Copy
Nieuwsbrief Centrum Vitaal
 November 2015
Problemen met de weergave?
Bekijk de nieuwsbrief in uw browser

 

Voel je dat je uit balans bent? Wil je wel eens weten hoe het met jouw gezondheid staat? Neem dan contact op voor een consult, training of andere activiteit die we aanbieden. Graag willen we de volgende activiteiten voor het najaar onder de aandacht brengen.

Namens het team Centrum Vitaal.
 Week van de Werkstress
Heb jij last van stress op het werk en wil je daar graag wat aan doen…16 t/m 19 november staat in het teken van het aanpakken van werkstress. Stress op de werkvloer is beroepsziekte nummer 1. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out en andere werkgerelateerde psychische ziektes. In heel veel organisaties zijn er collega's die vanwege werkstress thuis zitten of hun werkdruk niet of nauwelijks aankunnen. Dat is alarmerend!
Volg een Mindfulnesstraining om anders met stress te leren omgaan.

 

Internationale Therapeutenbeurs
Op zaterdag 14 en zondag 15 november staan wij op de Internationale Therapeutenbeurs 2015 in Apeldoorn. Op deze beurs kun je van alles vinden op het gebied van natuurlijke gezondheid (voeding, opleidingen, producten etc.). Mocht je de beurs willen bezoeken, hebben wij een aantal kortingskaarten te vergeven. Je betaalt dan geen € 12,00 maar € 5,00 entree. Stuur even een mailtje als je daar gebruik van wilt maken.
 

Maak kennis met mindfulness!
Herken je jezelf in het vorige stuk, heb je last van stress of wil je stress voorkomen. Maandag 23 november van 20.00-21.00 kun je kennis maken met mindfulness. Nathalie zal uitleg geven over de training en een aantal oefeningen doen. Geef even door als je komt, de kennismaking is gratis.

Start nieuwe Mindfulnesstraining
op maandag 4 januari 2016.   Lees meer
Start Compassietraining
op dinsdag 12 januari 2016.    Lees meer
Heb je interesse; stuur ons een mail

 


Medium Isabelle Duchene
Isabelle Duchene uit Belgie zal op maandag 9 en dinsdag 10 november privé consulten geven bij Centrum Vitaal.
Prijs van het consult is 50 euro voor een half uur en 100 euro voor een uur.
 
Isabelle is lifecoach en medium. Zij geeft informatie en advies over jouw energieveld, werk, relaties, familie, gezondheid etc. Voor het maken van een afspraak voor 9 en 10 november bel ons 074-2914143.
Er zijn nog een paar plekken vrij!
 


 
 

 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld of klant bent bij Centrum Vitaal.

Copyright © 2015, Centrum Vitaal,
Alle rechten voorbehouden


afmelden   |    pas je gegevens aan


Bornsestraat 24, 7556 BG Hengelo
Tel (074) 29 14 143  | info@centrumvitaal.nl