Copy
Visutech Nyhetsbrev
VISUTECH


www.visutech.se

     
  Visutech Nyhetsbrev # 1
 
Hög efterfrågan av digitala tryckpressar
Effekten av att fler och fler ser fördelarna i att kunna leverera bredare och mer effektiva lösningar till sina kunder avspeglar sig i Visutechs försäljningsresultat […] Läs mer..
Video
[VIDEO]
Fullsatt Öppet hus hos Visutech
Ett 70-tal besökare deltog  tisdagen den 8 april när Visutech Digital Academy anordnade ett Öppet hus i Mölndal under rubriken: Digital Etikettproduktion – Lönsamhet framför volym. Aktörer som Nordvalls, Lexit, Antonsson Etikett, Skanem, Eson Pac och CCL Label fanns pÃ¥ plats […] Läs mer..
Ellco Etikett Trykk investerar vidare i HP Indigo
ELLCO Etikett Trykk var först i Norge med att investera i etikettproduktion rulle till rulle med HP Indigo. […] Läs mer..
Vill du utveckla ditt företag och dina kunder?
Visutech Digital Academy erbjuder intressanta och resultatinriktade events, utbildningar och seminarier för dig som jobbar med grafisk produktion eller som trycksaksköpare - kostnadsfritt […] Läs mer..
Gafs Kartong gör första Nordiska investeringen i Highcon
På Interpack kommer nu det glädjande beskedet från Visutech om den allra första Nordiska investeringen i Highcon Euclide™. I sin strävan efter att göra det yttersta för att överträffa kundernas förväntningar investerar nu Gafs Kartong i Värnamo i marknadens främsta digitala konverteringsmaskin för att skära och biga förpackningar helt digitalt […] Läs mer..
Visutech förstärker serviceteamet
Visutech förstärker ytterligare med Oskar Skottestad från Koneo, Oskar kommer i först hand jobba med mjukvarusupport och Scodix. Oskar har lång och gedigen erfarenhet av den grafiska branschen och kommer närmast från Koneo där han arbetade med riplösningar för grafisk industri […] Läs mer..
Kommande events

 
Begagnat i lager


 

Produkter

HP Indigo
HP Inkjet Web Press
Scodix
C.P. Bourg
Highcon
Mohr

Meny

Digital Academy
Events
Om Visutech
Webshop
Kontakt


Klicka här för att tipsa en kollega om nyhetsbrevet
Visutech är sedan 25 år en ledande mediekoncern på den nordiska marknaden när det gäller digitala lösningar för den grafiska branschen. Visutech är HP Indigos partner i Norden sedan lanseringen 1994. Verksamheten bedrivs i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Visutech grundades 1988 i Göteborg där huvudkontoret finns beläget.
Copyright © 2014 Visutech Digital AB, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences