Copy
Je ontvangt deze StofwisselKRANT speciale Damloop editie omdat je mee hebt gelopen met de Damloop voor Stofwisselkracht.
View this email in your browser

Hallo Damlopers voor Stofwisselkracht,

Een goeie sfeer, onderlinge verbondenheid, veel supporters en een doel voor ogen: "stofwisselingsziekten de wereld uit!" waren de ingrediënten van een zeer geslaagde Damloop 2014.

Op dit moment staat de teller op ruim â‚¬20.000 bruto. Jullie deelname kosten (€70,- per persoon) gaan hier dus nog vanaf!. De teller loopt nog steeds op. 

Diep respect voor alle ouders, familie en vrienden van zieke en overleden kinderen, die hun verdriet om hebben gezet in kracht door mee te lopen, wandelen of te fietsen tijdens de van Dam tot Dam 2014 voor Stofwisselkracht. 

Op 1 oktober maken we de eindstand bekend. Tot die tijd kan iedereen jullie persoonlijke Damloop prestatie nog sponsoren via onze online acties.
Laat iedereen weten dat je de finish van de Damloop hebt bereikt en bedank al je sponsors en supporters voor hun steun! Dit is meteen een reminder voor iedereen die jouw prestatie voor Stofwisselkracht ook wilde sponsoren, maar dat nog niet gedaan heeft.

Nogmaals heel hartelijk dank voor jullie enthousiasme en betrokkenheid.
Tot volgend jaar!

Met Stofwisselkracht groet,

San en Marike


 

Wil je nog een deelname-donatie doen? Dat kan via deze iDeal button.

 
Het complete verslag en alle foto's staan op onze website. Heb je leuke Damloopfoto's die wij erbij mogen zetten, dan ontvangen wij die graag.
Lees hier het verslag.... 
Nieuwsgierig naar de acties en de persoonlijke motivatie van jouw mede Stofwisselkracht lopers?
Alle persoonlijke actiepagina zijn hier terug te vinden.....
Copyright © 2014 Stichting Stofwisselkracht, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp