVERSARI

 

 
Celebració del 11è aniversari de la fundació de la nostra associació Prevenció i Informació Càncer Molins (PICAM) i 10è del Banc de Perruques.

 
Amb aquest motiu  es va convidar als socis/es a un dinar commemoratiu al Vapor Llonch de Sabadell. Al mateix temps, vàrem aprofitar aquesta avinentesa per fer l’Assemblea General de l’entitat.
 
Per celebra el nostre aniversari, un autocar de la casa Avant va passar a recollir-nos per les diferents poblacions a on realitzem les nostres activitats: Molins de Rei, Barcelona, Badalona i ens va portar a Sabadell. Fins a Vapor Llonch.
 
Abans del dinar de celebració vàrem realitzar la nostra obligació anual de realitzar la Junta ordinària.
 
Per no fer-la llarga i avorrida es va començar pel plat fort: Els pressupostes del 2015 i els comptes.
Com que totes havíem esmorzat, encara no teníem gana i es van aprovar de seguit per unanimitat.
Després es van presentar les activitats ordinàries, que es realitzen a cada casal, en el web podreu trobar el llistat d'elles, (www.picam.eu).
 
També varem ser aprovades i es va sol·licitar si es podien fer més classes de musicoteràpia, i més sortides per esbarjo dels pacients, en vistes sinó aquest any, doncs pel següent.
 
A continuació es va parlar de les activitats extraordinàries d'enguany . Extraordinàries perquè és el primer cop que les fem.
 
1. La celebració de l'aniversari.
2. L'excursió del 13 de maig a Girona.
3. La jornada d’oncologia a Sabadell el 20 de novembre.
 
També es va informar de la creació del nou grup a Badalona que passa a està al Cap Progres-Raval de Badalona, gràcies a què BSA va accedir a les peticions dels pacients de PICAM.
Es va presentar el projecte "Pañuelo Rosa", un mocador rosa que ens representi, i que cusen les nostres voluntàries dels tallers de Pachtwork i Tall i Confecció de Sabadell i Molins de Rei, respectivament.
 
Tot va ser aprovat per unanimitat i en especial va tenir molta acceptació el mocador rosa.
 
A la segona part, va venir la memòria del 2014, on cada responsable/s de les activitats van explicar el que havien fet, així tothom hi va participar. En musicoteràpia va ser molt maco perquè a més de parlar el monitor en Joan, ho van fer els participants com a testimonis del bé que s'ho passaven i de com la musicoteràpia els beneficiava molt.
També es va presentar la nova pàgina web: www.picam.eu.
 
Per finalitzar l'assemblea i abans d'anar a dinar, que ara si que ja teníem gana! Es va fer una mostra de la musicoteràpia que fem, realitzant una relaxació i a continuació es va cantar "Resistiré" del Dúo Dinámico i la nostra cançó "Les noies de PICAM":
Les noies de PICAM
som divertides,
som voluntarioses i atrevides.
Els que venen tristos
surten molt contents.
I, posem bonica a la gent.
 
Les noies de PICAM
fem molta pinya,
i no parem mai de produir.
Si vols una safata,
si vols un collaret.
Vine amb alegria
 aquest taller.
 
Vine, juga i canta amb nosaltres.
El teu ritme i trobaràs.
Amb la nostra música,
t’emocionaràs.
I, amb nosaltres,
bé t’hi trobaràs.
 
Varem anar a dinar, n’érem casi 60. Si voleu veure les fotos del dinar les trobareu a la nostre web.
Ens ho varem passar molt bé!
 
Per últim ens vàrem fer la foto de grup.
I, en tornar a casa, tan a gust en el autocar, varem pensar que havia estat un gran dia per a compartir i recordar.

FINS LA PROPERA! 
 
 
Junta Directiva de PICAM
- Copyright © 2014 Prevenció i Informació Càncer Molins (PICAM)
  Tots els drets reservats.

-  Reps aquest butlletí perquè hi estàs subscrit/a


La nostra adreça postal és:
Prevenció i Informació Càncer Molins
Carrer Ca la Còrdia, 5
08750 Molins de Rei - Barcelona - Catalunya - Spain

Correu electrònic: picam5@hotmail.com


Telèfon de contacte: 672-021-403


Estem encantats d'enviar-li la nostra newsletter, però si no vol seguir rebent-la, pot cancel lar la seva subscripció: donar-se de baixa   

Actualització subscripció 

Moltes gràcies per confiar en nosaltres.


AVÍS LEGAL i POLÍTICA DE PRIVACITAT
En virtut de la llei 15/1999 de 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades personals, que poden estar en aquesta comunicació, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de PREVENCIÓ I INFORMACIÓ CÀNCER  MOLINS (PICAM). La finalitat d'aquest fitxer és exclusivament enviar-li informació dels nostres serveis, notícies i cursos. Aquestes dades no seran transmeses a tercers. Si desitja exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, pot dirigir-se a: PICAM, c / Ca la Còrdia, nº 5, 08750 Molins de Rei (Barcelona), o bé, enviar un correu electrònic a picam5@hotmail.com.
El contingut d'aquest correu electrònic i dels seus arxius annexos és estrictament confidencial. En cas que vostè no sigui el destinatari i hagi rebut aquest missatge per equivocació, agrairíem ho comuniqui al remitent, sense difondre, emmagatzemar o copiar el seu contingut.