Copy

we hebben nog 5 vrijkaarten voor de Gezondheidsbeurs !! neem snel contact met ons op en haal jouw vrijkaart  op

View this email in your browser
Januari is alweer voorbijgevlogen en het is alweer tijd voor een nieuwe maand.
De maand februari staat bij Centrum Vitaal in het teken van de Guasha massage en acupunctuur. En natuurlijk de Nationale Gezondheidsbeurs die van 5 tot en met 8 februari in de Jaarbeurshallen in Utrecht plaatsvindt. Alvast een voorproefje voor de "detox-maand  Maart" en de winnaar van de Gariaevsound is bekend.
Veel leesplezier!
Wim & Nathalie
 
Guasha Massage is een oude medische behandeling die nog steeds beoefend wordt in de Traditionele Chinese geneeskunde.
Het bestaat uit het schrapen van de geoliede huid met een gepolijste Jadesteen.
De gladde kant wordt stevig op de huid geplaatst en in een richting langs de spieren of langs de acupunctuur meridianen bewogen.
Dit stevig schrapen kan onderhuidse bloeduitstortingen veroorzaken.
Deze verdwijnen meestal na 2-4 dagen.
Hoewel het er pijnlijk uitziet,zijn deze plekken dat niet.
Guasha stimuleert het immuunsysteem, ontgift en ontzuurt, bevordert de bloedsomloop, reguleert functies en organen, neemt blokkades en pijn weg, revitaliseert en regenereert, vermindert stress, moeheid en burn-out, verbetert indirect talloze (chronische) stoornissen en klachten, brengt emoties in balans, ontspant en bevordert helderheid van geest.

Probeer nu een Guasha massage van 30 minuten voor € 50,00 en ervaar zelf wat Guasha voor jou kan betekenen!


 
Acupunctuur effectief? jazeker!
Ken je de reclame nog van een verzekeringsmaatschappij  van jaren geleden waarbij een man met duizenden naaldjes plots uit een raam moest springen? Zoveel naalden zijn er niet eens nodig om resultaat te bereiken..
De acupunctuur heeft haar oorsprong vanuit de klassieke Chinese geneeswijze en werkt met zeer dunne naalden op de energiebanen (meridianen).

Acupunctuur helpt bij veel klachten. Het grote voordeel van acupunctuur is dat het bijna geen bijwerkingen heeft. En omdat bij een acupunctuur- behandeling de gehele energiehuishouding verbetert, voel je je al snel fitter en gezonder.

Acupunctuur heeft ook een preventieve werking. Het heeft een positieve invloed op het welbevinden van de mens. Het vergroot de natuurlijke weerstand, het verhoogt de pijngrens en het stimuleert de levenslust.
Stoppen met roken, afvallen, migraine, rugklachten of depressie? een kleine greep uit de klachten waarbij acupunctuur effectief is! 
€ 60,- voor een acupunctuurbehandeling en voor 6 behandelingen € 300,-
 

Doe ook met ons mee en ga een maand ontgiften!
Donderdag 5 maart houden we een lezing bij Centrum Vitaal. Het doel is om met z'n allen een maand lang te ontgiften. In deze 4 weken hebben we iedere week een bijeenkomst om alle ervaringen te delen en krijg je ook meer informatie over de stadia van hoe je lichaam reageert. Deze ontgiftingsperiode is vaak ook een hele mooie start voorafgaand aan een periode waarin je gewicht wilt verliezen.
Meld je aan voor de lezing en laat je inspireren en wellicht ga je samen met ons detoxen!

De Nationale GezondheidsBeurs van 5 t/m 8 februari 2015 in de Jaarbeurs Utrecht is met 35.000 bezoekers en 250 exposanten de grootste consumentenbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl. 

Ook Centrum Vitaal is aanwezig op deze beurs,met een prachtige beursaanbieding. We staan er met onze Oberon en bieden een scan aan van een specifiek orgaan (bijvoorbeeld het hart, longen of de spijsvertering) voor slechts € 25,-
Wij zijn te vinden in Hal 1, Stand 01m20.
Kom gezellig langs en laat je inspireren deze dag!

Gefeliciteerd!
De winnaar van de Gariaev Sound van de nieuwsbrief in november is geworden: Fam Bezembinder. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Agenda
 

5 maart lezing; Ontgiften door Wim Haafkes 19:30 tot 21:00 gratis toegang
19 maart lezing Darmspoeling door Wim Haafkes 19:30 tot 21:00 gratis toegang
29 maart workshop opstellingen met Ben van het Laar

 

Copyright © 2015 Centrum vitaal, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp