Copy

Even voorstellen.. Wij hebben een nieuwe medewerkster voor de darmspoelingen en massages: Anita Spit. Anita Spit is een gediplomeerde verpleegkundige en is sinds kort bij ons begonnen met het geven van darmspoelingen en massages.

Ontgiftiging is misschien wel de grootste reden waarom mensen besluiten om hun darmen te reinigen, maar er zijn nog veel meer gezondheidsvoordelen op te noemen. Een uitgebreide reiniging van de darmen is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je lichaam essentiële vitamines en voedingsstoffen beter op kan nemen uit het voedsel dat we eten. Het zorgt er ook voor dat nieuw aangemaakt lichaamsafval zich makkelijker door de ingewanden kan bewegen. Als dit materiaal zich niet vrij door het lichaam kan bewegen, kunnen gedeeltes ervan vast komen te zitten in het maag en darmstelsel. Daar vergaat het langzaam totdat het een dicht giftig soort slib wordt waardoor het lichaam nog slechter in staat zal zijn om ongewenst afval te verwijderen.

De voordelen van een darmreiniging zijn misschien niet oneindig, maar ze zijn wel groot. Een effectieve darmspoeling doet het hele lichaam goed omdat het de algehele giftige last in je lichaam vermindert. Het spoelt niet alleen oude giftstoffen uit het maag en darmstelsel, het helpt ook bij het reduceren van toekomstige gifstoffen. Hierdoor komt er minder druk te liggen op de individuele organen en de systemen die zich hierin bevinden, waardoor ze veel beter kunnen presteren.

Anita verzorgt de hotstone massage en de welness/ ontspanningsmassage.
Tarieven hiervoor zijn 1 uur voor 50 euro en 1,5 uur voor 75 euro  


Bel gerust voor een intake bij Anita Spit, vaak is een darmspoeling gelijk na de intake al mogelijk!

Voor een massage mag u ons bellen om een afspraak te maken!
 

Stress vermindering met hartcoherentie.

Vanaf nu is het mogelijk om bij ons een afspraak te maken voor een hartcoherentie behandeling.
Waar bestaat deze behandeling uit?

De behandeling bestaat uit een aantal stappen:

  • je bewust worden van stressverschijnselen
  • het leren richten van de aandacht op je hartstreek
  • het aanleren van een regelmatige ademhaling
  • het oproepen van positieve emoties

Tijdens de behandeling wordt feedback gegeven over de ‘hartcoherentie’ via een computerprogramma (biofeedback). Ook leer je de techniek toe te passen in stressvolle omstandigheden. Hartcoherentie is effectief gebleken bij stress, angst en matige depressieve klachten.

Omdat wij sinds kort met dit mooie systeem werken hebben wij op dit moment een actie lopen. De eerst 10 klanten die zich aanmelden voor deze behandeling krijgen 50% korting. 50 euro i.p.v. 100 euro.

Bent u nieuwsgierig geworden en heeft u interesse hierin! Bel ons en maak een afspraak!

 

Een nieuwe ingang en extra ruimte erbij.

Wij zijn enthousiast en blij u te mogen vertellen dat wij vanaf nu extra ruimte erbij hebben gekregen. Dit houd in dat u vanaf nu aan de voorkant van Centrum Vitaal naar binnen mag. Wij hebben een kleine verbouwing gehad. De wachtruimte en de receptie zijn verhuisd. Ook heeft Wim een andere kamer voor de Oberon Diagnose en voor de acupunctuur behandelingen. Ook heeft Nathalie een andere kamer waar zij haar behandelingen uitvoert.

Omdat wij nu over meer ruimte beschikken hebben wij de mogelijkheid om u, als vaste klant van Centrum Vitaal de mogelijkheid te geven om gratis bij Centrum Vitaal te sporten. Heeft u interesse hierin stuur dan een email naar voeding@centrumvitaal.nl. Wij horen graag van u!

Week van de Acupunctuur bij Centrum Vitaal.

Van 15 juni 2015 t/m 19 juni 2015 is het de week van acupunctuur. Ook wij van Centrum Vitaal willen hier aandacht aan schenken. Welke aandoeningen zijn er met acupunctuur te behandelen:
- Luchtwegen
- Maag en darm
- Urinewegen en geslachtsorganen
- Zwangerschap en geslachtsorganen
- Hart en vaten
- Spieren en gewrichten
- Neurologie (hersenen, zenuwen)
- Huid
- Kinderen

Waarom acupunctuur
Acupunctuur helpt bij veel klachten. Het grote voordeel van acupunctuur is dat het bijna geen bijwerkingen heeft. En omdat bij een acupunctuur- behandeling uw gehele energiehuishouding verbetert, zult u zich snel fitter en gezonder voelen.

Acupunctuur heeft ook een preventieve werking. Het heeft een positieve invloed op het welbevinden van de mens. Het vergroot de natuurlijke weerstand, het verhoogt de pijngrens en het stimuleert de levenslust.

In de week van acupunctuur hebben wij een actie lopen. 4 wekelijkse behandelingen voor 50 euro!

Heeft u hier interesse in! Bel ons en maak een afspraak!

 

Copyright © 2015 Centrum vitaal, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp