Copy
Wil je afvallen? Ben je moe? Bekijk onze trainingen
View this email in your browser

Summer special! 
Na de zomer starten er weer interessante en mooie trainingen bij Centrum Vitaal. 
Lees hieronder een korte toelichting van de trainingen:
- Natuurlijk afvallen
- Mindfulness training (basis)
- Mindful kids
- Burn-out traject

De trainingen zijn zowel in groepsverband als individueel te volgen. Er vindt altijd eerst een gratis vrijblijvende intake plaats.
Geef je snel op, want vol is vol! Je kunt je opgeven via info@centrumvitaal.nl of bellen naar 074-2914143.
                                          
Natuurlijk Afvallen:
De training Natuurlijk Afvallen is een unieke training om op een verantwoorde en blijvende manier af te vallen. 
We kijken vooral wat jij nodig hebt (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel) om succesvol af te vallen. Afvallen is niet alleen een verandering in voeding, maar betreft je totale leefstijl.

Start: maandag 19 september 19.30-21.30 (8 sessies)

Mindfulness training (basis)

Anders leren omgaan met stress!
Veel problemen en klachten ontstaan door stress. Stress is de belangrijkste oorzaak waardoor mensen uit balans raken. Mindfulness leert je om anders met stress om te gaan, door met bewuste aandacht in het hier en nu te zijn. Door mindfulness toe te passen in je dagelijkse leven ervaar je meer rust en ontspanning, wordt je je bewust van oude denk- en gedragspatronen, maak je keuzes die voor jou goed zijn, ontstaat er een positiever beeld van jezelf en je omgeving, nemen fysieke, mentale en emotionele klachten af, ben je in staat om (nog) meer genieten van je leven.

Start: dinsdag 20 september 19.30 - 21.30 uur (8 sessies)

Mindful kids

Je bent snel afgeleid en kunt je niet goed concentreren op school of bij het maken van huiswerk, je kunt moeilijk in slaap komen, je hebt weinig zelfvertrouwen en maakt je zorgen over wat anderen van jou vinden, je hebt last van angsten, je wilt alles helemaal goed doen en mag geen fouten maken van jezelf, je hebt verdriet, je bent boos of je bent angstig en je vindt het moeilijk om hierover te praten.
Herken je een of meerdere van de bovenstaande situaties bij jouw kind, schrijf je dan in voor de training mindful kids!

Start: woensdag 21 september 16.00-17.15 (6 sessies/leeftijd 7 tot 11 jaar)

Burn-out traject

Steeds meer mensen krijgen te maken met een Burnout. Centrum Vitaal heeft daarom een unieke training ontwikkelt die zich zowel op het fysieke, mentale, emotionele als spirituele aspect richt.

Fysiek ‘bijkomen’ is heel belangrijk. Toch leert de praktijk dat je van rust nemen en veel slapen onvoldoende herstelt. De echte sleutels voor herstel zijn: gedoseerd actief zijn, conditie opbouwen, oude valkuilen op tijd herkennen, anders omgaan met de dagelijkse uitdagingen, anders leren denken, bewuster worden van jouw “negatieve” gedachten, oude gedachtepatronen doorbreken, manieren vinden om emoties te uiten en te reguleren, meer informatie

Start: zaterdag 24 september 10.00-12.00 (8 sessies)
Copyright © 2016 Centrum vitaal, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp