Copy
Don’t Let Yesterday Take Up Too Much Of Today - Will Rogers
Lees deze e-mail in je browser
Runner's High Weekly #37

Hi Runner's High Weekly-lezer,

Hoe is het? Ik hoop dat je een mooie week achter de rug hebt met veel fijne en blessurevrije hardloopkilometers. 

Quote van de week komt van acteur, columnist én cowboy Will Rogers: Don’t Let Yesterday Take Up Too Much Of Today. En in de hardloopwereld is dit maar al te waar. Heb je een wedstrijd gelopen met een teleurstellend resultaat? Blijf er niet te lang over piekeren. Analyseer waarom en neem de conclusies mee in de voorbereiding op je volgende wedstrijd. 

Marlou van Rhijn, sprintkoningin

Marlou van Rhijn is aan het vlammen tijdens de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro . Nadat ze afgelopen donderdag al goud op de 200 meter won, wist ze vannacht ook de 100 meter te winnen. Wat een geweldige prestatie! Hulde aan de sprintkoningin.

Dit gebeurden er allemaal op Runner’s High in de afgelopen week.

  • Het zou je maar gebeuren. Op weg naar een toptijd tijdens de marathon, word je opgehouden door een langzaam rijdende goederentrein. Deze horrorsituatie overkwam honderden lopers vorig weekend in Allentown, Pennsylvania.
     
  • We hebben weer een nieuwe bestemming toegevoegd aan onze bucketlist: Lago Maggiore in Italië. De trails rondom dit meer zijn fantastisch en wij kunnen niet wachten om ze te ontdekken.
  • Hardlopende ouders (en toekomstige) opgelet! De oplossing voor hardlopen met een kinderwagen komt volgend jaar april (automatisch) naar je toe: de zelfrijdende kinderwagen.

De allerbeste wensen voor de aankomende week met vele mooie hardloopkilometers.

Veel leesplezier,
Tim Baks
Founder Runner’s High

Goederentrein weerhoudt lopers van Boston Marathon-kwalificatie

Goederentrein weerhoudt lopers van Boston Marathon-kwalificatie

Bucketlist: trailrunning rond Lago Maggiore, ItaliëHet

Bucketlist: trailrunning rond Lago Maggiore, Italië

Voor hardlopende papa’s en mama’s: de zelfrijdende kinderwagen

Voor hardlopende papa’s en mama’s: de zelfrijdende kinderwagen

ADVERTENTIE
Sporthorlogecenter.nl
VAN DEZE ARTIKELEN WERDEN WE ENTHOUSIAST
Waarom bosbessen gezond zijn - Dit komt onder meer doordat de bosbes een goede bron van antioxidanten is. Meer weten over de voordelen van bosbessen? Lees dan hier verder.
6 beproefde looptips voor een leven lang hardlopen - Wat moet je doen om tot ver na je pensioen lekker te blijven lopen? Je kan er vast een heel ingewikkelde theoretisch verhaal van maken, maar in dit artikel zes tips die jij zo kan toepassen.
How the Menstrual Cycle Impacts Running Performance—and What You Can Do About It - Hardlopen en ongesteldheid is voor veel vrouwen een niet al te fijne combinatie, andere dames daarentegen hebben er helemaal geen last van. Behoor jij tot de eerste categorie? Lees dan vooral dit artikel van Trail Runner Magazine.
How do you get over the disappointment of a bad run? - Iedereen heeft weleens een een slechte training of wedstrijd. Britse 10.000 meter atleet Jo Pavey deelt haar strategie hoe je het beste met dit soort situaties om kan gaan.
9 strength training exercises that are a waste of time - Krachttraining maakt je niet alleen sterker, maar is ook belangrijk wat betreft blessurepreventie. Echter deze 9 oefeningen kan je beter niet meer doen.
Do You Feel Dumber When You Stop Running? - Start met (regelmatig) hardlopen en je leven zal veranderen. Echt. De voordelen zijn legio. Maar wat gebeurt er als je stopt met hardlopen? Runner's World dook in de materie.
Strides Make You Faster. Here’s How - Sneller worden is voor veel hardlopers een belangrijk doel. Trainer en coach David Roche legt uit hoe je dit kan bereiken met korte versnellingen van 15 - 30 seconden.
When we lace up together, success follows -  Het sociale aspect van regelmatig trainen in een loopgroep is leuk, maar er zijn meer (belangrijkere) voordelen.
How Running Changed These Four People’s Lives -  Elke loper heeft zo z'n eigen redenen om hard te lopen. In dit artikel van Competitor Magazine komen vier personen aan het woord waarvan hun leven totaal is veranderd door dat ze zijn gaan hardlopen.
6 drankjes die je beter niet kunt kopen - Denk twee keer na wanneer je een van die lekkere 'hersteldrankjes' in de supermarkt wilt kopen. Zoals dit artikel uitlegt zijn vele voor jou en je leefomgeving niet bijster goed.

RUNNER'S HIGH OP INSTAGRAM

Wanneer je run in een obstaclerun verandert
Maandagmorgen Motivatie
Waar is dat extra vetergaatje eigenlijk voor?
Hardloopregel: train specifiek

WEERSVERWACHTING VOOR AANKOMENDE WEEK

Weersverwachting week 38

DEEL DE RUNNER'S HIGH WEEKLY MET JE LOOPVRIENDEN

Share
Tweet
Forward
Samenwerken met Runner's High? Stuur een mail naar tim@runners-high.nl.

Copyright © 2016 Runner's High, Alle rechten voorbehouden.