Copy
View this email in your browser

Hallo!

Hier is weer onze maandelijkse nieuwsbrief. Hierin aandacht voor een nieuwe technologie op het gebied van het borstonderzoek, het nieuwe boek van Nathalie Brinkman, Schüssler celzouten en nog enkele nieuwtjes op het gebied van gezondheid. Veel plezier!

Groet Wim en Nathalie
 
 
Infrarood Screening
Medische thermografie is een non-invasieve methodes om afwijkingen vast te stellen, ver voordat deze zichtbaar worden bij mammografie. Uit ervaring blijkt soms wel tot vijf jaar eerder. Daarnaast is een screening met infrarood niet pijnlijk en geeft geen schadelijke straling.

Niet alleen afwijkingen in de borsten, maar ook afwijkingen in het lymfesysteem, bloedvaten en/of borstweefsel zijn met deze methode vroegtijdig vast te stellen. Zelfs is te zien of eventuele klachten worden veroorzaakt door bijvoorbeeld een storende wortelkanaalbehandeling, waarvan de toxines, veroorzaakt door de bacteriën, rechtstreeks via de lymfe de borst instromen.

Wil je graag wat meer weten, bekijk deze informatiefilm.
Op dinsdag 16 december is Francine op Centrum Vitaal. Wil je graag een infrarood screening maken? Neem dan contact met ons op voor een afspraak via ons contactformulier of via 074-2914143.

Wist je dat;
.. er bijna 1 miljoen werknemers zijn met burn-out klachten? Wij komende maand extra aandacht besteden aan Mindfulness bij bedrijven?

.. slechts 2 dagen vasten het immuunsysteem al een enorme boost kan geven? Oude en beschadigde immuuncellen sterven af en nieuwe cellen worden weer aangemaakt.

..het conserveermiddel natriumnitraat erg slecht is voor je hersenen? Witte suiker, witte rijst, wit brood kunnen ook het beste tot een minimum gebruikt worden. Bosbessen en het drinken van koffie (niet teveel ;-) werkt juist wél goed voor je brein.

 
 
Nathalie is momenteel bezig met het schrijven van een boek over samengestelde gezinnen. Hiervoor is zij op zoek naar stiefmoeders en hun ervaringen. Nathalie komt zelf uit een samengesteld gezin, en heeft nu zelf ook een samengesteld gezin. Daarnaast werkt zij in haar praktijk veel met (stief)moeders. Wil jij graag meewerken aan haar boek? Dat kan via een uitgebreide vragenlijst en/of een persoonlijk interview, laat het ons weten dan nemen we contact met je op! Geef ook aan of je voorkeur hebt voor de vragenlijst of het persoonlijke interview.
Schüssler Celzouten.
De Duitse homeopaat Schüssler ontdekte al in de 19e eeuw dat veel klachten en ziektes ontstaan door een tekort aan mineraalzouten in de lichaamscellen. Extra mineralen toedienen was geen oplossing, zo constateerde hij. De cellen zijn dan namelijk niet meer in staat om de benodigde mineraalzouten op te nemen. Schüssler kwam toen op het idee de mineraalzouten te verdunnen en te potentiëren. Door die speciale bereiding worden de cellen geprikkeld om weer voldoende voedingsstoffen op te nemen. Zo wordt de mineralenstofwisseling hersteld en komt het lichaam weer in balans.
Er zijn 12 verschillende celzouten ieder met hun eigen toepassingen. Nieuwsgierig waarvoor de Schüssler celzouten allemaal gebruikt kunnen worden?

 
In de volgende nieuwsbrief
* Mindfulness voor jongeren
* Familie opstellingen met Ben van het Laar
* Bewegen voor ouderen
* Start nieuwe mindfulness training op 12 januari 2015
Copyright © 2014 Centrum vitaal, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp