Copy

Veel aandacht voor trainingen én ons Oberon systeem

View this email in your browser

Hallo!

April doet wat 'ie wil ... en daar is helemaal niks mis mee.Sterker nog; het zou best goed zijn als mensen eens wat vaker doen wat ze zelf willen zonder daar egoïstisch bij te zijn. Goed voor jezelf zorgen is datgene waar wij hier dagelijks mee bezig zijn en we proberen dat steeds meer uit te breiden bij een grotere groep mensen. Naar aanleiding van de lezing over ontgiften is er een groep gestart die de afgelopen weken fanatiek aan de slag is gegaan met detoxen en zij zitten stuk voor stuk allemaal goed in hun vel én met minder kilo's als bijkomend voordeel. Daarnaast zijn er bij de workshop Opstellingen ook de nodige energieën vrij gekomen en inzichten verkregen die bevrijdend werken waardoor mensen weer hun eigen pad volgen. Zorg ook goed voor jezelf en kijk eens wat jíj daarvoor nodig hebt; kom gerust eens langs bij ons Centrum aan de Bornsestraat voor een kennismakingsgesprek en we laten je zien wat we allemaal in huis hebben om ervoor te zorgen dat jij goed in je vel zit!

Groeten Wim & Nathalie

Mindfulness wordt steeds meer geaccepteerd in onze huidige drukke maatschappij. Er zijn ook wetenschappelijke studies die het succes bewijzen van dit stress reductie programma. Wij zijn al een aantal jaren gespecialiseerd in het geven van deze training en we breiden dit nu uit!

Compassietraining
De compassietraining is het vervolg op de mindfulness; een verdiepingscursus waarbij je bereid bent om met (zelf)compassie naar jezelf en de omgeving te kijken. Je bent gemotiveerd om met zelfonderzoek te gaan ervaren wat heilzaam is voor je en wat niet, je hebt de basiscursus Mindfulness gevolgd en je wilt behalve theorie nóg meer op het ervaringsniveau zijn (d.w.z voelen). Na de zomervakantie starten we met deze training.

Mindfulness voor HSP
Hooggevoeligheid kan sterk van invloed zijn op werk, relaties en in je dagelijkse leven. Het is een eigenschap die in onze huidige hectische maatschappij (waarbij de nadruk ligt op ratio) niet zeer gewaardeerd wordt. Veel hooggevoelige mensen ervaren dan ook vaak een last van hun eigenschap en vragen zich af wat er mis is met hen. Ze hebben de neiging om zelf te veranderen, hun eigenschap te onderdrukken of te negeren. Bij de training Mindfulness voor HSP leren we je bewust te zijn en te accepteren dat deze eigenschap bij jou hoort en dat je deze "last" kan omdraaien naar kwaliteiten en talenten. Deze training wordt gegeven in kleine groepjes op een doordeweekse dag; interesse? neem contact met ons op

Mindfulness voor kinderen
Kinderen leren om bewust met hun aandacht om te gaan, hoe ze om kunnen gaan met stressvolle gebeurtenissen en ook leren wat ze kunnen doen met prikkels en impulsen. Zo maar wat doelen uit ons programma speciaal voor kinderen. Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat mindfulness bij kinderen werkt! We starten met een nieuwe groep vanaf 20 mei op de woensdagmiddag van 13:45 tot 15:15. Kijk hier voor meer informatie of neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Wist je dat...
* hooikoorts een reactie van het afweersysteem. vaak manifesteert deze allergie zich tussen het 8e en 25e levensjaar en keert ieder jaar weer terug. Acupunctuur en bio-resonantie kunnen goed helpen hierbij.
* ziekte van Lyme is een infectieziekte die wordt overgebracht door een tekenbeet. Je kunt al heel lang besmet zijn met ziekte van Lyme zonder dat je hier écht last van hebt. Hoe langer je besmet bent hoe lastiger het wordt om te behandelen. Mensen met ziekte van Lyme worden ook geregeld gediagnosticeerd met chronische vermoeidheid of MS. Met de Oberonscan kunnen we dit zeer nauwkeurig diagnosticeren.
* Psoriasis is een chronische huidziekte waarbij de opperhuid  in versneld tempo nieuwe cellen aanmaakt. Vitamine D3, vitamine E en Omega kunnen hierbij ondersteunend zijn.

Diagnosticeren op revolutionaire wijze
Wellicht ken je onze manier van diagnosticeren al of ben je er nieuwsgierig naar? Het kan zo maar zijn dat je de naam Oberon steeds vaker gaat tegen gekomen. Met kleine stapjes komen de acute zorg (reguliere geneeskunde) en de chronische zorg (niet reguliere geneeskunde) iets dichter bij elkaar. Omdat Oberon een wetenschappelijk systeem is met een nauwkeurigheid van 98% is het goed in te zetten in beide vormen van geneeskunde. Neem eens een kijkje op onze Oberonsite of kom langs om zelf te ervaren.  
Wil jij zelf een preventieve check hebben, wil je weten hoe het met jouw gezondheid er voor staat of heb je al een tijdje last van vage klachten? Neem contact op met ons en wij vertellen je meer over ons systeem en de consulten.

Stiefmoeders gezocht!
Nathalie is momenteel druk bezig met het schrijven van een boek over samengestelde gezinnen en dit boek krijgt al goed vorm. Wil jij ook onderdeel zijn van haar boek en wil jij jouw ervaringen tips & trucs delen? Een interview of een opstelling kunnen hierbij de mogelijkheden zijn; laat het ons weten en Nathalie neemt contact met je op! 

 

Training Gezonde Leefstijl
Wellicht zijn we er wat vroeg bij; we zijn bezig met het ontwikkelen van een training gezonde leefstijl die we na de zomervakantie aanbieden. In 8 weken tijd leer je op een hele praktische wijze wat het betekend om een gezonde leefstijl te hebben. Op gebied van voeding, beweging, stress en intuïtieve ontwikkeling leren we jou hoe je dit op een simpele manier kan integreren in het dagelijkse leven. Binnenkort meer informatie hierover. Wil je dat we jou op de hoogte houden? laat even een berichtje achter en dan nemen we contact met je op.
 

Agenda April / Mei

* Iedere woensdagavond van 19:30 tot 20:45 en donderdagochtend van 10:00 tot 11:15 Dru Yoga met Anita Kienhuis.
 * 19 mei vanaf 10:00 uur Thermografisch Borstonderzoek met de Groene Zuster Francine van Broekhoven.
* 19 mei van 19:00 tot 22:00 workshop Opstellingen met Ben van het Laar.
* Start nieuwe training Mindfulness voor kinderen vanaf 20 mei op woensdagmiddag 13:45 - 15:15.
* Start nieuwe training Mindfulness vanaf 21 mei op donderdagavond van 19:30 tot 21:30.

Copyright © 2015 Centrum vitaal, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp