Copy
It’s Not Whether You Get Knocked Down, It’s Whether You Get Up  - Vince Lombardi
Lees deze e-mail in je browser

RUNNER'S HIGH WEEKLY

Nieuws, looptips, video's & motivatie.

Hi Runner's High Weekly-lezer,

Ik hoop dat je geweldige week achter de rug hebt met heerlijke hardloopkilometers.

Je leest nu editie #33 (van 2016) van Runner's High Weekly, de wekelijkse nieuwsbrief voor de Nederlandse hardloper van elk niveau. Met veel looptips, maar ook prachtige video's, fijnste inspiratie en laatste nieuws.

In deze editie onder meer: Wat waren de Olympische Spelen gaaf! 

In het atletiektoernooi was er natuurlijk slechts een naam die er echt toe deed: Usain Bolt. Wat een geweldenaar!  
Na Beijing en London wist de Jamaicaan ook in Rio de 100 m, 200 m en 4 x 100 m te winnen, een unieke prestatie. Dit maakt hem echt de allergrootste sprinter uit de atletiekgeschiedenis.

Natuurlijk was er voor 'ons' eindelijk weer eens eremetaal. Zilver voor Dafne Schippers op de 200 meter. De Utrechtse ging voor goud maar kwam net te kort in de finale. Na een eerste terleurstelling, is ze nu erg blij met haar prestatie.
En dan waren er in de laatste dagen van het atletiektoernooi nog de topprestaties van Susan Kuijken en Abdi Nageeye. Susan liep naar een 8e plek op de 5.000 meter en Abdi finishte als 11e op de marathon.

Natuurlijk delen we ook in deze nieuwsbrief een reeks interessante, opmerkelijke en inspirerende artikelen over hardlopen.

Veel leesplezier,
Tim Baks
Founder Runner’s High
Video: Usain Bolt verliest van Rubik’s Cube

Video: Usain Bolt verliest van Rubik’s Cube

Tijdschema atletiek tijdens Olympische Spelen in Rio de Janeiro

Kijk naar de Canadees die al jonglerend de beermile liep

Usain Bolt voltooid unieke drievoudige olympische trilogie

Usain Bolt voltooid unieke drievoudige olympische trilogie

Afsluitdijk Open: tips van een ervaringsdeskundige

Hardlopen over de Afsluitdijk: tips van een ervaringsdeskundige

OOK INTERESSANT...

How long should you warm up for before a tough workout? - Er staat een intensieve training op het programma. Hoe lang moet je warming-up eigenlijk zijn? Runner's World dook in de materie.
How to run slow - Het klinkt tegenstrijdig, maar leren om langzaam te lopen is essentieel om sneller te worden.
6 maximum heart rate training myths get busted - Denk je alles te weten over maximale hartslag en waarom het belangrijk is? Think again. 6 mythes over maximale hartslag ontkracht.
Optimal performance: 9 essential foods for runners - Een goede prestatie gaat verder dan alleen verstandig trainen. Wat je eet voor, tijdens en na je training is ook van essentieel belang. Doe daarom je voordeel met deze negen essentiële voedingsmiddelen
4 nutrition tips to help you race at your best - Dat PR behaal je niet alleen door goed te trainen, maar ook door verstandig te eten. Vier voedingstips van Runner's World.
Exercises for Medial Tibial Stress Syndrome (AKA ‘Shin Splints’) - Shin splints is een zeer vervelende blessure die veel voorkomt onder hardlopers. Behandel de symptomen met deze zeven oefeningen.
Bahrain’s gold-medal Olympic track team is almost entirely made up of Africans - Het hele atletiekteam van Bahrein bestaat uit import-atleten uit voornamelijk Nigeria, Kenia en Ethiopië.
The Most Famous (Possibly) Tainted Records in Olympic History - Er zijn in de afgelopen decennia nogal wat dubieuze records gevestigd in de atletiekwereld. Superprestaties of te mooi om waar te zijn?
The Six Best Trail Runners of 2016 - Wat zijn de beste trailrunschoenen van 2016? Outside Magazine ging op onderzoek uit en kwam tot deze zes schoenen.

RUNNER'S HIGH OP INSTAGRAM

Usain Bolt, de grootste sprinter allertijden
Maandagmorgen inspiratie
Wat is de 10% regel?
Hoi, dominantie!

WEERSVERWACHTING VOOR AANKOMENDE WEEK

Weersverwachting week 34

DEEL DE RUNNER'S HIGH WEEKLY MET JE LOOPVRIENDEN

Share
Tweet
Forward
Copyright © 2016 Runner's High, All rights reserved.