View this email in your browser 

                    Desembre 2015  - Núm. 27

"Mou-te: el moviment és vida!!!"

  
 
Tornem després de festes l’11 de gener. Tant en els serveis gratuïts de Perruques com en els tallers i teràpies. Per urgències en Perruques queda obert el centre de Molins de Rei (horari a concretar) a excepció dels dies oficials de festa: 24 – 25 – 26 – 27 – 28 – 31 – 1- 5 i 6 més tots els dissabtes i diumenges. MOLT BONES FESTES!!!


S’ha fet entrega a Càritas dels diners que hem recollit.


  

Sorteig panera PICAM Molins
Com és tradició a PICAM Molins de Rei hem sortejat una panera, i el número que ha sortit és el 1265. Volem donar les gràcies a tothom per participar comprant números, però molt especialment a les persones del Casal Riera Bonet-Molins de Rei pel seu ajut i suport que rebem en tot moment.


  

El passat divendres 20 de novembre va tenir lloc la Primera Jornada Oncològica de PICAM. Va ser a Sabadell en la sala d’actes del Casal Pere IV sota el lema “Pacients al Servei de Pacients” i van assistir fins a 150 continuar


  

Vam anar a la xerrada-presentació d’una guia d’exercici físic que va organitza NOVARTIS Oncology sota el lema “Yo, aquí i ahora”
continuar


 
També volem agrair als voluntaris de la Caixa tota l’amabilitat que han tingut amb nosaltres.  

Visita a Caixa Fòrum

Hem visitat Caixa Fòrum. Amb els voluntaris de la Caixa hem gaudit de les explicacions sobre les exposicions animals i faraons i dibuixar Versalles. Les dues molt diferents i interessants  alhora.
Hem anat de Molins de Rei, Sabadell, Badalona i Barcelona. Ha estat una “sortida” de PICAM en família.


  

Llibre del mes: 

Monogràfic sobre DONA I CÀNCER 

Sumari 


 


 


Notícies d’interès: en ciència, avenços, etc.:


Women in motion es basa en la tesi doctoral de Soraya Casla Barrio és un projecte de recerca pioner a Europa, realitzat per la Universitat Politècnica de Madrid -INEF- en col·laboració amb l'Associació de Càncer de Mama de Madrid ASCAMMA, que estudia, al llarg de 4 anys, la influència de l'exercici aeròbic moderat en la qualitat de vida de dones amb Càncer de Mama.
 


La salut és cosa d'un mateix 

Quan ens fem grans i s’inicia el procés d’envelliment és molt important continuar amb un bon estat de salut. En bona part, les decisions que prenguem contribuiran a aconseguir aquest objectiu. És per això que aquest vídeo facilita consells per poder continuar sent responsables de la nostra salut i mantenir estils de vida saludables, una dieta equilibrada, amb consells sobre l’activitat física i mental, i sobre les relacions socials per afavorir un envelliment actiu i saludable.
També, davant de noves situacions de salut, una bona predisposició als canvis ajudarà a adaptar-vos-hi millor.

Si deseas recibir el boletin en español. Envia tu dirección electrònica a: picam5@hotmail.com
 


 

- Copyright © 2014 Prevenció i Informació Càncer Molins (PICAM)
  Tots els drets reservats.

-  Reps aquest butlletí perquè hi estàs subscrit/a


La nostra adreça postal és:
Prevenció i Informació Càncer Molins
Carrer Ca la Còrdia, 5
08750 Molins de Rei - Barcelona - Catalunya - Spain

Correu electrònic: picam5@hotmail.com


Telèfon de contacte: 672-021-403


unsubscribe from this list    update subscription preferences