Copy
"Begin to be now what you will be hereafter." - William James
Lees deze e-mail in je browser
Runner's High Weekly #44

Hi Runner's High Weekly-lezer,

Deze week stond voor mij in het teken van herstel.

Na de Marathon van Frankfurt vorige week zondag deed ik deze week helemaal niks. Even niet hardlopen of een workout bij Crossfit Amsterdam. En dat is best fijn, maar nu 7 dagen later ben ik er wel klaar mee. Tijd om weer wat te gaan bewegen. Niet al te intensief. Want ook al is de spierpijn weg, ze hebben nog wel even nodig om volledig te herstellen.

In de nieuwsbrief van afgelopen maandag gaf ik al een korte update over mijn Frankfurt Marathon. Op runners-high.nl lees je nu mij hele verslag.    

Dit gebeurden er allemaal op Runner’s High in de afgelopen week:

De allerbeste wensen voor de aankomende week met vele mooie hardloopkilometers.

Veel leesplezier,
Tim Baks
Founder Runner’s High
Race Report: Frankfurt Marathon 2016

Race Report: Frankfurt Marathon 2016

Puma maakt zelfstrikkende hardloopschoen

Puma maakt zelfstrikkende hardloopschoen

Van de traploopmachine in de sportschool naar de Chinese Muur

Van de traploopmachine in de sportschool naar de Chinese Muur

Documentaire over Boston Marathon-bomaanslagen op HBO

Documentaire over Boston Marathon-bomaanslagen op HBO

VAN DEZE ARTIKELEN WERDEN WE ENTHOUSIAST
Omarm intervallen op de atletiekbaan - Intervaltrainingen zijn een geweldige manier om jezelf fysiek en mentaal sterker te maken. Deze herhalingslopen over de mijl zijn bovendien bijzonder geschikt om je wedstrijdmentaliteit te verbeteren. Kies voor de lengte van exact vier rondjes op een atletiekbaan, dus geen 1609, maar 1600 meter.
8 Tough Workouts for Tough Runners - Een intensieve workout kan je zowel mentaal als fysiek een boost geven. In dit artikel 8 pittige trainingen die je klaar stomen voor een topprestatie.
Correcte cooling-down - Piepende longen, brandende benen, je handen op je knieën, je hoofd vol mist. Even stilstaan of zitten na zo’n training heb je wel verdiend. Sta jezelf dit uithijgen ook toe; het is de beloning voor hard werken, maar onthoud dat je training nog niet voorbij is.
Fish Tacos Recipe Makes The Perfect Marathon Recovery Meal - Zoals je waarschijnlijk wel weet is de kort na je training eten belangrijk voor je herstel. 30 - 60 minuten na je training eten is het advies. Deze tacos met vis zijn snel te bereiden en bevatten alle belangrijke voedinsstoffen die je nodig hebt. Eet smakelijk!
The Definitive Superfood Ranking - Loop door de supermarkt heen en je ziet veel voedingsmiddelen die het label super meekrijgen. Maar wat is hiervan waar? Outside Online door ik de materie en stelde een ranking op met de 21 beste superfoods.
What all runners need to know about bone health - Hardlopen, wandelen, fietsen; alles wat je gedurende de dag doet heeft invloed op je botten. Runner's World UK dook in de materie en deelt in dit artikel tips voor een goede gezondheid van je botten.
Get High In Bed: How To Acclimatize At Home - In de aanloop naar een belangrijke hardloopwedstrijd trainen atleten vaak op hoogte. Soms is dit om watvoor reden dan ook niet mogelijk en maken ze gebruik van een hoogtetent. Maar hoe werkt zo'n ding eigenlijk? Gear Junkie dook in de materie.
Zuiniger hardlopen met de Stryd - De nieuwe gadgets zijn de laatste maanden niet aan te slepen, maar deze sensors testen en op hun waarde beoordelen blijkt heel wat lastiger. Twee loopdeskundigen, Hans van Dijk en Ron van Megen, doken samen met sportarts Guido Vroemen het lab in, namen daar de vermogensmeter Stryd onder handen, en kwamen enthousiast terug.
164 best trail running shoes - Salomon, Brooks, Hoka of New Balance? Op zoek naar een nieuw paar hardloopschoenen voor op de trails, dit overzicht van Run Repeat gaat je zeker helpen.
A Brief History of the Run Across America - Vorige maand liep Pete Kostelnick in recordtijd van de Noord-Amerikaanse west naar oostkust. Outside Online dook in de geschiedenisboeken en maakte een overzicht van Pete's voorgangers die dezelfde megatocht maakten.

WEERSVERWACHTING VOOR AANKOMENDE WEEK

Weersverwachting week 44

DEEL DE RUNNER'S HIGH WEEKLY MET JE LOOPVRIENDEN

Share
Tweet
Forward
Samenwerken met Runner's High? Stuur een mail naar tim@runners-high.nl.

Copyright © 2016 Runner's High, Alle rechten voorbehouden.