Copy
Gezond het voorjaar in! Reinigen / ontgiften / darmspoeling... Zit er iets voor je bij?
View this email in your browser
Hallo allemaal,
Het is lente, de juiste tijd voor het reinigen / ontgiften van je lichaam & geest. Wil je meedoen met onze reinigingskuur kijk dan hieronder. Het reinigen van lichaam & geest zorgt voor meer energie en kan allerlei klachten verminderen!
 
  • Doe mee met onze reinigingskuur, voor de duur van 3-4 weken. Bestaande uit 2 bijeenkomsten, 2 metingen met de NILAS, incl. werkboek, incl. kruiden voor lever en nieren, onlinebegeleiding. Kosten: € 150,- (evt aan te vullen met darmspoelingen)
  • Darmspoelingen zijn een effectieve manier om je lichaam te reinigen, deze maand geen 85 maar 75 voor een darmspoeling, incl. kruiden ter ondersteuning van de darmflora.  Extra effectief met Ozon.
  • Inmiddels zijn er meerdere voorlichtingsbijeenkomsten geweest, waarin Hetty Nijhuis samen met Wim vertelt over de training voor mensen met tinnitus. De training bestaat uit 8 bijeenkomsten, waarbij eens per 2 weken een bijeenkomst van ongeveer 1,5 uur staat gepland. Meer informatie
  • Anders leren omgaan met stress en meer in balans zijn. Op maandag 9 mei begint er weer een mindfulnesstraining. Zie voor info: mindfulnesstrainingen. Individuele mindfulness is ook mogelijk.
  • Veel info op Facebook & Vraagbaak
Vriendelijke groet
Team Centrum Vitaal
Bornsestraat 24
7556 BG  Hengelo
T 074 291 41 43
Interesse stuur ons een email


 
Copyright © 2016 Centrum vitaal, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp