Copy
Maak kans op jouw persoonlijke Ghariaev t.w.v € 50,- !
View this email in your browser
Hallo!
Het is alweer december....We komen langzaam aan het einde van dit jaar. Centrum Vitaal is alweer volop bezig om het komende jaar weer allemaal mooie activiteiten te kunnen aanbieden We blijven natuurlijk doorgaan met de natuurgeneeskunde, de Oberon diagnose, en de  acupunctuur van Wim;  mindfulness en psychosociale consulten van Nathalie, maar ook Anita die zich gaat richten op  bewegen voor ouderen, dansen en mindfulness voor jeugd én dan natuurlijk Ben van het Laar die de familieopstellingen naar Hengelo brengt.
Kortom veel goede en fijne zaken waar we mee bezig zijn!

We wensen jou fijne feestdagen toe met veel humor, liefde en goede gezondheid.
Wim & Nathalie
Mindfulness start nieuwe training

In het nieuwe jaar starten we op maandag 12 januari weer met een nieuwe groep mindfulness.
de volgende onderdelen aan bod; * de automatische piloot,* omgaan met obstakels, * aandacht voor de ademhaling, * omgaan met stress, en nog veel meer.                                                                  
Mindfulness leidt tot verbetering van de gezondheid, van de kwaliteit van het leven, meer ontspanning en het verkrijgen van een positiever zelfbeeld.
                                                                 
Mindfulness kun je het beste vertalen als: bewustzijn, alertheid, opmerkzaamheid, oplettendheid.  je leert doelbewust aandacht te schenken aan die dingen waaraan we gewoonlijk voorbijgaan. Op deze wijze leer je jouw eigen krachten te ontwikkelen, anders om te gaan met jezelf en met klachten als stress en pijn.


Wanneer; 12, 19, 26 januari, 2,9,16  februari, 2 en 9 maart van 19:30 tot 21:30
Voor meer informatie of aanmelden; laat het ons weten en wij nemen contact met u op!
Geluidsfrequenties genezen met Ghariaev

De wetenschap is al vanaf de jaren 1920/30 bezig met genetica. Prof Gariaev en zijn collega’s zijn steeds verder gegaan in het bestuderen van onze genen. Onze genen zijn een soort ‘bibliotheek’ om ziekte aan de hand van DNA structuur te verklaren. Zoals bekend heeft Einstein al ontdekt dat alles uit frequenties, energie en trillingen bestaat.

De DNA informatiesignalen kunnen worden opgeslagen als een geluidsfragment en het luisteren hiernaar zorgt voor herstel van het ‘DNA-programmering’. De Oberon ‘leest’ deze frequenties uit jouw Oberon-uitslag. Vervolgens kunnen we dat voor jou op een mp3 zetten of telefoon zetten, zodat je deze elke dag kunt afluisteren en dus behandelt wordt.


MELD NU EEN VRIEND OF VRIENDIN AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF ;  EN MAAK KANS OP ALLEBEI EEN PERSOONLIJKE GHARIAEV           t.w.v € 50,- !!

Familie opstellingen

Problemen die telkens terugkeren en als een rode draad door jouw leven lopen, je voelt je ongelukkig, je hebt relatieproblemen of je hebt telkens dezelfde uitdagingen in je carrière. Dit kunnen allemaal onderwerpen zijn die je kan inbrengen tijdens een familie opstelling. Het denken en voelen van een individu staat niet op zich maar is onlosmakelijk verbonden met het gezin en eerdere generaties.

Ben van het Laar werkt al sinds 2000 met deze systemische vorm van therapie. Deze zeer succesvolle therapie geeft duidelijk weer de gedragspatronen en laat nieuwe inzichten zien die kunnen helpen bij het oplossen van zeer uiteenlopende kwesties.

Woensdagavond 14 januari van 19:30 tot 21:30 geeft Ben een inspirerende lezing over deze therapievorm.  Wil je hier graag bij zijn, geef je dan op bij ons. 
Zondag 8 februari 2015 is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de opstellingen. Dit kan als deelnemer met inbreng van een eigen vraagstuk maar ook als representant.

 

Bewegen voor ouderen door Anita Kienhuis

Bewegen is goed voor lichaam en geest. Vaak neemt de beweging af naarmate we ouder worden. Speciaal voor de ouderen onder ons hebben we nu bewegen voor ouderen op het programma gezet. Vanaf 8 januari 2015 hebben we iedere donderdag van 10:00  tot 11:00 en van 11:00 tot 12:00 uur bewegen voor ouderen. In dit uur komen allerlei dans/beweegvormen aan bod zoals klassieke lessen, jazzdance elementen, volksdansen en nog veel meer.Soms wordt er volgens een thema gewerkt.  Uiteraard wordt de les afgestemd op de deelnemers. Plezier in het dansen staat voorop!!  Anita is gediplomeerd danstherapeut en yogadocente. Wil je zelf meedoen, of denk je dat dit wel wat kan zijn voor jouw vader/moeder of oma/opa die het fijn vinden om meer te bewegen of graag willen dansen? Op donderdag 18 december kun je gratis meedoen! Daarna betaal je per keer € 7,50 en dat is inclusief thee en koffie. Kom gezellig langs!!
Creatieve therapie en Mindfulness voor jongeren
Voor zowel basisschoolkinderen als pubers die niet lekker in hun vel zitten, last hebben van stress, tegen allerlei problemen aanlopen of maar moeilijk hun plekje kunnen vinden 

Door persoonlijke aandacht, coaching, het variëren met creatieve therapie en dans zorg Anita ervoor dat jouw kind weer lekker in zijn of haar vel komt.


Iedere woensdag en donderdag is Anita beschikbaar voor consulten. Wil je graag wat meer informatie, neem gerust contact met ons op!
Wist je dat

... wij in het For You Magazine staan?
... bij stress je lichaam veel magnesium verbruikt. Gedroogd fruit maar ook paranoten, zonnebloempitten, maanzaad en sesamzaad bevatten magnesium.
... het niet verstandig is om je mobiele telefoon op je lichaam te dragen door de WIFI- straling? Veel dames "verstoppen" hun mobiel in de bh wanneer ze geen tas bij zich hebben, dit kan echter risico's met zich mee brengen voor de gezondheid.
  •  Binnenkort ontvang je de nieuwsbrief over de zorgverzekering 2015
  •  Dinsdag 16 december thermo grafisch borstonderzoek bij Centrum Vitaal; Er zijn nog afspraken mogelijk
  • Donderdag 18 december GRATIS les Bewegen voor Ouderen
Copyright © 2014 Centrum vitaal, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp