Copy
What you do today can improve all your tomorrows. - Ralph Marston
Lees deze e-mail in je browser

RUNNER'S HIGH WEEKLY

Dé beste looptips, mooiste video's en fijnste motivatie.

Hi Runner's High Weekly-lezer,

Hoe gaat het? Mooie hardloopkilometers gemaakt de afgelopen dagen?

Je leest nu editie #31 (van 2016) van Runner's High Weekly, de wekelijkse nieuwsbrief voor de Nederlandse hardloper van elk niveau. Met veel looptips, maar ook prachtige video's en de fijnste inspiratie

In deze editie onder meer: En...

Vandaag maakten we de winnaars bekend gemaakt van het Runner's World kwartaalabonnement. Benieuw of je gewonnen hebt? Check het hier.

Benieuwd wanneer welke Nederlandse atleten in actie komen in Rio? Check hier het overzicht plus het uitzendschema van de NOS.

Natuurlijk delen we ook in deze nieuwsbrief een reeks interessante, opmerkelijke en inspirerende artikelen over hardlopen.

Veel leesplezier,
Tim Baks
Founder Runner’s High
Maak kennis met VI, jouw persoonlijke looptrainer in een koptelefoon

Maak kennis met VI, jouw persoonlijke looptrainer in een koptelefoon

Ontwikkeling van 100 meter sprint wereldrecord in afgelopen decennia

Van 1912 tot 2016: de ontwikkeling van het 100 meter wereldrecord (infographic)

Hartverwarmend: zwerfhond volgt ultraloper door Ghobi-woestijn

Hartverwarmend: zwerfhond volgt ultraloper door Ghobi-woestijn (Video)

Opstootje in VS tussen koplopers hardloopwedstrijd

Opstootje in VS tussen koplopers hardloopwedstrijd (Video)

The Moving Food Truck: ongezonde snacks betalen met lichaamsbeweging

The Moving Food Truck: ongezonde snacks betalen met lichaamsbeweging

Een mooi loopavontuur in Schotland: Ben Nevis

Een prachtig loopavontuur in Schotland: Ben Nevis (Video)

OOK INTERESSANT...

Why the length of your rest breaks can make or break your workout - De rustpauzes tijdens een intervaltraining moet net goed zijn, maar hoe lang of hoe kort is dat eigenlijk? Canadian Running zocht het uit.
6 mental tricks to start running when you really don't want to - Hardlopen is 90% mentaal en 10% fysiek, althans zo gaat het gezegde. Versla je brein en kom van de bank af met deze zes tips.
Running health: Which supplements should you consider taking? - Er zijn veel supplementen op de markt. Welke zou je als hardloper moeten slikken en waarom?
Research pokes holes in validity of acupuncture - Wat is het nu van accupunctuur? Een recent onderzoek is niet al te positief over het effect van de behandelingen.  
The Effects of Performance-Enhancing Drugs on an Athlete - Doping is aan de orde van de dag. Het effect op korte termijn is bekend, echter hebben de middelen ook effect op de lange termijn. En deze zijn minder rooskleurig.
Why You Should Run Without Music - Een pleidooi waarom je nooit met muziek zou moeten hardlopen.
Runners without a nation: Celebrating the first-ever Olympic refugee team - Voor het eerst in de geschiedenis van de Olympische Spelen is er een team met vluchtelingen, inclusief zes baanatleten en vier marathonlopers. Een reportage van Canadian Running.
Kenyan anti-doping agency to investigate new bribery allegations - Keniaanse anti-doping agentschap start een onderzoek naar majoor Michael Rotich die tegen betaling atleten zou informeren over aanstaande dopingcontroles.
Canadian Corey Bellemore lowers beer mile world record to an incredible 4:34 - De Beer Mile is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een serieus atletiekonderdeel. Vorig weekend was het tweede WK en de Canadees Corey Bellemore verpulverde het wereldrecord.
What a beer mile does to your body - Vier rondes op een atletiekbaan en voorafgaande aan iedere ronde eeen biertje atten. Dat is de BeerMile, Runner's World UK zocht uit wat voor effect zo'n inspanning heeft op je lichaam.
Marathon runner unknowingly qualifies for the Olympics - Griekse marathonloper plaatst zich, via een plek in de top tien van de Rome Marathon, zonder het te weten voor de olympische marathon.
That Female Runner Emoji Molly Huddle Called For? It’s Here! - Emoji's zijn niet meer weg te denken uit de manier hoe wij communiceren. De 🏃🏻 runner 🏃🏻,, al lange tijd favoriet onder hardlopers wereldwijd, krijgt eindelijk een vrouwelijke versie.

WEERSVERWACHTING VOOR AANKOMENDE WEEK

Weersverwachting week 32

DEEL DE NIEUWSBRIEF MET JE LOOPVRIENDEN

Share
Tweet
Forward
Copyright © 2016 Runner's High, All rights reserved.