Copy
Use this area to offer a short preview of your email's content.
View this email in your browser
Hallo!
De avonden zijn weer langer licht, de lucht ruikt weer heerlijk en overal schiet er al weer nieuw leven uit de grond in de vorm van de mooiste bloemen. Wij bruisen ook van de energie; we hebben onlangs onze nieuwe website gelanceerd, we zijn gestart met Dru Yoga, hebben een aantal lezingen in het verschiet liggen, we gaan op pad met businessvitaal en nog veel meer. De Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht was een groot succes en we hebben veel mensen kennis kunnen laten maken met ons Oberon systeem. In deze nieuwsbrief alles over ontgiften, het thermografie borstonderzoek, de workshop opstellingen en meer.
Veel leesplezier!
Wim & Nathalie
Doe ook mee met 4 weken ontgiften!
Donderdag 5 maart om 19:30 geven wij hier op het Centrum een lezing over Ontgiften.
Tijdens deze lezing gaan we dieper in op het nut van ontgiften, lichamelijke reacties van ontgiften, de voordelen ervan, voor wie ontgiften juist goed is en voor wie ook juist niet, welke ontgiftingskuren zijn er, en welke past het beste bij jouw lichaam. Daarnaast worden er in 3 weken tijd een bijeenkomst gehouden met allerlei nuttige informatie, werking van het lichaam (spijsvertering, de darmen etc) en begeleiding vanuit Wim. De praktijk leert namelijk dat het ontgiften zelf niet super moeilijk is (behalve de eerste 3 dagen) maar juist het opbouwen ná het ontgiften moet je goed begeleiden.

De toegang is gratis, meld je wel even aan. Voor de 3 bijeenkomsten vragen we een kleine vergoeding van € 50,- . Hiervoor krijg je 3 bijeenkomsten met persoonlijke begeleiding van 1 uur. Deze bijeenkomsten zijn op de vrijdagochtend van 09:30 uur tot 10:30 en de vrijdagavond van 19:30 tot 20:30.
Je hoeft écht je eigen familie niet mee te nemen voor een opstelling .
Er zijn nog veel vragen over het begrip familie opstellingen (kortweg opstellingen genoemd) en bij lang niet iedereen is bekend wat opstellingen nu precies zijn. In ieder geval je hoeft niet je eigen familie mee te nemen voor een opstellingen dit wordt gedaan door representanten. Wat we ook vaak horen; Ik heb hele andere klachten die niks met mijn familie te maken hebben, is een opstelling dan wel iets voor mij? Jahoor; een opstelling is juist ook heel geschikt voor steeds terugkerende patronen en emoties waar je maar geen grip op krijgt. Of mensen die denken dat ze een opstelling "niet kunnen" ; laat je verbazen over je eigen kunnen want er is nog maar een enkeling geweest die weinig kon ervaren/voelen. Iedereen kan meedoen en daarmee meehelpen aan het proces van een ander, vaak haal je zelf ook nog je eigen leermomenten eruit. Lees hier mee over opstellingen.

Zondag 29 maart geeft Ben van het Laar deze workshop opstellingen van 09:30 tot 16:00. Doe ook mee met je eigen ingebrachte opstelling ( €115,-) of als representant (€ 20,-)  deze dag is inclusief koffie, thee en lunch. Geef je op of neem contact op als je nog vragen hebt
Dinsdag 10 maart is onze Groene Zuster Francine weer op het Centrum.
Op deze dag kun je bij Francine een thermografisch borstonderzoek laten maken. Een geheel pijnloze en stralingsvrije manier van borstonderzoek. Steeds meer vrouwen vragen zich af of een mammografie wel het juiste middel is om borstkanker in een vroeg stadium op te kunnen sporen. Mammografie wordt door veel  vrouwen als een zeer pijnlijk en vrouwonvriendelijk onderzoek ervaren.

Het grote verschil tussen een mammografie en medische thermografie is dat thermografie fysiologisch kijkt en dat doet mammografie niet, die kijkt anatomisch. Als er een anatomische verandering is ontstaan in de borsten (bijv. een cyste) dan moet er fysiologisch een abnormaal proces aan vooraf gegaan zijn. Met thermografie ben je dus altijd in een vroeger stadium op de hoogte van de gezondheid van jouw borsten dan met mammografie.

Het is prima om te kiezen voor thermografie omdat je dan pas echt pro actief aan de gezondheid van je borsten kunt  werken. Met een mammografie is dit niet mogelijk omdat de verandering dan al aanwezig is, de arts kan dan alleen nog maar curatief ingrijpen.
Heb je meer vragen of wil je graag een afspraak maken? neem contact met ons op. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar
 

Wist je dat..

..smaakversterkers glutaminezuur en thaumatine in de nieuwe varianten cola zitten.Dit glutaminezuur (E620) is de ongebonden vorm van de smaakversterker E621.Glutaminezuur is een grondstof voor glutamaat, een stimulerende neurotransmitter. Daarom valt deze stof onder de zogenaamde excitotoxische stoffen.
.. Q10 kan ondersteunen bij migraine aanvallen. Vraag wel altijd om raad als je ook bloedverdunnende medicatie inneemt omdat Q10 de bloeddruk kan verlagen.
.. Darmspoelingen zeer effectief zijn in combinatie met een ontgiftingskuur, omdat deze de afvalstoffen dan nog sneller kunnen afvoeren.
Copyright © 2015 Centrum vitaal, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp