Copy
Exposició comissariada per CIS Art Lodgers.
Exposición comisariada por CIS Art Lodgers.
Exposició del proyecte Art és PArt 2012
amb l'Anna Taratiel
(a cura de CIS Art Lodgers)
Inauguració, dissabte 19 de gener 19h

Art és PArt

On: Casa Solé i Palet
Font Vella, 28
Terrassa
Quan: del 19 de gener al 25 de febrer
Inauguració: Dissabte 19 a les 19h

Aquesta exposició mostra els resultats de la primera edició del projecte Art és PArt que es va dur a terme a la Escola La Nova Electra i al Institut Investigador Blanxart amb la artista Anna Taratiel al abril de 2012.

A partir de unes formes que la artista proposà, uns 400 nens i joves entre 3 i 18 anys van dissenyar un quadrat de 50 x 50 cm que desprès van haver de plasmar ells mateixos en un mur de 43 x 2,5 m.
De la mateixa manera que l'artista va influir en els alumnes de tots dos centres, aquest projecte també va inspirar a l'Anna Taratiel una sèrie de serigrafies anomenades spins que es mostren en aquest marc.

Art és PArt

Dónde: Casa Solé i Palet
Font Vella, 28
Terrassa
Cuándo: del 19 de enero al 25 de febrero
Inauguración: sábado 19 a las 19h

Esta exposición muestra los resultados de la primera edición del proyecto Art és PArt que se llevó a cabo en la Escuela La Nova Electra y en el Institut Investigador Blanxart con la artista Anna Taratiel en abril de 2012.

A partir de unas formas que la artista propuso, unos 400 niños y jóvenes entre 3 y 18 años, diseñaron un cuadrado de 50 x 50 cm que después plasmaron ellos mismos en un muro de 43 x 2,5 m.
De la misma manera que el artista influyó en los alumnos de ambos centros, este proyecto también inspiró a Anna Taratiel para realizar una serie de serigrafías llamadas "Spins" que se muestran en este marco.
Has recibido este correo porque Carmina Gaudes o Silvia González piensan que puede ser de tu interés o porque nos pediste que te mantuviéramos informad@ de nuestras actividades. Para dejar de recibir estos correos sigue las instruccions que se indican más abajo.
Has rebut aquest mail perque la Carmina Gaudes o la Silvia González han pensat que pot ser del teu interés o per que ens has demanat que et tinguéssim informat de les nostres activitats. Per deixar de rebre aquest correus, segueix les instruccions que s'indiquen sota aquest requadre.

Para más información:

info@cisartlodgers.com

www.CisArtLodgers.com
Email Marketing Powered by Mailchimp